Συμφωνω κ εγω. Η ΕΡΑ 3 δεν εχει κατι ενδιαφερον. Το Κοσμος αντιθετα εχει πιο πολυ ακροαση. Θα μπορουσε καλλιστα,εφοσον τα πληρωνουμε ολα να βρεθει μια ακομη συχνοτητα κ για το Κοσμος. Λιγοι ειναι οι σταθμοι με προγραμμα...οι πιο πολλοι ειναι πιλοτοι κ αλλοι εχουν κ δευτερη συχνοτητα εκπομπης. Ας μπει κ μια ταξη λοιπον. Οσον αφορα,εδω πανω Καβαλα,δεν ετυχε να ακουσω το Β' προγραμμα Μακεδονιας (9.58),αλλα ακουγαμε το Α' στους 100.8
Κατα την δικη μου γνωμη τα ραδιοφωνα που ακουγονται πλεον ειναι αυτα της ενημερωσης κ της καλης μουσικης. Η ΕΡΑ 1 (κατα κοσμον ΝΕΤ) που ειχε κ την τιμητικη της να αναμεταδιδεται κ απο αλλους σταθμους της περιφερειας,το Δευτερο που εγω σαν φανατικος του ακροατης κ πολλοι ακομη φιλοι της εντεχνης κ τελος η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που λογω της ιδιοτητας του ηταν συντροφος πολλων φιλαθλων ...εν κινησει,ειναι τα δημοφιλεστερα ραδιοφωνα της κρατικης. Δεν εχω δει ακομη ατομο να ακουει Τριτο. Αυτο οι ανθρωποι της ΕΡΤ πρεπει να το λαβουν υπ'οψιν κ να δωσουν μια θεση ακομη στο αγαπητο Κοσμος κ να μην το περιορισουν μοναχα στα ορια της Αττικης.
Στάλθηκε από το HUAWEI G750-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk