Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 00:07
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 737992 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλά εντάξει έκανα λάθος για τα λεγομενα μέσα στην αλαζονεία μου σας το δίνω.
Αλλά και πάλι τώρα είναι σοβαρή δικαιολογία το ότι δεν υπάρχουν όλες οι συχνότητες για το af ? Χωρίς παρεξήγηση, εκεί που μπήκαν τα rds (μην ξαναπώ τις 2 αυτές περιοχές) είναι όλα τα κέντρα ενεργοποιημενα? Άμα είναι έτσι τότε γιατί να είναι τα μισά rds αναμμένα και τα μισά σβηστα?
Τώρα αυτό το νέο για τους πομπους είναι κάτι το 100% θετικό. Έχει βέβαια και πράγματα που μπορεί να βγουν αρνητικά στην πορεία. Πχ ο Πολυγυρος καλύπτεται από το Πήλιο σχεδόν άριστα, είναι τόσο αναγκαίο το τοπικό κέντρο? Για την Ασπροβαλτα πάλι καλύπτεται από Θάσο εκτός από το 95.1 λόγω Κοσμοραδιο...
Η σπόντα στο τέλος πάει για Μετροπολις η Κοσμοραδιο ?  
Edit : Ηλία και μαζί και ίδια σκέψη :D

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μια ερώτηση: ΟΚ, να το καταλάβουμε για τα AF και τα νέα RDS, αυτό κατά τη γνώμη σου όμως δικαιολογεί το να μένει σβηστό το ήδη στημένο της ΕΡΑΣΠΟΡ 93.9 και να μην αλλάζουν καν τα μηνύματα στα RDS που υπάρχουν? Ακόμα ERT NET βλέπουμε! Στην Αττική δηλαδή που τρέξατε να τα αλλάξετε, εκεί καταχωρήθηκαν οι συχνότητες? Στην Ασσέα, στα Δίδυμα και το Λυκόδημο επίσης? Να καταλάβω προσπαθώ!
8-) H 93,9 ανήκει στη ΕΡΑσπορτ, μέσα έχει στις AF την 107,3 του Παγγαίου που δεν λειτουργεί και δεν έχει την 87,6 του Στρυμωνικού που λειτουργεί, ούτε και την 106,9 του Κορύλοβου που θα λειτουργήσει. Άρα γιατί να ενεργοποιήσω το RDS, του Χορτιάτη, μόνο για να γράφει ΕΡΑσπορτ?
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Προφανώς δεν ενδιαφέρει την ΕΡΤ να προωθεί τα ραδιοφωνικά της προγράμματα σε όσους δεν είναι από την περιοχή και δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν σε ποια συχνότητα εκπέμπει, για παράδειγμα, η ΕΡΑ Σπορ...

Και τόσο δύσκολο είναι πια να αλλάξετε τις συχνότητες στο AF;

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8-) Δεν μας ενδιαφέρει μόνο η στατική λήψη. Περισσότερο η κινητή. Πρέπει ο οδηγός π.χ φεύγοντας από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Φιλιπουπολη να ξεκινά με 88 ΕΡΑ1 Χορτιάτης, να συνεχίζει με 89,2 Ασπροβάλτα, με 89,8 Σύμβολο, 106,7 (νέα συχνότητα ΕΡΑ1 Θάσου), 88,7 Πλάκα 89,8 Λευκίμη, 98,9 Πύθιο και 102,4 Πεντάλοφος.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μα αυτό λέμε γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε να αλλάξει τα μηνύματα και τα AF μαζί με αυτά? Προτιμάτε να κρατάτε τα rds κλειστά από το να τα φτιάξετε; Ε αφού δεν είμαστε Αττική ή Πελοπόννησος κλείστε τα και τελείως! Τι να πεις πια?

Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Και εγώ, Θανάση,  για κινητή, κατά κάποιον τρόπο,  λήψη μιλούσα. Φαντάσου να πηγαίνω από εδώ στη Θεσσαλονίκη ακούγοντας CD ή κάποιον άλλο σταθμό και κάποια στιγμή να θελήσω να ακούσω την ΕΡΑ Σπορ, χωρίς να γνωρίζω πως εκπέμπει στους 93.9 Προσωπική εμπειρία: τον Μάρτιο πήγα οδικώς 4ήμερο στο Βουκουρέστι και στη διαδρομή άκουγα τυχαίους σταθμούς. Όταν, όμως, έφτασα στο Βουκουρέστι ήθελα να ακούσω το Radio Romania Actualitati. Μάντεψε, δε χρειάστηκε να ψάξω στο ίντερνετ σε ποια συχνότητα βγαίνει. Έκανα αυτόματη αναζήτηση και σε μία συχνότητα το RDS έγραφε "R_ACTUAL", όποτε και σταματησα, για να ακούσω τον σταθμό που ήθελα. Αυτό το έκανα και με τους ιδιωτικούς και, ουσιαστικά, η μισή ουσία του RDS είναι να πληροφορεί τον ακροατή ποιον σταθμό ακούει. Γι' αυτό ακριβώς αποτελεί και μέσο προβολής ενός σταθμού. Η άλλη μισή είναι το AF και, σπανιότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, πληροφορίες για το τραγούδι που παίζει, τηλέφωνα σταθμού κτλ.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και να μην περασεις στο AF τις συχνοτητες παλι ο δεκτης αμα ενεργοποιησεις την λειτουργια AF θα βρισκει αλλη συχνοτητα να συντονιστει. τρανο παραδειγμα οσοι σταθμοι με RDS αφηνουν το pi στο FFFF και εκει βλεπεις να γινονται τραμπες χωρις να υπαρχει πινακας AF οποτε αλλου κολλαει η υποθεση. δηλαδη τα RDS σε αλλες περιοχες που δεν εχουν ενημερωθει οι λιστες του AF θα πρεπει να τα κλεισετε?
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Επανηλθε το 104.2 της EΡΑ1 απο λιχαδα

Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
λετς σελεμπρεϊτ

να δουμε ποσο θα αντεξει
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Με την ίδια λογική γιατί έχουμε ανοιχτό και το rds του 88 και του 102 , να τα κλείσουμε και αυτά έτσι όμορφα και ωραία!

Αποσυνδεδεμένος tech_lover

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2016
  • Τόπος: Αθήνα
...Αλλά λεφτά για να φτιάξουν τους πομπους δεν έχουν...
Έχει λεφτά, αλλά δεν αξιοποιούνται εκεί που πρέπει...

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
 tech_lover  δεν ειμαστε αυτοι θα κρινουμε αν αξιοπιουνται ή οχι σωστα τα λεφτα.Το Σεπτεμβρη φαινεται οτι θα ξεκινησουν αδειοδητησεις των ραδιοφωνικων σταθμων.Οπως ειπαν και οι φιλοι σε παλιοτερα ποστ συνεχως αλλαζουν συχνοτητες  και κεντρα εκπομπης.Αυτο πρεπει να μας βαλει σε υποψιες και πως το οτι κατι παιζει....Ας κανουμε λιγο υπομονη γιατι φαινεται οτι  να αλλαζουν πολλα πραγματα ......

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
 106,9 του Κορύλοβου που θα λειτουργήσει.
Έχω την εντύπωση πως δεν έχει αναφερθεί ξανά η δημιουργία κέντρου εκπομπής στον Κορύλοβο. Δε θα ήταν καλύτερο να μπουν πομποί στο Νευροκόπι, να καλυφθούν οι εκεί ορεινές περιοχές;

Επίσης, πού ακριβώς σχεδιάζετε να βάλετε πομπούς και για ποια προγράμματα;

Συγχώνευση: Τρι 19 Ιουλ 2016, 22:39
Καλύτερα να εκπέμψει η ΕΡΑ μόνο στο Νευροκόπι και να δώσει κάποια ισχύ (κάπου 1.5-2 kW πομποί θα είναι ό,τι πρέπει, λογικά).

