Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Παρ 24 Ιαν 2025, 18:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 719298 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια βελτίωση στους 97,3; Τα ίδια χάλια με πριν είναι.
Φιλικά, Άκης

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το μονο που εχει συχρονισμο καρφι ειναι η ερα 1.
τα αλλα δυο εχουν μια μμικρη διαφορα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
ελπιζω να συνεχισουν επανω να εργαζονται προκειμενου να ανοιξουν ολα τα ραδιοφωνα που υπηρχαν προ του μαυρου της ΕΡΤ .Επισης ελπιζω να μπορεσουν να ανοιξουν και το ραδιοφωνικο σταθμο της ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το βραδυ να συνδεονται με το ΚΟΣΜΟΣ αν δεν εχει δικια του συχνοτητα .Πρεπει να μπω να δω αν υπαρχει προβλεψη για το ΚΟΣΜΟΣ στην περιοχη μας .Μπορουμε ευκολα να το βρουμε αν μπουμε στην ιστοσελιδα της ΕΡΤ στα ραδιοφωνα στα Ακαρνανικα.

Συγχώνευση: Τρι 13 Οκτ 2015, 23:38
Δυστυχως δεν υπαρχει προβλεψη για το ΚΟΣΜΟΣ στα Ακαρνανικα .Μπηκα στην ιστοσελιδα της ΕΡΤ και οι συχνοτητες ειναι για ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΕΡΑ ΣΠΟΡ  ΕΡΑ Α Β Γ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .Παρατηρησα με μια προσεκτικη μελετη οτι περιφερειες που δεν εχουν τοπικο σταθμο υπαρχει προβλεψη για εκπομπη σηματος του ΚΟΣΜΟΣ.Βεβαια αυτο δεν ισχυει απολυτα γιατι υπαρχουν και νησια που δεν εχουν ουτε τοπικο ρ/σ και ουτε υπαρχει προβλεψη για εκπομπη του ΚΟΣΜΟΣ.Μονη μας ελπιδα ειναι να καταλαβουν οτι εαν ανεβασουν το ΚΟΣΜΟΣ να γνωριζουν οτι με την βοηθεια του υψομετρου των Ακαρνανικων η εμβελεια του εν λογω σταθμου θα αυξηθει πολυ στην συνολικη ποσοτικη και ποιοτικη ραδιοφωνικη πανελλαδικη καλυψη του ελλαδικου χωρου.ΤELETKVελπιζουμε σε βοηθεια σου οπως κι οποια απο τα παιδια που διαβαζουν αυτες τις γραμμες στο Φορουμ ας τον ειδοποιησουν να μας βοηθησει.

Συγχώνευση: Τρι 13 Οκτ 2015, 23:40
 :lol :roll: :smile: :smile: :yeah

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πουθενά εκτός από Αθήνα δεν θα ακούσεις κόσμος εκτός αν συνδεθεί καμιά ΕΡΑ όταν δεν έχει πρόγραμμα

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
an einai να ανοιξουν το 100.3 να βαλουν το κοσμο, η ερα ιωαννινων γιαννιωτικες ειδησεις εχει και να μην βγει εδω στα κοκια μας που λενε και καποιοι στα βορεια μας.
και οταν επαιζε παλιοτερα δεν υπηρχε καποιος λογος υπαρξης για εδω κατω τα κλαρινα αξιζανε που εβαζε τις κυριακες αλλα κλαρινα εχουμε αρκετους κλαριναρχες εδω

τ
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Πουθενά εκτός από Αθήνα δεν θα ακούσεις κόσμος εκτός αν συνδεθεί καμιά ΕΡΑ όταν δεν έχει πρόγραμμα

Κι όμως, στην Αργολίδα παίζει ακόμα το Kosmos στους 97.4.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Καποιο προβλημα εχει η ερασπορ 97,3 στα Ακαρνανικα ενω παιζει κανονικα σε μια φαση χανεται οηχος, μενει με φερον για κανα λεπτο και επιστρεφει παλι ο ηχος. Αυτο τοκανει τυχαια
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Παρεμπιπτόντως μόνο η ΕΡΑ Σπορ πιάνει από Ακαρνανικά μέσα στην πόλη της Κέρκυρας και το τοπικό 101.1 του Παντοκράτορα ειναι off αυτη τη στιγμή που γράφω! Δεν ξέρω αν είναι για το RDS ή αν έχει βλάβη!

Στάλθηκε από το iQTab μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Δε ξέρω από πότε γίνεται αλλα το πρωί άκουγα στο 1512 am στη συχνότητα της ΕΡΑ Χανίων το πρόγραμμα της Ερασπορ.
Φαίνεται πως αναμεταδίδετε απο τοπική ΕΡΑ λόγω του οτι δεν άνοιξε η συχνότητα της ΕΡΑσπορ ακόμα της Σκλοκας.

