Και εγώ με τους πρώην συνάδελφους είμαι. Το ότι έπιασα δουλειά στη ΔΤ έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Το ότι ακόμα εκπέμπουν οι τοπικοί οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους ΔΤ που κάνουν συνέχεια τα στραβά μάτια, παρ όλο που οι πρώην ΕΡΤ τους κατηγορούν, λίγο μοιάζει σαν δούρειος ίππος. Anyway!!!! Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα την αποζημίωση, αν και είχα 25 χρόνια στην ΕΡΤ και απ' ότι φαίνεται δεν θα είμαι ούτε στη ΝΕΡΙΤ, καθότι τα πολιτικά κεφάλια πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται μόνιμο προσωπικό τεχνικό για το δίκτυο εκπομπής (αχ κατακαημένη περιφέρεια τι έχεις να πάθεις γιατί εικόνα και ήχο δεν πρόκειται να δεις και ν' ακούσεις)
Καλημερα σε ολους!!
Φιλε telektv, τι ηταν αυτο το τελευταιο που ειπες τωρα!!!? Τελικα δεν την παλευουν οι ανθρωποι (το ξερω αυτο φυσικα, απλα το επιβεβαιωνω για αλλη μια φορα)!!!
Παντως, οφειλω να σου δωσω συγχαρητηρια, για ολα οσα μας εχει πει στο forum εδω και χρονια σχετικα με την ΕΡΤ και τη ΔΤ. Ειναι ωραιο να ακους πραγματα απο ανθρωπους που βρισκονται μεσα σε αυτα.
Ευχομαι λοιπον τοσο σε εσενα οπως και σε ολους οσους μπηκαν στη ΔΤ για βιοποριστικους λογους και εχουν αναγκη, να εχετε συνεχεια δουλεια (ειτε αυτη ειναι στη ΔΤ / ΝΕΡΙΤ, ειτε οπουδηποτε αλλου). Εχω ξαναπει και στο παρελθον στο forum αυτο οτι δεν τα βαζω μαζι σας, με αλλους τα βαζω (και δεν χρειαζεται να πω με ποιους γιατι θα ξεφυγω εντελως απο τα ορια του κανονισμου του forum).
Ακριβως το ιδιο ευχομαι και στους απολυμενους εργαζομενους της ΕΡΤ, να αποκτησουν συντομα και παλι δουλεια (οπου κι αν ειναι αυτη) και να μην μεινουν ποτε ξανα ανεργοι.
Τωρα βεβαια ξερω οτι αυτα που λεω ειναι μονο μια ευχη καθως η θεωρια απο την πραξη εχει μεγαλη διαφορα. Απλα ελπιζω να πιασει...