Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι για την έλλειψη RDS. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι η συντήρηση που έγινε εδώ έχει να κάνει με το RDS, πιθανότατα ήταν κάτι μεγαλύτερο και πιο γενικό. Δεν νομίζω ότι ο όποιος υπεύθυνος έχει καμιά υποχρέωση να βγει και να πει στο satleo τι ακριβώς έκαναν, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε να βρούμε κανέναν γνωστό ή να ρωτήσουμε. Από τεχνικούς άλλων περιοχών που παρακολουθουν το φόρουμ ξέρουμε πάντως ότι οι τεχνικοί είναι λίγοι, εργάζονται σκληρά και ταξιδεύουν πολύ, ενώ υπάρχει έλλιψη μηχανημάτων και τεράστια γραφειοκρατία για να αποκτηθούν καινούρια.
Α και να προσθέσω ότι προσωπικά γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός έχω βαρεθεί και αυτή την τοπικιστική γκρίνια που κάθε φορά που κάποια περιοχή της Ελλάδας παίρνει κάτι που δεν έχει η Ελλάδα, αρχίζουμε το μίρι μίρι. Καλώς κάνετε αν το πιστεύετε, εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι έγινε καμιά συνωμοσία και φύγανε τα RDS στην Τρίπολη, το πιο πιθανό είναι ότι τα έχουν παίξει τα μηχανάκια που υπήρχαν εδώ, ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με ρυθμίσεις κλπ.