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Βρέθηκα στην ορεινή Τροιζηνία όπου εκεί κόβονται κάπως τα ραδιόφωνα της Αθήνας. Είδα πως η ΕΡΑ 1 στο 101,2 κ ερα2 99,4 απο δίδυμα έχουν RDS αλλα για να βγει έκανες τεμεναδες. Παρότι το δυνατό σήμα που ειχαν.
Η ερα2 αναγράφει κ κεντρο εκπομπής :didyma
στα 103,2 κ 97,4 δε κατάφερα να βγάλω κάτι.

Στάλθηκε από το 6039Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στα Ακαρνανικα η ερασπορ στο 97.3 συνεχιζει να κανει επανεκινησεις ο δεκτης που της δινει σημα περιμου στις 2 ωρες θα κανει μια επανεκινηση
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Το 99.4,  το 101.2, και το 103.2, αλλα και το 97.4 απ'το Διδυμο ορος, περνανε μια χαρα στα παραλια της Αττικης [προκυμαια Γλυφαδας πριν λιγες ωρες].
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Συμφωνώ για την Γλυφάδα αλλά το κακό είναι πως εχει σταθμους με δυνατούς πομπούς απο Αίγινα σε αποσταση 0,1mhz με τα δίδυμα που κόβουν τη καθαρή λήψη σε κοινά ραδιόφωνα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
σημερα στο λοφο εβγαλα την ερασπορ στο 100.4 απο Μεσσηνια ισα που προλαβα και την εγραψα γιατιο μολις σταματησα την εγγραφη χαθηκε η ληψη
στο 103.7 ή 103,8 (το ακουγα στο 103.75) ερχονταν ασθενικα ιταλικο ραδιοφωνο

GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Οι επανεκκινησεις για το 97,3 συνεχιζονται κανονικα. Νομιζω και το 102,3 της ερα2 απο παναχαικο κανει τα ιδια μιας και το πετυχα και αυτο με φερον για ενα λεπτο προχτες
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Απο χθες ειναι οφφ τα γερανεια, το 99.9 δλδ μιας κ το 97.9 εχει υποτυπωδη ισχυ εδω κ πολυ καιρο....

Δεν ξερω για το 97,9 τι γινεται μιας και δεν το βγαζω εδω ουτε για δειγμα, το εχει εξαφανισει παντελως ο Real 97,8 απο Υμηττο (ο Free 98 εξαλλου μονο στον Eton, στο κινητο και στο αυτοκινητο περναει καλα, στους δυο σταθερους δεκτες του σπιτιου μου ισα που ακουγεται μεσα στις πλευρικες του Real, οποτε δεν μετραει).
Ομως στους 99,9 επανηλθε με δυνατο σημα η ΕΡΑ απο Γερανεια και στον σταθερο δεκτη στο σπιτι μου, μου χαλαει καπως τον 99,8 του Υμηττου. Και τα 'χω παρει στην κρανα, εγω θελω ν' ακουω τα λαικα του 99,8, τι θελουνε τωρα να πουμε...  :lol:
Ξερετε τι ειναι ν' ακους την πενια του Μπιθικωτση και στο background να σου ψιλοσκαει και μια Χαρουλα Αλεξιου σε εντεχνο!!!;  :lolno:
Παντως μεταξυ αστειου και σοβαρου τωρα, αν και ξερω οτι δεν προκειται να συμβει κατι τετοιο, θα ηθελα να πηγαινε το 99,9 των Γερανειων στους 100, για να μην αλληλοενοχλουνται με τον 99,8 του Υμηττου!!!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι βρε fasma σιγά μη του πει και Συγγνώμη κιόλας !
Να πάει κρατικός που προϋπήρχε ήδη πριν τον πειρατή δίπλα, για να ακούγεται καλά ο πειρατής, το ακούσαμε και αυτό...

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Τα ξαναείπαμε για το 97,9, έχει την ισχύ που είχε πάντα, αλλά έχει γυρίσει την εκπομπή του μόνο προς τα δυτικά. Ακόμα και βόρειά του, στον Κιθαιρώνα που έχει το ίδιο υψόμετρο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.
Όσο για το 99,9 δε θα σχολιάσω την επιθυμία σου fasma, σου απάντησε ο Θάνος...

Sent by Tapatalk.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Να αλλαξει συχνοτητα κρατικος πομπος, για να ακουγεται καλυτερα η παρανομη πενια του Μπιθικωτση. ΟΚ...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δεν αλλαζει η ΕΡΤ συχοτητα για νομιμους σταθμους, για τον πειρατη θα αλλαξει?
το 97.9 μαλλον μαζευτηκε λογο 97.8
οσο για τον 99.8 πειρατης ειναι ευκολα αλλαζει συχνοτητα αυτος πειρατης ειναι οτι θελει κανει
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλα βρε παιδια μη βαρατε, μια μ@@@@@α ειπα κι εγω!!! :hammer  :smile:
Εξαλλου το οτι θα το ηθελα, δεν σημαινει οτι ζηταω κιολας να γινει κατι τετοιο σωνει και καλα!!! Αλλα αν μιλησουμε ρεαλιστικα, οι βουνισιοι πειρατικοι τοσα χρονια εκπεμπουν κι απ' οτι φαινεται, δεν θα παψουν να εκπεμπουν. Οποτε θα ηταν μια καλη λυση στην περιπτωση που προανεφερα, ωστε να ακουγονται στην Αθηνα σωστα και οι δυο. Βεβαια δεν ξερω στην επαρχια τι θα συνεβαινε με την ΕΡΑ των Γερανειων, αν τυχον ποτε συνεβαινε αυτο.
Παντως πρεπει να πουμε οτι ο 99,8 ειναι ενας σταθμος που υπηρχε και την δεκαετια του 90  (και τον ακουγα και τοτε φανατικα) ο οποιος βεβαια τοτε εξεπεμπε σε αλλη συχνοτητα απο αυτη που ειναι τωρα (τελικα η ιστορια επαναλαμβανεται, οποιος καταλαβε καταλαβε, οποιος παλι δεν καταλαβε και θελει να καταλαβει, ας μου στειλει pm) και δεν επαιζε παλια λαικα και ρεμπετικα, αλλα τα λαικα σουξε εκεινης της εποχης (Σφακιανακη, Τερζη, Γονιδη, Θεοδωριδου, Αντζυ Σαμιου κ.α.) και εκλεισε μαζι με πολλους αλλους στη ραδιοσφαγη της 27ης Μαρτιου 2001 (αν και βασικα θυμαμαι πολυ καλα οτι ο συγκεκριμενος κατα καποιο περιεργο τροπο, καταφερε απο την επομενη κιολας μερα να συνεχισει για αρκετους μηνες ακομα κατα τις βραδυνες ωρες μονο με αλλη ονομασια ομως, μεχρι που τον μαζεψαν κατα το Νοεμβρη της ιδιας χρονιας εντελει).Το e-tetradio εχει γραψει ειδικο αρθρο γι' αυτον και αναφερει ξεκαθαρα και το παλιο του ονομα, οποτε δεν λεω κατι τοσο κρυφο και δεν ειναι και δυσκολο να βρειτε ποιος ειναι. Αρα δεν εχει εμφανιστει απο το πουθενα και ειναι γεγονος οτι το συγκεκριμενο ρεπερτοριο που εχει εδω και 5 χρονια με τα ρεμπετικα και τα πολυ παλια λαικα (υπηρχαν κι αλλοι με λαικα, αλλα οχι τετοιους ειδους) ελειπε ως τοτε απο το ραδιοφωνο της Αθηνας. Τωρα το αν ειναι δικαιο ή οχι που δεν πηρε αδεια το 2001 και αν ειναι σωστο που συνεχιζει να εκπεμπει πειρατικα, ειναι υποκειμενικο και ανηκει στην κριση του καθενος απο εμας ξεχωριστα.
Τωρα για τη συχνοτητα που ανοιξε, ενταξει απεχει 0,1 mhz απο τον κρατικο των Γερανειων, αλλα το ιδιο κανει και ο Real που εκπεμπει με ΒΝΛ στους 97,8 απ' οτι εχω διαβασει αλλου (οποτε αν λενε ψεματα σας λεω κι εγω) καταφερε να κανει την ΕΡΑ στο 97,9 να μειωσει ισχυ ή αν οχι αυτο, τουλαχιστον να μην κοιταει προς Αθηνα. Πιστευω πως τα ιδια θα καταφερνε και ο 99,8 αν τυχον τον αγοραζε καποιος μεγαλος ομιλος και σιγουρα θα επαιρνε και ΒΝΛ σε αυτη τη συχνοτητα.
Υπ' οψιν οτι ειμαι φανατικος ακροατης του Real και γουσταρω πολυ αυτον το σταθμο και το ολο στυλ του!!! Δεν ειναι τυχαια ο Νο 1 ραδιοφωνικος σταθμος της Αθηνας κατα τη γνωμη μου. Οπως επισης ειμαι και φανατικος ακροατης του 99,8 και των λοιπων λαικων ή και σκυλαδικων σταθμων της Αθηνας. Επισης περαν του γεγονοτος οτι ειμαι ακροατης τους, δεν εχω καμια σχεση με καποιον ραδιοφωνικο σταθμο και απο αυτους και με οποιονδηποτε αλλον γενικοτερα. Δεν θελω να υποστηριξω κανεναν, ουτε την ΕΡΑ, ουτε καποιον ιδιωτικο σταθμο, νομιμο ή παρανομο. Ουτε φυσικα να δικαιολογηθω για αυτο που ειπα πριν, μ@@@@@α ειπα το παραδεχομαι. Απλα αναφερω καποια πραγματα που ειναι αληθειες και εχουν συμβει και ισως πρεπει να ληφθουν υποψιν. Στην Ελλαδα ζουμε και αυτο πιστευω πως τα λεει ολα.

Υ.Γ. : Εννοειται πως αυτα που ειπα οτι τα πηρα στην κρανα επειδη πισω απο την πενια ακουγα Αλεξιου, οτι εκανα χιουμορ, γι' αυτο εβαλα και τα καταλληλα εικονιδια με τις φατσες που γελανε.  :lol: :lolno:

Υ.Γ. 2 : Ο τωρινος 99,8 του Υμηττου, γυρω στα τελη δεκαετιας 90 ειχε και τηλεοπτικη παρουσια με πολυ ενδιαφερον και "νοστιμοτατο" βραδυνο προγραμμα. Οποτε εβρισκα ευκαιρια φυσικα, το παρακολουθουσα κι ας ημουν μονο 10 χρονων!!!  8-) Αθανατες εποχες, τα λεω και συγκινουμαι!!!  :sad:

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Ποιος ειν αυτος ο 99.8; αν ειναι σωστος πειρατης να εκπεμψει απο αλλο βουνο να τον πιανουμε κ μεις στα παραλιακα  8-)
Λοιπον, μετα το 2001 και την περιφημη ανακατανομη συχνοτητων ο νομοθετης λεει οτι σε οποιαδηποτε συχνοτητα της ερα ΕΝΤΟΣ του ν. Αττικης η αμεσως προηγουμενη κ επομενη συχνοτητα πρεπει να απεχει τλχιστον 0.4 mhz. Οι νομοι βεβαια στην ελλαδα ειναι για να καταρριπτονται κ ετσι οταν ηθελε να ξεκινησει ο χατζηνικολαου το ραδιοφωνο ο νομος ειχε ηδη δημοσιευτει κ οι συχνοτητες ειχαν κλειδωσει. Αλλα παραυτα ο ρηαλ ξεκινησε, ακολουθησε κατοπιν ο κοκκινος στο 105.5 και επεται συνεχεια..Συνεπως αν ειναι παρανομος ο 99.8 επειδη δεν εχει αδεια ειναι παρανομος κ ο 97.8 κ ο 105.5 για τον λογο που ειπαμε. Τωρα βεβαια αυτα ειναι ψιλα γραμματα μιας κ επικειται διαγωνισμος κ για το ραδιοφωνο μετα την τηλεοραση, οποτε οχι μονο θα δουμε σταθμο νομιμο στους 99.8 αλλα κ στους 100.6 και στους 104.9 κλπ.κλπ.κλπ. Οι δε συχνοτητες της ερα απο γερανεια τις βλεπω οχι μονο ν αλλαζουν αλλα να πηγαινουν ολες τρενο στη γαλαρια απο 106.7 κ κατω η απο 107 αν αποφασισει η ερτ να κρατησει την 106.7 απο υμηττο. Αυτα βεβαια θα τα δουμε στην πορεια, καθως οι νομοι στην ελλαδα ειπαμε ειναι σαν το γεφυρι της αρτας

