Παιδια, οντως την ΕΡΤopen την ακουω στους 106,7 με το ιδιο σημα που ειχε παλια. Βρε τους μπαγασηδες, ποτε προλαβαν κιολας να ξανανοιξουν;
Φιλε Πανο, αν τωρα διαβασαν την αναφορα μου αυτο δεν το ξερω, μπορει να τον ακουσαν κι απο μονοι τους, μπορει ομως και να τη διαβασαν, ποιος ξερει αραγε...
Παντως βρε παιδια στο θεμα των βουνισιων πειρατικων της Αθηνας, νιωθω διχασμενος. Απο τη μια πλευρα σαν ακροατης και μουσικος θελω να εκπεμπουν εστω και χωρις αδεια, ετσι ωστε να υπαρχει στο Αθηναικο ραδιοφωνο ποικιλια μουσικων ειδων και αποψεων. Εξαλλου αρκετους απο αυτους τους σταθμους τους ακουω συνεχεια, ενω καποιες φορες εχω ακουσει και την ΕΡΤopen. Απο την αλλη πλευρα, σαν ραδιοερασιτεχνης (νομιμος πλεον), θα ηθελα οι συχνοτητες να ειναι αδειες, ετσι ωστε να εκπεμπουν εκει ταρατσατοι ραδιοπειρα(ματισ)τες (ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει την λεξη οπως θελει, με ή χωρις τα γραμματα στην παρενθεση, εμενα ωστοσο με εκφραζει η λεξη συμπεριλαμβανομενων των γραμματων στην παρενθεση).
Επομενως σε αυτο το θεμα, κανω την παλαβη. Οπως και στην περιπτωση του Top FM 100,6 (ο οποιος σημειωτεων ξανανοιξε μαλλον), ετσι και στην περιπτωση των 106,7 ειτε παιζει εκει η ΕΡΤopen (ή και ο οποισδηποτε 24ωρος απο βουνο) και καμπανιζει σε ολη τη Αθηνα, ειτε η συχνοτητα ειναι αδεια και εκπεμπουν εκει ταρατσατοι, εμενα προσωπικα το ιδιο μου κανει.Το ιδιο ισχυει και για ολες τις συχνοτητες των Αθηναιων βουνισιων πειρατικων. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικος μου καποιος απο αυτους ουτε εχω καποια σχεση με κανεναν. Απλα για την ΕΡΤopen πιστευω οτι ή πρεπει να γινει κανονικο νομιμο ραδιοφωνο της ΕΡΤ τιμητικα ή να σταματησει απο μονη της. Αλλα κι ετσι να μεινει οπως τωρα δεν καιγομαι οποτε απο μενα δεν τρεχει και τιποτα.