Λοιπόν όπως σας υποσχέθηκα ιδού και η αναφορά μου από τη δέσμη Μέσης Ανατολής του Amos 2!
Ο δορυφόρος αυτός στη δέσμη Μέσης Ανατολής, αν και όταν βγήκε είχε μέσα τη Θεσσαλονίκη στα 42 db, εντούτοις αποδείχτηκε πολύ αδύνατος για κάτοπτρα μικρότερα του 1,80! Οπότε η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν με το νέο μου LNB κατάφερα να κατεβάσω σχεδόν όλες τις συχνότητες! Βέβαια δεν μιλκάμε για 24ωρη λήψη, αλλά για...μεταμεσονύχτια! Πιο συγκεκριμένα η πιο δυνατή 10925 αρχίζει να εμφανίζεται γύρω στη 1 για να ακολουθήσουν και άλλες και να κάνουν peak δηλαδή να ισχυροποιηθούν μία ώρα μετά και να ξαναρχίσουν να εξαφανίζονται κατά τις 5 το πρωί (υπολογίζω βέβαια - δεν έχω ξενυχτήσει....ακόμα...παρατηρώντας τη συμπεριφορά της δέσμης)!:roll:
Έχουμε και λέμε:
10722V οριακά με BER 18000
με το ζόρι κατεβάζει κανάλια
10758V στο peak το BER είναι γύρω στο 2500
10806V στο peak το BER είναι γύρω στο 8000
10842V οριακά και αυτή, ελαφρώς καλύτερη της 10722
10890V όπως και η 10722
10925V η ισχυρότερη όλων στο peak μου δίνει 1700
και είναι ευχής έργον που έχει ελεύθερο κανάλι και μου δίνει εικόνα!!!!
10972V δεν κλειδώνει καθόλουΑυτό που παρατήρησα είναι ότι τις ώρες που έχω peak στην Middle east Beam του 2 μου χειροτερεύει δραματικά η ευρωπαϊκή του 1!
Αν και αυτή την εποχή έχει ήδη αρχίσει η επιδείνωση της δέσμης, την ημέρα βγάζω πάλι τις περισσότερες συχνότητες, μάλιστα κάποιες με μηδενικό BER! Το χειμώνα βέβαια βγαίνουν όλες σταθερά!
Να και ένα screenshot από την
11260Η, πολύ λίγο BER η μακράν ισχυρότερη...και με ενδιαφέρον FTA περιεχόμενο.... :shock: :shock:
Περιμένω βέβαια την έναρξη του 3 που θα φέρει την ευρωπαϊκή του 1 σε επίπεδα απίστευτης ισχύος, και θα είναι και ενδιαφέρον να δούμε και τι θα κατεβαίνει από την Middle east!
Αυτά προς το παρόν ύπνο τώρα!
Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση, αν μη τι άλλο διαφήμισα και το νέο μου skin, πάντα δικής μου δημιουργίας!!!!