Είμαι στο χωριό μου αυτές τις μέρες (Κολλίνες Αρκαδίας) και είπα το πρωί να ανέβω στο ψηλότερο σημείο του χωριού και έπιασα με το Eton την 91,6 της Πάρνηθας, την 98,9 της Κεφαλλονιάς το οποίο τάπωνε τον Alpha 989 από Υμηττό ( τον Alpha τον είχα ξαναπιάσει στην Επαρχιακή Οδο Τρίπολης-Σπάρτης μαζί με την αστυνομια μάλλον της Λιβύης πριν 2 χρόνια) και το 99,9 των Γερανείων το οποίο πιάνει και μέσα στο χωριό σε κάποια σημεία, παρόλο που είναι σε πλαγιά προς τα ΝοτιοΔυτικά και αντίθετο προς τα εκεί! Βίντεο όταν θα γυρίσω στην Αθήνα γιατί εδώ δεν έχω υπολογιστή και μπαίνω μόνο από κινητό.
Tα συνέκρινα όλα με το 1314 της Τρίπολης το οποίο είχε μία μικρή καθυστέρηση:
91,6 Πάρνηθα
98,9 Κεφαλλονιά (έπιανε και το 106,8 αλλά πολύ χάλια, είναι πιο ισχυρό το πρώτο?)
99,9 Γεράνεια που όπως είπα πιάνει και μέσα στο χωριό παρ'όλη τη γεωμορφολογια του!
98,9 Υμηττός (στο 0:35 ακούγεται καλά, γιατί είχε χαμηλό σήμα και έτρωγε ασθενεις τάπες από την Κεφαλλονιά)
Στην περισσότερη διαδρομή Κολλίνες-Βλαχοκερασιά μέσα στο πανέμορφο αυτό δάσος με το αυτοκίνητο, ακούγαμε στο 98,9 την Κεφαλλονιά αλλά και τον Υμηττό σε κάποιες στροφές που ήταν εμπόδιο προς τα δυτικά και έβλεπε προς ανατολικά.