0 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δουλευει κανονικα!Το rds της Ερασπορ απο Αινο βγαινει πανευκολα εδω στην Ευβοια,αλλα απο ηχο...
Η λευκαδα δεν μπορει να ακουσει αινο τουλαχιστον η πολη και το 101,1 απο Κερκυρα δεν βγαινει εμει λογο του μελωδια απο Αρτα, πολλες περιοχες της Πρεβεζας δεν μπορουν να ακουσουν αινο λογω λοφων κλπ οπως και στην Αρτα γινεται αυτο σε πολλα σημεια. Ακομα και στο αγρινιο θα δυσκολευονται λογο του τοπικου μαντ στο 107 αλλα εκει εχουν και την 87.9 απο Πατρα αν δεν βγαινει κανας πειρατης εκει οποτε πρεπει να φτιαχτει ο πομπος στα ακαρνανικα.οσο για τον ηχο της ερασπορ στο 106.8 απο παντα ετσι ηταν το χαλι το ειχε απο το 2004 που ξεκινησε
Ακριβώς έτσι είναι, όπως την περιγράφει την κατάσταση ο φίλος Πλούταρχος, πριν κλείσει η ΕΡΤ, ο ήχος της ΕΡΑΣΠΟΡ από Αίνο ήταν πιο καθαρός από αυτό το μπουκωμένο που έχει, και με πιο δυνατή ένταση, σε λογικά επίπεδα..Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναφορά τώρα από Φλώρινα για Βίτσι , όλα στέρεο χωρίς Rds 88.6 ΕΡΑ 1 89.1 ΕΡΑ Κοζάνης (όπως είπε πριν λίγο καιρό ο φίλος Χρήστος, πιθανών ο πομπός της 96.6 που μας άφησε)90.6 ΕΡΑ 2103.1 ΕΡΑ 3105.1 Ερασπορ 96.6 και 100.6 κλειστές Επίσης κάπου είχα διαβάσει στο σαιτ της ΕΡΤ για νέους πομπός στην Φλώρινα , και όντως βγάζω ΕΡΑ 1 93.5 ! Από που ;Και επίσης από Παγγαιο επανήλθαν όλα αλλά πάλι 91.2 και 97.5 φέρον Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην σελίδα που έστειλε και ο geoavlonitis, πάω να στείλω Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk