Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
Σαβ 4 Ιαν 2025, 12:24

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 708477 φορές)

tbaruzzo, winlink, gewrgios, anfoukas και 125 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetris_Cyprus

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Λευκωσία, Κύπρος

Συνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Την παραεπόμενη εβδομάδα θα πάμε Πύθιο για να επισκευάσουμε τα FM. Επιστρέφουμε :D

Άντε με το καλό!!!
Θέλω να ελπίζω οτι όλες οι συχνότητες θα είναι και πάλι σε λειτουργιά (88.1, 89.4, 93.8, 98.9, 101.0 - με κοκκινο οι συχνοτητες που ειναι ακόμη κλειστές)

Επίσης, σε παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν εχεις την δυνατότητα και την ευκαίρια, βαλε τα προγράμματα οπως στην Θασο (ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, ΕΡΑΣπορ, ΕΡΑΚοσμος) δηλαδή στην θέση της ΕΡΑ3 ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ!!!! (Όταν και όποτε επιδιορθωθεί η βλάβη του 88.1)

Και εξηγούμαι,
Εδώ και περίπου 8 χρονιά που λειτουργουσαν τα fm της ΕΡΤ απο Πυθιο, ενώ τα αλλά προγράμματα της μπήκαν σε πολλά σπίτια του Βορείου τμήματος του νομού, η ΕΡΑ3 88.1 συνέχιζε να είναι από τα πιο ΑΔΙΑΦΟΡΑ, γιατί
1) Πολλά άτομα δεν ήξεραν οτι υπήρχε καν. Όταν σε συζητήσεις ανέφερα την συχνότητα 88.1, έπαιρνα την απάντηση ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ
2) Η ΕΡΑ Ορ/δας αντί να δει το κενό που υπήρχε από την έλλειψη της ΕΡΑΚοσμος αναμετέδιδε την ΕΡΑ1, ΕΡΑΣπορ και την ΕΡΑ3... Ακόμη χειρότερα...

Κατά την γνώμη μου, είναι άδικο να έχουμε πάλι μια συχνότητα ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ... Ξέρω αρκετά άτομα που αυτή την στιγμή που μιλάμε ακούνε ΕΡΑΚοσμος από την DVB-T. Δεν νομίζεις οτι είναι άδικο να αφήνουμε πολύ κόσμο μακριά από το αγαπημένο του ραδιόφωνο...

Φιλικά...

Συνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Η ΕΡΑ Ορεστιάδος εκπέμπει και τοπικό πρόγραμμα στους 101; Εδώ, προς το παρόν, δεν την έχουν βάλει ακόμα (τουλάχιστον ακούμε 24/7 την ΕΡΑ1, κάτι το οποιο δε συνέβαινε στις ημέρες της "παλαιάς" ΕΡΤ)

Πάντως, νομίζω, ότι επί "παλαιάς" ΕΡΤ, η ΕΡΑ Ορεστιάδος έκανε αναμετάδοση του Kosmos τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι να έχουμε το Kosmos 24 ώρες το 24ωρο σε δική του συχνότητα. Πρέπει να το λάβουν υπόψη αυτό στην ΕΡΑ, γιατί το Kosmos απέκτησε ακροατήριο όσο εξέπεμπε στις συχνότητες της ΕΡΑ Σπορ

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
To Kosmos αναμεταδιδόταν και από την ΕΡΑ Σπορ τις βραδινές ώρες, και όλο το 24ωρο στις απεργίες.

Συνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Μην ξύνεις πληγές Γιώργο... :razz: :thunder :twisted:

Για το θέμα της ΕΡΑ3, δε λέω σίγουρα το Kosmos έχει περισσότερους ακροατές και ας μην έχω δει καμιά μέτρηση, μόνο οι τόσοι υποστηρικτές που έχει φτάνουν να βγάλουμε συμπέρασμα. Για σκεφτείτε, όμως, λίγο. Η ΕΡΑ3 πληρώνεται και αυτή και άρα πρέπει να ακούγεται και αυτή. Με τέτοιο πρoγραμμα, όμως, οι ακροατές της είναι ελάχιστοι. Άρα, από τη στιγμή που την  πληρώνουμε, πρέπει να απαιτούμε και να ακούγεται, αλλά και να έχει πρόγραμμα που να ακούγεται. Γι' αυτό, κατά τη γνώμη μου, η ΕΡΑ3 χρειάζεται ένα γερό ρεκτιφιέ στο πρόγραμμά της! (Προσοχή! Όχι αλλαγή είδους μεταδιδόμενης μουσικής, αλλά αλλαγή προγράμματος)

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Συμφωνω κ εγω. Η ΕΡΑ 3 δεν εχει κατι ενδιαφερον. Το Κοσμος αντιθετα εχει πιο πολυ ακροαση. Θα μπορουσε καλλιστα,εφοσον τα πληρωνουμε ολα να βρεθει μια ακομη συχνοτητα κ για το Κοσμος. Λιγοι ειναι οι σταθμοι με προγραμμα...οι πιο πολλοι ειναι πιλοτοι κ αλλοι εχουν κ δευτερη συχνοτητα εκπομπης. Ας μπει κ μια ταξη λοιπον. Οσον αφορα,εδω πανω Καβαλα,δεν ετυχε να ακουσω το Β' προγραμμα Μακεδονιας (9.58),αλλα ακουγαμε το Α' στους 100.8
Κατα την δικη μου γνωμη τα ραδιοφωνα που ακουγονται πλεον ειναι αυτα της ενημερωσης κ της καλης μουσικης. Η ΕΡΑ 1 (κατα κοσμον ΝΕΤ) που ειχε κ την τιμητικη της να αναμεταδιδεται κ απο αλλους σταθμους της περιφερειας,το Δευτερο που εγω σαν φανατικος του ακροατης κ πολλοι ακομη φιλοι της εντεχνης κ τελος η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που λογω της ιδιοτητας του ηταν συντροφος πολλων φιλαθλων ...εν κινησει,ειναι τα δημοφιλεστερα ραδιοφωνα της κρατικης. Δεν εχω δει ακομη ατομο να ακουει Τριτο. Αυτο οι ανθρωποι της ΕΡΤ πρεπει να το λαβουν υπ'οψιν κ να δωσουν μια θεση ακομη στο αγαπητο Κοσμος κ να μην το περιορισουν μοναχα στα ορια της Αττικης.

Στάλθηκε από το HUAWEI G750-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Επίσης, σε παρακαλώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν εχεις την δυνατότητα και την ευκαίρια, βαλε τα προγράμματα οπως στην Θασο (ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, ΕΡΑΣπορ, ΕΡΑΚοσμος) δηλαδή στην θέση της ΕΡΑ3 ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ!!!! (Όταν και όποτε επιδιορθωθεί η βλάβη του 88.1)
Απο Θασο δεν εκπεμπει ο Κοσμος,αυτο εγινε για μια μερα μονο,οταν επεστρεψε η ΕΡΑσπορ 104,7 και μετακινηθηκε ο Κοσμος στους 100,8.Απο την επομενη μερα μεχρι και σημερα εχει φερον σημα η συχνοτητα...

Συνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μάλιστα, ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Απλά η Θάσος μπήκε σαν παράδειγμα, για να τονίσω την αλλαγή της ΕΡΑ3 σε ΕΡΑ Κόσμος. Αφού έγινε μια φορά πιστεύω ότι μπορεί να ξαναγίνει και δεύτερη (σε άλλο Κ.Ε)...

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εμένα πάντως παιδιά, μεταξύ Τρίτου και Kosmos, προτιμώ Τρίτο...

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ανανεωμενη σελιδα για τις συχνοτητες της ΕΡΑ (αναφερει πλεον και ισχυ πομπων)!!!Την Ερασπορ την αναφερουν ως ΕΡΑ4.

Εχει φαση που στην 106.7 της Παρνηθας εχουν ερωτηματικο,ουτε αυτοι δεν ξερουν  :lol

Ο Κοσμος διατηρειται μονο απο Διδυμα στην 97,4!

Επισης φαινεται να μονιμοποιειται η ΕΡΑ1 στους 103,5 απο Πλακα Αλεξ/πολης οπως και η ΕΡΑ3 στους 100,8 απο Θασο(δεν θα επανελθει ο 102 Θεσσαλονικης?).Η ΕΡΑ Καβαλας επισης αφαντη! :razz:

Συνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Μου κάνει εντύπωση στα 90.7 και 103.5 από Πλάκα οτι η wrms είναι 2kW και η erp 35kW. Πόσο κέρδος έχουν οι κεραίες για να είναι τόσο υψηλή η ακτινοβολούμενη ισχύς; Επίσης, αναγράφονται και οι συχνότητες από Λευκίμμη, αλλά χωρίς τα προγράμματα που εξέπεμπαν από εκεί. Σε εκείνο το κελί του πίνακα υπάρχει μωβ φόντο. Λέτε να σκέφτονται πραγματικά να ξαναεκπέμψουν από εκεί και να μην έχουν σκεφτεί ποιον σταθμό θα βάλουν σε κάθε συχνότητα (το καλό σενάριο) ή απλώς να έμεινε ο πίνακας ετσι από παλιά και να μην έγραψαν ότι δεν εκπέμπει τίποτα (το κακό σενάριο);

Συνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αν ισχύσουν τα παραπάνω, πολύ πιθανόν στο Β. Έβρο "εκεί που μας χρωστουσανε μας πηραν και το βόδι"

Όχι μόνο ξαναενεργοποιουν την ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΡΑ3 αντί του νεανικού ΚΟΣΜΟΣ, της δίνουν και την ολοκάθαρη 93.8, ενώ περιθωριοποιούν την ΕΡΑ2 στην πιασμενη 88.1, λόγω του Istanbul fm 88.0

Teletkv σε παρακαλώ, βάλε εσύ ΕΡΑ Κόσμος αντί της ΕΡΑ3 στο Πυθιο, και από μένα ότι θες...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ο τεχνικος οτι εντολες εχει απο ανωθεν κανει

Συγχώνευση: Δευ 22 Ιουν 2015, 19:28
Ακαρνανικα κανανε τραμπα την ερασπορ με ερα 2 αντε να δουμε π[οτε θα ερθουν αν ενεργοποιησουν το 91.3
Την ερα ιωαννινων τι την θελουν εδω κατω καλυτερα να εβαζαν το κοσμο στο 100.3 την περισσοτερη ωρα αναμεταδιδει η ερα 1 ή ερα σπορ
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το ξέρω Νεκτάριε αλλά άσε με να έχω μια μικρή ελπίδα ;)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
βλεπεις τι λεει διπλα απο την συχνοτητα? κωδικος ΕΕΤΤ οποτε το μονο που μενει ειναι να παρουν αλλη μια συχνοτητα για τον κοσμο αλλα δυσκολο το κοβω
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Θα μπορούσαν απλά όλοι οι περιφερειακοί σταθμοί να παίζουν ΚΟΣΜΟΣ στο κενό διάστημα (όλη μέρα πάνω κάτω δηλαδή), η ΕΡΑ 1 σε όλα τα κέντρα μεταδίδεται αυτόνομα έτσι κι αλλιώς, οπότε περιττό οι περιφερειακοι Ρ/Σ να επιλέγουν κάποιο από τα ήδη εκπέποντα και να καταλήγουν στο ΚΟΣΜΟΣ...

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Σε κάποια κέντρα εκπομπής όμως, δεν εκπέμπει η ΕΡΑ 1 παρά μόνο οι περιφερειακοί. Οπότε, αν αναμεταδίδουν όλη μέρα το Kosmos, οι περιφερειακές ΕΡΑ δεν θα είναι ενημερωτικές.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Η δικιά μας η 105 στα Γεράνεια έχει μέλλον ή μπα;

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αποψε επεστρεψε το Τριτο απο Θασο στους 100,8 με μειωμενη ομως ισχυ!Ειναι η πρωτη φορα που εκπεμπουν ολα τα προγραμματα της ΕΡΑ απο Θασο,μην ξεχναμε οτι πριν το ''μαυρο'' εβγαιναν μονο το Δευτερο και η Ερασπορ απ'τα πανελλαδικης εμβελειας...