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ωραιος ο φιλος μας!!! Σε καταλαβαινω απολυτα μιας και οταν κατεβαινω κατω στα νοτια για βολτα, μετα το Ελληνικο τον εξαφανιζει η ΕΡΑ. Οποτε και απο αλλο βουνο να βγει, σε αυτη τη συχνοτητα δεν θα εχετε και τοση τυχη στα παραλιακα. Μπορει ομως, να βαλει αναμεταδοτη στην Αιγινα σε καποια αλλη συχνοτητα (βαζω ιδεες, εεε  :fencing). Φανταζεσαι π.χ. ο 99,8 του Υμηττου να βαλει αναμεταδοτη στην Αιγινα στους 98,6; Ο Derti δεν εκπεμπει απο Αιγινα βεβαια, αλλα εχω δει διαφημιστικες αφισες του στη Γλυφαδα. Ετσι εκει στα νοτια, θα βλεπουν τις αφισες του Derti, θα συντονιζονται και θ' ακουν τον 99,8 αλλα θα νομιζουν οτι ακουν Derti!!! Κι ετσι ο 99,8 θα εχει και δωρεαν διαφημιση στα νοτια και θα κερδιζει πανευκολα ακροατες, στην υγεια του Derti!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!  :lol:  :horse
Παντως περα απ' την πλακα, ευτυχως για εσας στα νοτια, υπαρχει πλεον ο 88,3 απο Αιγαλεω για παλιο λαικο. Επισης ασχετο, αλλα οταν κατεβαινω, βαζω αρκετες φορες τον Αργοσαρωνικο στους 106,4.
Τωρα για τις αδειες και τις ΒΝΛ, την περιπτωση του Real την ανεφερα μονο και μονο για να κανω αντιπαραβολη με την περιπτωση του 99,8. Κατα τ' αλλα, προσωπικα δεν μ' απασχολει αν ο Real παιζει νομιμα σε αποσταση 0,1 mhz απο την ΕΡΑ των Γερανειων, αφου καταφερε και πηρε ΒΝΛ για εκει με γεια του και χαρα του, ουτε με νοιαζει το πως. Παρομοιως δεν με νοιαζει αν εκπεμπει ο 99,8 κολλητα στην ΕΡΑ ή αν εκπεμψει αργοτερα ο 104,9 κολλητα στην ΕΡΑ αν ανοιξει στους 105 απο Γερανεια. Αυτα ας τα βρουν οι σταθμοι μεταξυ τους, ειναι δικο τους θεμα και δικο τους προβλημα.
Βεβαια καλο θα ηταν να εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους, ωστε στην Εθνικη Αθηνων Κορινθου να μην αλληλοπαρεμβαλονται. Κι ετσι οποιος θελει να ακουει καθαρα μεχρι την Κορινθο και Real και τους βουνισιους πειρατικους και την ΕΡΑ των Γερανειων. Αλλα αν αυτοι με την υπαρχουσα κατασταση δεν εχουν προβλημα, θα εχω εγω;
Παντως ενω οπως ειπα και πριν στο σταθερο δεκτη του δωματιου μου που πιανει με την εσωτερικη κεραια του ιδιου του δεκτη, ο 99,8 εχει θεματακι με την ΕΡΑ (κι αν παω 99,95 βγαινει η ΕΡΑ καπως καλα με RDS), στον αλλο σταθερο δεκτη που τον εχω συνδεσει με την κεντρικη κεραια της τηλεορασης (!!!!), ο 99,8 βγαινει καμπανα και η ΕΡΑ στους 99,9 απλα δεν υπαρχει. Και στους 99,9 να παω δηλαδη παλι τον ρεμπετη πειρατη ακουω καμπανα. Δυστυχως τον δεκτη του δωματιου μου, δεν μπορω να τον συνδεσω με την κεντρικη (δεν εχει υποδοχη για αλλη κεραια και αν και το' χω δοκιμασει με επαφη καλωδιων, δεν βγηκε και τιποτα) και την εσωτερικη δεν την κουναω με τιποτα διοτι με το παραμικρο κουνημα χανει αρκετους σταθμους. Π.χ. τον Super FM 95,8, αμαν εκανα να τον πιασω καθαρα!!! (Και θελω να τον ακουω, μιας και βαζει πολλα λαικα της δεκαετιας 90 μαζι και με παλια λαικα σαν του 99,8. Αυτη η μιξη ειναι οτι τελειοτερο για μενα και αν τυχον διαβασουν οι υπευθυνοι του σταθμου, θα τους παρακαλεσω να μην αλλαξουν ποτε στυλ στο σταθμο, ειναι φοβερος ετσι οπως ειναι τωρα.) Στον αλλον ομως που πιανει με την κεντρικη της TV, πιανει καμπανα αν παω στους 95,75. Στους 95,8 ακριβως τρωει ξυσιμο απο τον Flash.

Υ.Γ. : Τωρα που το σκεφτομαι το 97,9 των Γερανειων, πρεπει οντως να μην κοιταει καθολου προς το Νομο Αττικης, μιας και ακομα και στα Νοτια Προαστια ειναι σχεδον εξαφανισμενο και ο Real στους 97,8 βγαινει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Ενω παλια οταν ειχε ξεκινησει ο Real, επαιζε απο Αιγινα στους 97,7 για να αποφυγει τις παρεμβολες των Γερανειων.

Συγχώνευση: Παρ 30 Οκτ 2015, 00:55
@Chrisk7, οταν λες οτι με τις νεες αδειες θα δουμε σταθμους νομιμους στους 99,8 , 100,6 , 104,9 κ.λ.π, εννοεις οτι παιζει να νομιμοποιησουν τους ηδη υπαρχοντες βουνισιους πειρατες; Λες π.χ. να δουμε νομιμο τον TOP FM; Να σου πω, δεν μου φαινεται πλεον κακο, αφου δεν εχουν μπορεσει τοσα χρονια να τους κλεισουν, ας τους νομιμοποιησουν τουλαχιστον, να τελειωνει το παραμυθι! Ειπαμε και πριν, υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν.
Για την ιστορια, ο Κοκκινος 105,5 ανοιξε πριν τον Real FM γυρω στο 2005 ή αρχες του 2006 αν θυμαμαι καλα, ενω ο Real ξεκινησε το 2007. Βεβαια υπηρχε ηδη στους 97,8 ο προκατοχος του ο Βερονικα αλλα την ΒΝΛ την πηρε πολυ μετα το ανοιγμα του Κοκκινου, αλλα ως Βερονικα λιγο πριν πουληθει και βγει ο Real. Βεβαια ο Κοκκινος πηρε την ΒΝΛ πολυ μετα το ξεκινημα του Real αν δεν κανω λαθος, αλλα παντα υπηρχε ως Κοκκινος απο το ξεκινημα του. Επισης ο Κοκκινος με τον αναμεταδοτη του στην Αιγινα εκανε προσφατα τον Παλμο του Πορου ν' αλλαξει συχνοτητα και να παει στους 102,7, κατι που τελικα εκανε καλο στον Παλμο, μιας και πλεον με εναν καλο δεκτη βγαινει μια χαρα και στο κεντρο της Αθηνας, ενω παλια στους 105,4 τον εξαφανιζε εδω ο Κοκκινος.
Μαλιστα τον τελευταιο καιρο ο Nitro οπως αναφερθηκε πιο πανω πρεπει να εχει ριξει ισχυ, με αποτελεσμα στον σταθερο δεκτη στο σαλονι να ακουω στους 102,7 τον Παλμο εδω στο Νεο Κοσμο, με μερικα ξυσιματα απο τον Nitro ωστοσο.

Συγχώνευση: Παρ 30 Οκτ 2015, 00:58
Παρομοια περιπτωση με τον Κοκκινο βεβαια που απεχει λιγοτερο απο 0,4 mhz απο την ΕΡΑ, ειναι και ο πρωην Παρεα 104 FM και ο ΑΡΤ 90,6. Αλλα και παλαιοτερα και η ιδια ΕΡΑ, μεταξυ Φιλια 106,7 και Κοσμος 107.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Φιλε μου εγω να δεις ιδεες που εχω αλλα οτι κ να πουμε οι αρμοδιοι εχουν τον τελευταιο λογο. Δεν μπορουσαν πχ να δωσουν στον ρηαλ αντι για το 97.8 το 100.6 π.χ; Οχι θα μου πεις γιατι εκει ειναι νταβατζιδικα ο αλαφουζος....Οτι θελουν κανουν οι καναλαρχες τα χουμε ματαπει, δεν προκειται ν αλλαξει κατι, τλχιστον οποτε ερθει το ψηφιακο ραδιοφωνο θα σταματησει ο ενας να καβαλα τον αλλον κ θ ακουμε καθαρα.
*Αυτη τη στιγμη ετσι οπως ειναι η 99.9 τιγκα στην υπερδιαμορφωση δεν παιζει να την παρεμβαλεις ουτε με ατομικη βομβα. Αν επανελθει στα φυσιολογικα ομως κατι μπορει να γινει. Εχει εκπεμψει πειρατης στους 98 αγνωστο απο που, απο αττικη η πελοποννησο και την κοντραριζε σχεδον στα ισα την ερα για καποια χιλιομετρα, ολα αυτα πριν χρονια βεβαια. Ολα γινονται αν γουσταρει κανεις, βεβαια ολοι τους ειναι γατακια μπροστα στον πλανηταρχη μπλακμαν που δεν τον κουναει κανεις ουτε τις κεραιες του ουτε τη συχνοτητα του, απο κει πιστευω πηρε κ το πλανηταρχης, μονο με πυρηνικα θα τον ριξουν..
**δεν ξερω με τις αδειες τι θα γινει κ ποιους θα νομιμοποιησουν, αν υπαρξει διαφανεια κ νομιμοτητα (τι εγινε; ποιος ηρθε;  :lmao )μπορει να δουμε νεους ιδιοκτητες, θελει ομως να ριξεις πολυ χρημα κ ειδικα αυτη την εποχη δεν παιζει...οποτε θα συνεχιστει μαλλον η παρουσα κατασταση μεχρις οτου παμε στο ψηφιακο σε καμια δεκαρια χρονια κ ακουμε τλχιστον καθαρα σε ολο το λεκανοπεδιο...τωρα οσον αφορα την πειρατεια ειναι θεμα πολιτειας, δε γνωριζω τι θα κανουν κ δε μ ενδιαφερει κ να σου πω την αληθεια, εχουμε σ αυτη τη φαση τλχιστον σοβαροτερα θεματα...

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Για το 99,9 των Γερανειων ειχα ακουσει οτι εχει συμβει το εξης σκηνικο, το οποιο φυσικα δεν το αντιληφθηκα εγω προσωπικα για να μπορω να βεβαιωσω οτι ισχυει, αλλα οπως και να' χει η ιστορια εχει τρελο ενδιαφερον. Ενας ταρατσατος ραδιοπειρατης (ο ιδιος μου το ειπε μια φορα που τον πηρα τηλεφωνο και μιλησαμε), καταφερε εντελως κατα τυχη καποτε (δεν ξερω το ποτε, αλλα προφανως πριν απο παρα πολλα χρονια), να βρει τη συχνοτητα των Link του 99,9 των Γερανειων. Ετσι λοιπον ανοιγε κατα τις 3-4 τα ξημερωματα για να μην τον παρουν χαμπαρι με Link στη συχνοτητα αυτη και επαιζε μεσα απο τον πομπο των Γερανειων και εκανε προγραμμα. Μαλιστα μου ειπε οτι εκανε εισοδο στη συχνοτητα σιγα σιγα με εναν ηχο "ηηηηη" που ξεκιναγε χαμηλα και σιγα σιγα δυναμωνε και οταν δυναμωνε τελειως και καλυπτε την ΕΡΑ, ξεκινουσε το προγραμμα. Οσοι φιλοι του τον ακουγαν, απορουσαν πως καταφερνε να παταει την ΕΡΑ τοσο καλα!!!! Εν τελει για αρκετο διαστημα εκανε αυτη τη δουλεια και κανεις δεν πηρε πρεφα τιποτα. Μετα απο κανα χρονο περιπου απ' οτι μου ειπε, πρεπει να πηραν χαμπαρι στην ΕΡΑ τι παιχτηκε και αλλαξαν τη συχνοτητα του Link.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Τα ξαναείπαμε για το 97,9, έχει την ισχύ που είχε πάντα, αλλά έχει γυρίσει την εκπομπή του μόνο προς τα δυτικά. Ακόμα και βόρειά του, στον Κιθαιρώνα που έχει το ίδιο υψόμετρο δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.

