Και εγώ με τους πρώην συνάδελφους είμαι. Το ότι έπιασα δουλειά στη ΔΤ έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Το ότι ακόμα εκπέμπουν οι τοπικοί οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους ΔΤ που κάνουν συνέχεια τα στραβά μάτια, παρ όλο που οι πρώην ΕΡΤ τους κατηγορούν, λίγο μοιάζει σαν δούρειος ίππος. Anyway!!!! Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα την αποζημίωση, αν και είχα 25 χρόνια στην ΕΡΤ και απ' ότι φαίνεται δεν θα είμαι ούτε στη ΝΕΡΙΤ, καθότι τα πολιτικά κεφάλια πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται μόνιμο προσωπικό τεχνικό για το δίκτυο εκπομπής (αχ κατακαημένη περιφέρεια τι έχεις να πάθεις γιατί εικόνα και ήχο δεν πρόκειται να δεις και ν' ακούσεις)
Το ότι κάνετε τα στραβά μάτια, προς όφελος των (αγωνιζόμενων) εργαζομένων της ΕΡΤ, είναι ένα θετικό. Και μπράβο σε όσους το κάνουν - άλλωστε, η ΕΡΤ είχε πολλές συχνότητες, οι οποίες περίσσευαν και μπορούσαν να αναμεταδώσουν το ένα και μοναδικό μεταβατικό κανάλι, χωρίς πρόβλημα. Κατά τα άλλα, το "μίσος" που στοχεύει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ΔΤ/ΔΡ, έχει να κάνει με πολλά. Πρώτον, επειδή από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της, αποτέλεσε ένα σκάνδαλο, λόγω του τρόπου με τον οποίο στήθηκε, του καθεστώτος λειτουργίας της αλλά και των μεθόδων που χρησιμοποίησε, για να αντικαταστήσει κατά κάποιον τρόπο, την ΕΡΤ. Καταρχάς, το ιδανικό θα ήταν να μην έκλεινε η ΕΡΤ και οι όποιες "εκκαθαρίσεις" σε προσωπικό ή δραστηριότητες, να γίνονταν με την ΕΡΤ σε λειτουργία. Αλλά, και με την ισχύουσα ΚΥΑ που κλείνει την εταιρία, θα μπορούσαν πολύ απλά να συνέχιζαν να εκπέμπουν τα προγράμματα του φορέα, στο minimum του χαρακτήρα τους, δηλαδή μόνο με δελτία ειδήσεων και επαναλήψεις τα ενημερωτικά κανάλια και ραδιόφωνα, και μόνο με playlist τα μουσικά ραδιόφωνα, με μηδαμινό σχεδόν κόστος μέχρι την λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Και δεύτερον, η όποια οργή εναντίων εργαζομένων της ΔΤ, πιστεύω ότι υπάρχει για τους "επαναστάτες" που ωρύονταν στα κανάλια για το κλείσιμο της ΕΡΤ και έβριζαν την ΔΤ, οι οποίοι τον Αύγουστο κατέθεσαν αίτηση στον Καψή για πρόσληψη, αναιρώντας ουσιαστικά τον εαυτό τους (βλ. Χριστοφιλέα, Δούκα, Σαρακίνη, Ρουμελιώτη, Μποτώνη, Τρουπή κ.α.). Δεν πιστεύω δηλαδή, ο εργαζόμενος της ΕΡΤ να έχει κάτι να χωρίσει με έναν εργαζόμενο, ο οποίος ήταν χρόνια άνεργος και βρήκε ευκαιρία για μεροκάματο στην ΔΤ. Τέλος, αν οι λόγοι που έκανες αίτηση ήταν καθαρά βιοποριστικοί, τότε δεν υπάρχει λόγος να σε κατακρίνω, εσύ γνωρίζεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση. Εγώ πάντως, αν ήμουν στην θέση σου, δεν θα την έκανα. Η ΝΕΡΙΤ, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, δημιουργήθηκε μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν θα έχει καμία σχέση, με την υγιή (οικονομικά, τα τελευταία χρόνια) ΕΡΤ Α.Ε. Και οι όποιες υπηρεσίες, θα είναι σίγουρα κατώτερης ποιότητας, από εκείνες του παλιού φορέα. Μακάρι να διαψευστώ, όμως.