Γεια σας, ειμαι νεο μελος και καινουργιος στο αθλημα των δορυφορικων συστηματων και οι ερωτησεις μου μπορει να φανουν χαζες σε πολλους!
Εχω εναν δέκτη dreambox dm-500s. Προσπαθησα να κεντραρω τον hotbird με ενα 80cm πιατο και δυσκολευτικα αρκετα αλλα τα καταφερα με quality 90-94%.
Αγορασα εναν διακοπτη diseq για να βάλω και δευτερο lnb σε ενα δευτερο πιατο που εχω μεγεθους 120cm σιδερενιο.
Θελω με αυτο το πιάτο και ενα lnb 0.6db universal που εχω να πιασω τον badr 3 26.0Ε και συγκεκριμενα δεν με απασχολουν ολα τα καναλια παρα μονο το AL manar που ειναι στα 11823-V-27500-3/4.
Ειναι εφικτη η ληψη με τον εξοπλισμο που εχω??
Πως μπωρω να ξερω οτι πιανω την 11823 του badr 3 την ωρα του κεντραρισματος ,και οχι καποιου αλλου δορυφορου (του hotbird για παραδειγμα)?
Βρισκομαι στην Κορινθο,ποσο σημα και quality πρεπει περιπου να πιασω?
Το πιατο αυτο που θα χρησημοποιησω το ειχα πριν στον hotbird. H κλιση που πρεπει να δωσω στο πιάτο για τον badr 3 ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχει τωρα (κλιση που ειχα στον hotbird)? Γιατι αν μπορω να αφησω την ιδια , να μην την πειραξω και νε παιξω μονο αριστερα δεξια με το πιατο ,μην εχω και το πανω κατω και δεν βγαζω ακρη .
Eγινε μεταφορά Θεματικής ενότητας