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Δλδ το Α' Προγραμμα της ΕΡΤ3 (102) που εβγαινε απο εκει,δεν θα το ακουμε πλεον;

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: αφού ουσιαστικά μιλάμε για αναμόρφωση των συχνοτήτων ανά Κ.Ε. για ποιο λόγο δεν έχουμε παντού και μία ιεραρχική σειρά επίσης?
Πρώτη συχνότητα ΕΡΑ1, δεύτερη ΕΡΑ2, τρίτη ΕΡΑ3, τέταρτη ΕΡΑΣΠΟΡ κ.ο.κ?
Και γιατί δεν θεσμοθετείται και μία πανελλαδική επίγεια συχνότητα για το Κόσμος? Εδώ κόντεψε για το ραδιόφωνο της Βουλής, ευκαιρία να μπει και ένα ραδιόφωνο με βεβαιωμένη ακροαματικότητα και φανατικό κοινό!
Επίσης για το RDS με AF ανά Κ.Ε. σε όλα ανεξαιρέτως συζητήθηκε τίποτα ή θα παραμείνουμε τριτοκοσμικοί και σε αυτό το κομμάτι?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Την ΕΡΑ μονο το DAB την σωζει....αλλα για DAB εχουμε πολλαααααα ψωμια ακομη

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Πάντως στην ανανεωμενη σελιδα για τις συχνοτητες της ΕΡΑ εμφανίζει από Πάρο τα εξής:
102,7 ΕΡΑ 4 (Παίζει ΕΡΑ 1 κι έρχεται με χιόνια)
98,9   ΕΡΑ 1 (Παίζει ΕΡΤΟpen)

Γιατί δεν το κάνουν:
98,9   ΕΡΑ 1
102,7 ΕΡΑ 2
Να μην έχουμε ΔΕΥΤΕΡΟ και να έχουμε ΕΡΑσπορ; ΓΙΑΤΙ;;;

Αλλά θα μου πεις μήπως πιάνουν και στη Σύρο; Πάλι καλά που έχουμε τα τοπικά (όχι της ΕΡΤ, τα ιδιωτικά!!!)

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Εδώ και ώρες δεν λειτουργούν τα 101.5 και 107.4 από Χλωμό.....

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Η ονομαστική ισχύς δείχνει τα πραγματικά KW ή η εκπεμπόμενη ισχύς;

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Και θα ενεργοποιηθούν τα RDS;

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
βλεπεις τι λεει διπλα απο την συχνοτητα? κωδικος ΕΕΤΤ οποτε το μονο που μενει ειναι να παρουν αλλη μια συχνοτητα για τον κοσμο αλλα δυσκολο το κοβω

Νομίζω ο κωδικός ΕΕΤΤ αφορά τον κωδικό του κέντρου εκπομπής κι όχι για την συχνότητα του κάθε πομπού.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
 8-) Σας γράφω υπομονή αλλά εσεις τίποτα!!!ΠΟΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ :headset
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
 :wtg  Aφού το λες εσύ κάτι ξέρεις! Αναμένουμε λοιπόν, και φυσικά θέλουμε αποκλειστικότητες εδώ στο forum  :mrgreen:

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 04/01/2025 (12:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 04/01/2025 (12:15)
* Απ: Χαμηλή Ποιότητας εικόνας στο nickelodeon στο nettvplus cyprus  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 04/01/2025 (12:05)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/01/2025 (11:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/01/2025 (11:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 04/01/2025 (11:39)
* Απ: Δορυφορική πλατφόρμα Nova Cyprus  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 04/01/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/01/2025 (11:25)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 04/01/2025 (11:24)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/01/2025 (11:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/01/2025 (10:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/01/2025 (10:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 04/01/2025 (09:58)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 04/01/2025 (09:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/01/2025 (07:58)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 04/01/2025 (03:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/01/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (23:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (21:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (21:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (21:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: hercoulis Φόρουμ: NOVA 03/01/2025 (21:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MitsoulasFm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (21:22)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 03/01/2025 (21:17)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: NOVA 03/01/2025 (20:21)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 03/01/2025 (20:10)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: NOVA 03/01/2025 (19:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/01/2025 (18:38)