Το κεραιοσυστημα της ΕΡΑ στον πυργισκο του ΟΤΕ στα Γερανεια, αποτελουνταν απο καλοσχεδιασμενη Αμερικανικη διαταξη με μερικα bays (διπολα) για το 97.9 και αλλα τοσα για το 99.9. Απ'τα μεσα της δεκαετιας του '70 που εγκαινιαστηκε, επαιζε με 3 ΚW ισχυ (OMNI..χωρις κατευθυντικοτητα) για εκαστη απ΄τις δυο αυτες συχνοτητες. Αργοτερα, στις αρχες του '80, οι πομποι αναβαθμιστηκαν στα 10ΚW και εμεινε το Κ.Ε. ετσι χωρις αλλαγες για πολλα χρονια.
Γυρω στα τελη της δεκαετιας του '90, προστεθηκαν το 105.0 και το 1070.  Αυτο εγινε με προσθηκη απλων κατευθυντικων κεραιων (120 μοιρες) αρκετα πιο χαμηλα στον ιστο στηριξης, και στοχευαν προς Αθηνα. Γυρω στο 2003, για λογο που δεν γνωριζω, στραφηκε η απλη αυτη κατευθυντικη yagi των 105.0 δυτικα, προς Πελοποννησο, ενω το 107.0 ..μετακομισε προς Υμηττο. Εχω καιρο να τα δω απο κοντα..αλλα εχω την εντυπωση οτι οι παλιες multi-bay κεραιες των 97.9 και 99.9 ειναι ανενεργες και τωρα εκπεμπουν στις δυο αυτες συχνοτητες των Γερανειων απ' τις πρωην απλες παλιες κατευθυντικες κεραιες των 105.0 και 107.0 αντιστοιχα (εννοειται με προσαρμογη).  Και ειναι προφανες απ' τις ληψεις μας οτι υπαρχει σαφης κατευθυνση προς δυτικα.  Δεν ξερω για τωρα, αλλα πριν 7-8 χρονια η ισχυς του 97.9 ηταν μετρημενα 9ΚW στην εξοδο (οχι ΕRP)
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Φιλε μου εγω να δεις ιδεες που εχω αλλα οτι κ να πουμε οι αρμοδιοι εχουν τον τελευταιο λογο. Δεν μπορουσαν πχ να δωσουν στον ρηαλ αντι για το 97.8 το 100.6 π.χ; Οχι θα μου πεις γιατι εκει ειναι νταβατζιδικα ο αλαφουζος....Οτι θελουν κανουν οι καναλαρχες τα χουμε ματαπει, δεν προκειται ν αλλαξει κατι, τλχιστον οποτε ερθει το ψηφιακο ραδιοφωνο θα σταματησει ο ενας να καβαλα τον αλλον κ θ ακουμε καθαρα.

Δεν είναι όλα συνωμοσίες chrisk7. Σε αυτή την συχνότητα εξέπεμπε π.χ. το Βερόνικα την 31/12/2004, οπότε για εκεί πήρε ΒΝΛ. Έτσι ορίζει ο νόμος. Άσε που η 100.6 είναι 0,3 MHz από την 100.9 της ΕΡΑ Σπορ, με ελάχιστη απόσταση 0,4.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
@georgeZ ο νομος οντως ετσι λεει, ομως οι μονοι σταθμοι που πηραν αδειες απο αυτους που εξεπεμπαν τη συγκεκριμενη ημερομηνια, ηταν τελικα αυτοι που πουληθηκαν μετα απο λιγο σε μεγαλους ομιλους. Βασει του νομου αυτου δηλαδη, θα επρεπε να ειχε παρει αδεια και ο Digital 106,7 π.χ. Ο chrisk7 δυστυχως εχει δικιο σ' αυτο που λεει, ο νεος νομος οντως βγηκε αλλα και παλι αδειες δεν δωσανε σε ολους τους σταθμους που παιζανε την ημερομηνια αυτη, αλλα μονο εκει που ... θελανε.
Τωρα, προσωπικα θα προτιμουσα να παιζει ο Real στους 100,6 , ετσι ωστε οταν κατεβαινω στο Γυθειο με το αμαξι, να μπορω να τον ακουω ανετα ως την Κορινθο και ακομα πιο περα, ανετα χωρις προβληματα (στην Κορινθο υπαρχει σταθμος στους 100,8, αλλα με 0,2 mhz αποσταση δεν νομιζω να εχω θεμα στον δεκτη του αυτοκινητου που ειναι πολυ καλος). Ενω τωρα απο το 40ο χιλιομετρο Αθηνων Κορινθου, ο Real δεν ακουγεται λογω της ΕΡΑ, ενω η ΕΡΑ στους 97,9 δεν εχει κανενα θεμα. Τωρα για την 0,3 αποσταση, οπως εχουν γινει τα πραγματα, δεν θα ηταν και ο μονος.
Ακομα πιο ωραιο, θα ηταν να κανει ο Real τραμπα με το νεο σταθμο του ομιλου του, τον Ελληνικο 93,2. Και ετσι θα πηγαινε ο Real στους 93,2 και θα εβγαινε ανετα στην Κορινθια πλεον!!!  :lolno:

Συνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
Δεν αλλάζει κάτι αυτό. Το ΕΣΡ σου δίνει την βεβαίωση (και όχι άδεια) για την τάδε συχνότητα, κι από εκεί και πέρα την κάνεις ό,τι θες, δική σου η ευθύνη. Ο Digital δεν πήρε ΒΝΛ γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να αποκτήσει μια. Δεν έκανε ποτέ αίτηση στο ΕΣΡ για να αδειοδοτηθεί με τον νόμο Ρουσσόπουλου, ψάξε και θα το δεις. Οι υπόλοιποι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις. Μόνο ο Ατλαντίς το κυνήγησε και εν μέρει δικαιώθηκε.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Σωστα αυτα περι Digital, εχεις απολυτο δικιο σ' αυτο που λες οτι δεν το εψαξε ποτε. Αλλα ο Ατλαντις παιζει αν δεν κανω λαθος με αποφαση του ΣΤΕ που απαγορευει να τον κλεισουν και οχι με ΒΝΛ. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορει να παρει τη ΒΝΛ  τοσα χρονια παρα το γεγονος οτι φο κυνηφαει το θεμα, ενω αλλοι μολις εγινε το deal με μεγαλους ομιλους, την πηραν στο αψε σβησε.
Εν πασει περιπτωσει, η ολη ιστορια ειναι γι' αγριους, τρεχα γυρευε. Καποις σε μα αλλη σελιδα στο internet, ειχε γραψει οτι το προβλημα θα λυθει σε ενα λεπτο, αν καποιος υπουργος νομιμοποιησει ξαφνικα  ολους τους υπαρχοντες βουνισιους πειρατες. Αν γινει κατι τετοιο, τοτε η πιτα της διαφημισης θα χωριστει σε περισσοτερα κομματια και οι ηδη νομιμοι σταθμοι θα παθουν κοκομπλοκο και θα βαζουν οι ιδιοι εταιρειες φυλαξης στα βουνα για να μην παει να στησει εκει και κανας αλλος καινουργιος και μπει μετα απο καιρο κι αυτος στο παιχνιδι και παθουν χειροτερα!!! Εχει καποια λογικη, ε!!;  :roll:
Παντως απορω πως εγινε το θαυμα (τροπος του λεγειν) μετα απο τοσα χρονια και εκλεισε τελικα το φερον στους 100,6 που ηταν μαλλον του ΣΚΑΙ!! Και καλα αυτο, αλλα εκτος αυτου εχει ανοιξει εκει πλεον και βουνισιος 24ωρος με διαφημισεις απο Υμηττο!

Υ.Γ. : Τελικα θυμηθηκα οτι στον Ατλαντις δεν δινανε ΒΝΛ, επειδη επαιζε λεει στις 31/12/2004 απο Πυροβολεια Αιγαλεω και οχι απο Υμηττο. Ομως ο τωρινος 99,8 εχει κανει αιτησεις για αδεια 2-3 φορες και αν θυμαμαι καλα εκεινη την εποχη εβγαινε σε αλλη συχνοτητα ομως. Αρα πρεπει να επαιζε την ημερομηνια εκεινη. Ομως δεν του δωσανε αδεια μεχρι στιγμης...

Υ.Γ. 2 : Ο Γαλαξιας που επαιζε τον Αυγουστο στους 107,2 και δεν εβαζε διαφημισεις, τι απεγινε; Μονο στα μεσαια βγαινει πλεον. Εβγαινε ο Γαλαξιας για λιγες μερες τοτε και ξαφνικα μια μερα εμφανιστηκε στη θεση του ο TOP FM στους 107,2 και μετα πηγε στους 100,6. Εχει καμια σχεση αραγε ο Γαλαξιας με τον TOP FM;

* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (16:11)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/01/2025 (14:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (12:26)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (12:18)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (11:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (10:15)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (08:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (07:24)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (06:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (01:05)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:23)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (23:08)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:41)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (19:08)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 23/01/2025 (18:28)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 23/01/2025 (17:14)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (17:12)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (16:29)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (15:47)
* Απ: Συμφωνία 7 ετών Mega-Alpha Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 23/01/2025 (15:23)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 23/01/2025 (14:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (13:53)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (12:31)
* Συμφωνία 7 ετών Mega-Alpha Κύπρου  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 23/01/2025 (11:27)