Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Σαβ 25 Ιαν 2025, 10:57
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 719987 φορές)

medx και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Νομίζεις υπάρχουν πολλές κενές συχνότητες στο Αιγαίο; Οι Τούρκοι βαράνε τα κιλοβάτ της αρκούδας, και ακούγονται στο μισό πέλαγος. Κι όσοι προσπαθούν να αλλάξουν συχνότητα, για μια "χαραμάδα" στην μπάντα, βρίσκουν τον μπελά τους με ΕΣΡ και ΕΕΤΤ. Τόσο οι ιδιωτικοί, όσο και η ΕΡΤ σε μια περίπτωση.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παλι οφ το 102.5 απο Ακαρνανικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
:headset  8-) Και εγώ με τους πρώην συνάδελφους είμαι. Το ότι έπιασα δουλειά στη ΔΤ έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Το ότι ακόμα εκπέμπουν οι τοπικοί οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους ΔΤ που κάνουν συνέχεια τα στραβά μάτια, παρ όλο που οι πρώην ΕΡΤ τους κατηγορούν, λίγο μοιάζει σαν δούρειος ίππος. Anyway!!!! Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα την αποζημίωση, αν και είχα 25 χρόνια στην ΕΡΤ και απ' ότι φαίνεται δεν θα είμαι ούτε στη ΝΕΡΙΤ, καθότι τα πολιτικά κεφάλια πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται μόνιμο προσωπικό τεχνικό για το δίκτυο εκπομπής (αχ κατακαημένη περιφέρεια τι έχεις να πάθεις γιατί εικόνα και ήχο δεν πρόκειται να δεις και ν' ακούσεις)  8-)
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τελικα παιζει το 102.5 ξεψυχισμενο απο ισχυ θα παιζει με το pll και τα στασιμα τερμα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
:headset  8-) To exciter παίζει μόνο με 200W περίπου ενώ έχει πέσει ο μαγνητικός της υψηλής και η RF περνάει μέσα από τα νήματα της λυχνίας και βγαίνει στο αέρα. Πίστεψε με. Μάλλον ο πομπός έχει πρόβλημα με τα διόδια της υψηλής (κάνω διάγνωση) και ενίοτε λόγω μερικής διαρροής ρίχνει τον μαγνητικό της υψηλής, μέχρι να ανέβει ο ένας και μοναδικός της ΔΤ στη περιοχή για να κάνει reset τον διακόπτη :yernuts
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τα 88.9 και 91.3 γιατι τα κλεισανε? ας σβησουν το 102.5 και ας το βαλουν σε καποιο απο τα αλλα που ειναι καλα.

το 100.3 μας εχει χαιρετησει απο μαιο μολις επιασαν οι ζεστες τοτε παει αυτο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παράθεση από: "teletkv"
:headset  8-) Και εγώ με τους πρώην συνάδελφους είμαι. Το ότι έπιασα δουλειά στη ΔΤ έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Το ότι ακόμα εκπέμπουν οι τοπικοί οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους ΔΤ που κάνουν συνέχεια τα στραβά μάτια, παρ όλο που οι πρώην ΕΡΤ τους κατηγορούν, λίγο μοιάζει σαν δούρειος ίππος. Anyway!!!! Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα την αποζημίωση, αν και είχα 25 χρόνια στην ΕΡΤ και απ' ότι φαίνεται δεν θα είμαι ούτε στη ΝΕΡΙΤ, καθότι τα πολιτικά κεφάλια πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται μόνιμο προσωπικό τεχνικό για το δίκτυο εκπομπής (αχ κατακαημένη περιφέρεια τι έχεις να πάθεις γιατί εικόνα και ήχο δεν πρόκειται να δεις και ν' ακούσεις)  8-)

Καλημερα σε ολους!!
Φιλε telektv, τι ηταν αυτο το τελευταιο που ειπες τωρα!!!? Τελικα δεν την παλευουν οι ανθρωποι (το ξερω αυτο φυσικα, απλα το επιβεβαιωνω για αλλη μια φορα)!!!  8-)
Παντως, οφειλω να σου δωσω συγχαρητηρια, για ολα οσα μας εχει πει στο forum εδω και χρονια σχετικα με την ΕΡΤ και τη ΔΤ. Ειναι ωραιο να ακους πραγματα απο ανθρωπους που βρισκονται μεσα σε αυτα.
Ευχομαι λοιπον τοσο σε εσενα οπως και σε ολους οσους μπηκαν στη ΔΤ για βιοποριστικους λογους και εχουν αναγκη, να εχετε συνεχεια δουλεια (ειτε αυτη ειναι στη ΔΤ / ΝΕΡΙΤ, ειτε οπουδηποτε αλλου). Εχω ξαναπει και στο παρελθον στο forum αυτο οτι δεν τα βαζω μαζι σας, με αλλους τα βαζω (και δεν χρειαζεται να πω με ποιους γιατι θα ξεφυγω εντελως απο τα ορια του κανονισμου του forum).
Ακριβως το ιδιο ευχομαι και στους απολυμενους εργαζομενους της ΕΡΤ, να αποκτησουν συντομα και παλι δουλεια (οπου κι αν ειναι αυτη) και να μην μεινουν ποτε ξανα ανεργοι.
Τωρα βεβαια ξερω οτι αυτα που λεω ειναι μονο μια ευχη καθως η θεωρια απο την πραξη εχει μεγαλη διαφορα. Απλα ελπιζω να πιασει...

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
:headset  8-) Και εγώ με τους πρώην συνάδελφους είμαι. Το ότι έπιασα δουλειά στη ΔΤ έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Το ότι ακόμα εκπέμπουν οι τοπικοί οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους ΔΤ που κάνουν συνέχεια τα στραβά μάτια, παρ όλο που οι πρώην ΕΡΤ τους κατηγορούν, λίγο μοιάζει σαν δούρειος ίππος.

Καλά κάνετε, εσείς οι τεχνικοί που μπορείτε.

Οι ΕΡΤ τους κατηγορούν επειδή οι ίδιοι βρίσκονται μέσα σε μια διαδικασία έντασης και δραστηριοποίησης. Βέβαια δεν κατηγορούν ειδικά τους τεχνικούς, κατηγορούν συνολικά. Αν ήξεραν (κάποιοι λίγοι ξέρουν) ποιος κάνει τι μέσα στη ΔΤ, δεν θα είχαν την ίδια στάση. Θυμάμαι τον προϊστάμενο του κέντρου του Υμηττού, που είχε βγει στην εκπομπή τετ@ert, και είχε πει ότι βρίσκεται σε επαφή με έναν από τους πρώην τεχνικούς της ΕΡΤ που είχε υπογράψει στη ΔΤ για βιοποριστικούς λόγους. Ο συγκεκριμένος τεχνικός υπήρξε ο δίαυλος επικοινωνίας για να μάθουμε για τις βλάβες που προξένησαν οι παρα-τεχνικοί (της Digea?), για τα χυμένα καλώδια στο πάτωμα, τα καμμένα exciter και το κόστος των ζημιών.

Η γενίκευση ποτέ δεν είναι καλό πράγμα, ούτε μπορεί κανείς να επιρρίψει προσωπικές ευθύνες σε όσους υπέγραψαν, αν και η πολιτική διαφωνία υπάρχει. Βέβαια υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα ανακολουθίας και υποκρισίας, όπως κάτι δημοσιογραφίνες τύπου Σταυρούλα Χριστοφιλέα και Χρύσα Ρουμελιώτη, που τη μια στιγμή δάκρυζαν στην ΕΡΤ και μετά από μια βδομάδα καλούσαν τον εισαγγελέα να βγάλει έξω τους πρώην συναδέλφους τους. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν λέρες από την πλευρά της ΕΡΤ, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα. Αυτά και σόρι για το  :offtopic

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend

Το ότι κάνετε τα στραβά μάτια, προς όφελος των (αγωνιζόμενων) εργαζομένων της ΕΡΤ, είναι ένα θετικό. Και μπράβο σε όσους το κάνουν - άλλωστε, η ΕΡΤ είχε πολλές συχνότητες, οι οποίες περίσσευαν και μπορούσαν να αναμεταδώσουν το ένα και μοναδικό μεταβατικό κανάλι, χωρίς πρόβλημα. Κατά τα άλλα, το "μίσος" που στοχεύει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την ΔΤ/ΔΡ, έχει να κάνει με πολλά. Πρώτον, επειδή από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της, αποτέλεσε ένα σκάνδαλο, λόγω του τρόπου με τον οποίο στήθηκε, του καθεστώτος λειτουργίας της αλλά και των μεθόδων που χρησιμοποίησε, για να αντικαταστήσει κατά κάποιον τρόπο, την ΕΡΤ. Καταρχάς, το ιδανικό θα ήταν να μην έκλεινε η ΕΡΤ και οι όποιες "εκκαθαρίσεις" σε προσωπικό ή δραστηριότητες, να γίνονταν με την ΕΡΤ σε λειτουργία. Αλλά, και με την ισχύουσα ΚΥΑ που κλείνει την εταιρία, θα μπορούσαν πολύ απλά να συνέχιζαν να εκπέμπουν τα προγράμματα του φορέα, στο minimum του χαρακτήρα τους, δηλαδή μόνο με δελτία ειδήσεων και επαναλήψεις τα ενημερωτικά κανάλια και ραδιόφωνα, και μόνο με playlist τα μουσικά ραδιόφωνα, με μηδαμινό σχεδόν κόστος μέχρι την λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Και δεύτερον, η όποια οργή εναντίων εργαζομένων της ΔΤ, πιστεύω ότι υπάρχει για τους "επαναστάτες" που ωρύονταν στα κανάλια για το κλείσιμο της ΕΡΤ και έβριζαν την ΔΤ, οι οποίοι τον Αύγουστο κατέθεσαν αίτηση στον Καψή για πρόσληψη, αναιρώντας ουσιαστικά τον εαυτό τους (βλ. Χριστοφιλέα, Δούκα, Σαρακίνη, Ρουμελιώτη, Μποτώνη, Τρουπή κ.α.). Δεν πιστεύω δηλαδή, ο εργαζόμενος της ΕΡΤ να έχει κάτι να χωρίσει με έναν εργαζόμενο, ο οποίος ήταν χρόνια άνεργος και βρήκε ευκαιρία για μεροκάματο στην ΔΤ. Τέλος, αν οι λόγοι που έκανες αίτηση ήταν καθαρά βιοποριστικοί, τότε δεν υπάρχει λόγος να σε κατακρίνω, εσύ γνωρίζεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση. Εγώ πάντως, αν ήμουν στην θέση σου, δεν θα την έκανα. Η ΝΕΡΙΤ, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, δημιουργήθηκε μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν θα έχει καμία σχέση, με την υγιή (οικονομικά, τα τελευταία χρόνια) ΕΡΤ Α.Ε. Και οι όποιες υπηρεσίες, θα είναι σίγουρα κατώτερης ποιότητας, από εκείνες του παλιού φορέα. Μακάρι να διαψευστώ, όμως.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
:headset  8-) Καλά μάντης είμαι .Βγήκε η προκήρυξη για τους ηλεκτρονικούς στη ΝΕΡΙΤ.Τηλεόραση με 2 άτομα μαστερ δεν γίνεται!!!.Με τρία άτομα εξωτερικά συνεργεία τηλεόρασης απλά δεν γίνεται!!!και επισκευές,παρακολούθηση δικτύου εκπομπής με 5 άτομα από Αθήνα είναι το καλύτερο ανέκδοτο και από τον ΤΟΤΟ. Asta la vista baby, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!!! :hammer
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά μείνετε  :ontopic . Αρκετά τραβήξαμε με αυτή την ιστορία!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• SatLeo Legend
On topic είναι ο αριθμός τεχνικών που δουλεύει για να βγει η "ΕΡΑ στην Ελλάδα"  :-P

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Επαναφέρω τις αναφορές,άνοιξε βλέπω από Θάσο ο 96,3 στερεοφωνικά και παίζει Τρίτο Πρόγραμμα!

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Για πάμε τώρα όλοι να πείτε αναφορές από τον τόπο σας σχετικά με τις τοπικές ΕΡΑ ή την ΕΔΡ, για να καταλάβουμε την τρέχουσα κατάσταση :)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
92.8 - 94.8 - 107.1 ΔΡ πρώτο προγραμμα
96.8 ΔΡ Τρίτο προγραμμα Off

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Ώπα, φρένο Πάνο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά, όπως βλέπεις, που σημαίνει πως τα πιο πρόσφατα post, αντικατοπτρίζουν την τωρινή εικόνα του δικτύου της πρώην ΕΡΑ.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εκανα ληψεις σημερα στο 88,2 εβγαλα ερα ιωαννινων   99,3 ερα κερκυρας   και το 102,5 σαν να συνηρθε λιγο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Η ΔΡ από Ρογδιά στους 104,8 και η ΔΡ3 στους 99,2.

Στάλθηκε  χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
:headset  8-) Επειδή και εγώ έχω χάσει τον μπούσουλα,καινούργιες φρέσκες ενημερώσεις!!Τα ραδιόφωνα γίνινται καπως έτσι πρώτο πρόγραμμα(ενημέρωση και μουσική),δεύτερο πρόγραμμα(ελληνικό έντεχνο και μουσική του κοσμος),τριτο πρόγραμμα(κλασική) και Σπορτ τέταρτο πρόγραμμα.Τι είχεςΓιάννη?Τι είχα πάντα!! :lol:  :hammer  :pistols  8-)
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
με ξενερωσες telektv.μαζι το κοσμος με δευτερο και οχι ξεχωριστο?κριμα...μηπως εμαθες εαν τωρα κοντα θα ξεκινησει καποιο αλλο?αθλητικο η δευτερο?

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8-)  :headset Οι πληροφορίες είναι απο τη χθεσινοβραδυνή σύσκεψη του προέδρου ΝΕΡΙΤ(Προκοπάκης),του Καψή,και δύο υπηρεσιακών παραγόντων(τα ονόματα τα έχω αλλα για σας είναι άγνωστα) και του διευθυντού Λειτουργίας. 8-)
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος lyricmyth19

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
κριμα κριμα και το χα παρει αποφαση για πανελλαδικο κοσμος που θα παιζει την μουσικη του ολη τη μερα.τεσπα τι να γινει.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
διαβαστε και γελαστε

Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την ΕΡΤ!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, οι υπουργοί Εξωτερικών, Παιδείας και Υγείας, ακόμη και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ δηλώνουν και υπογράφουν πως η ΕΡΤ είναι στη ζωή! Στο κείμενο συμφωνίας πολιτιστικών και άλλων ανταλλαγών μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης  (ΦΕΚ 260/Α/ 6.12.2013) αναφέρονται ρητά και κατηγορηματικά στην Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, την οποία έκλεισαν οι ίδιοι. Η υπογραφή της συμφωνίας φέρει ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2013, συνεπώς είχε προηγηθεί η σύσταση της ΝΕΡΙΤ, αλλά μάλλον κανείς δεν θυμάται πως υπάρχει.
«Η Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση και η Τουρκική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση θα ενθαρρύνουν την υπογραφή ενός Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, το οποίο θα αναπτύξει και θα προσδιορίσει περαιτέρω την υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων ραδιοτηλεοπτικών τους φορέων», αναφέρεται στη σχετική συμφωνία. Το πρόγραμμα ανταλλαγών προβλέπει ακόμη την ενίσχυση της συνεργασίας του ΑΠΕ με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αλλά και μεταξύ δημοσιογράφων και ΜΜΕ.

GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος johnpontios

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Πτολεμαΐδα/Θεσσαλονίκη
Παιδιά από Βίτσι αν ακούει κανένας τεχνικός 90,6 ακούγετε πολύ χάλια με μπουκώματα. Αναρωτιέμαι όταν ξαναμπαίνει σε λειτουργία μια συχνότητα δεν ακούτε τον ήχο ; Απλά συντονίζεται με Αθήνα και τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν ; Τι να πω ;

Συχνότητες ΔΤ Βίτσι
88,6 Σχετικά καλός ήχος (Μονοφωνικός χωρίς RDS)    -- ΕΝΕΡΓΟ -- (ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
90.6 (Μονοφωνικός μες RDS πολύ μπούκωμα  χάλια ρυθμισμένο link)  --ΕΝΕΡΓΟ ---- (ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
103,1 φέρον
105,1 ΚΛΕΙΣΤΟ

• SatLeo Legend
Δεν είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει. Απλά καθώς είναι οι τεχνικοί τόσο λίγοι σε αριθμό,  πήγανε μια φορά το ρυθμίσανε και μετά  ξερυθμίστηκε. Πιθανώς δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι γραμμές του ΟΤΕ και κουμπώνει πρόχειρα κάπου αλλού

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
8-)  :headset Οι πληροφορίες είναι απο τη χθεσινοβραδυνή σύσκεψη του προέδρου ΝΕΡΙΤ(Προκοπάκης),του Καψή,και δύο υπηρεσιακών παραγόντων(τα ονόματα τα έχω αλλα για σας είναι άγνωστα) και του διευθυντού Λειτουργίας. 8-)
 ενδιαφέρουσα πληροφορία. βέβαια εγώ αυτούς τους τύπους δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Μπαίνει Φλεβάρης κι ακόμη να ανοίξει το σπορ

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
οφ τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικα απο Ακαρνανικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος johnpontios

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Πτολεμαΐδα/Θεσσαλονίκη
Το θέμα φίλε μου radiobuzzer είναι ότι δεν είναι μόνο προσωρινό το ζήτημα στις συχνότητες στο Βίτσι. Άντε τώρα να το καταλάβω και τους δικαιολογώ γιατί πρέπει να ενεργοποιήσουν όλους τους πομπούς της χώρας. Το ζήτημα είναι ότι και πριν όταν λειτουργούσε κανονικά η ΕΡΑ οι συχνότητες ήτανε στην ίδια κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει αυτό κάποια στιγμή.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
επιασα τη ΔΡ στο 97.8 απο Λυγγιαδες και ο ηχος ειχε διακοπες σαν να την κανουν ληψη απο δορυφορο και ειχαν προβλημα στην ληψη του
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Εδώ και 4 μέρες δεν λειτουργεί η 98.9 της ΕΔΡ (πρώην ΕΡΑ 2) από Αίνο.
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (10:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (09:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (01:58)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (21:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 24/01/2025 (20:36)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (16:11)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/01/2025 (14:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (12:26)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (12:18)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (11:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (10:15)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (08:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (07:24)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (06:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (01:05)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:23)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (23:08)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:41)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (19:08)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 23/01/2025 (18:28)