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εγω παλι αναρωτιεμαι τι τους θελει τους πομπους η ερα στο τετρακωμο για να ακουνε οι λυκοι και οι αρκουδες?
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος alexdx

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2016
εαν πιανετε την ερα φλωρινας 96.6 βιτσι, προσέξτε λιγο πώς είναι ο ήχος του... άθλιος, μπουκωμενος και ειναι ετσι τόσο καιρο....

• Satleo Maniac
Μπερδεύτηκαν τα λίνκ πριν καμία ώρα στην Πάρνηθα και βγήκε από το 91.6 η ερασπορ. Τώρα παίζει κανονικά ΕΡΑ 1

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Φίλε Αλεξ καλά πόσο καιρό είναι έτσι, δεν είναι κάτι νέο..και το 99.1 από σταυρό ίδιο ήχο έχει και πιο χαμηλή διαμόρφωση 

Αποσυνδεδεμένος alexdx

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2016
το 99.1 δεν το πιάνω, αλλα καλύτερα πες φαντάζομαι πως θα είναι...

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Έχω παρατηρήσει πως η ΕΡΑ Σπορ από Θάσο εδώ και καιρό εκπέμπει με χαμηλότερη ισχύ, ενώ η ΕΡΑ 1 από Πλάκα έχει θέμα στην ισορροπία του ήχου.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Κλειστος ο πομπος της ερα ζακυνθου απο αινο στους 93.2.

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
Κλειστος ο πομπος της ερα ζακυνθου απο αινο στους 93.2.

Πάρε στις βλάβες να το αναφέρεις.
210 7761141

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Επανηλθε το 93.2 της ΕΡΑ ζακυνθου απο αινο

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Πηρες τηλ?

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Οχι βεβαια

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
ηθελα να ρωτησω τον telet kv ο εξοπλισμος του παγγαιου θα χρησημοποιηθει πουθενα;

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ήδη χρησιμοποιείται στις Σέρρες

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8-) Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Δηλαδή οι κεραίες του Παγγαίου θα πάνε στην Πλάκα και στη Λευκίμη;

• Satleo Maniac
Παιδιά εσείς που λέτε για το rds αν τον έχεις αποθηκευμένο τον σταθμό π.χ. Ερασπορ εγω που είμαι από Αθήνα έχω αποθήκευση το 101.8 όπου και αν πάω ανά την Ελλάδα αν επιλέξω την ερασπορ το αμάξι βρίσκει τον σταθμό άμεσα μέσω PI. Εδώ όμως ο τεχνικός και συμφορουμιτης της ΕΡΤ καλό θα ήταν να επισημάνει στους ανωτερους του να αποφασίσουν και να βάλουν το ίδιο rds του εκάστοτε πρόγραμματος ανά την Ελλάδα γιατί από Πάρνηθα λέει π.χ. ΕΡΤ ΠΡΩΤΟ ΠΆΡΝΗΘΑ από Υμηττό ΕΡΑ 1 και στο radiotext πρώτο πρόγραμμα στα radiotext σε ανά την επαρχία δίνονται αριθμοί κινητών τηλεφώνων. Μην πάει ο κάθε τεχνικός και βάζει ότι rds του αρέσει.Οπως επίσης πρέπει επιτέλους να μπουν rds και στους περιφερειακους σταθμούς της ΕΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
Δηλαδή οι κεραίες του Παγγαίου θα πάνε στην Πλάκα και στη Λευκίμη;
8-) Για τους άπιστους Θωμάδες, ότι είπα για Πλάκα και Λευκίμη θα γίνει. Καθυστερούμε, αλλά δεν λησμονούμε. :thumbup:

Παιδιά εσείς που λέτε για το rds αν τον έχεις αποθηκευμένο τον σταθμό π.χ. Ερασπορ εγω που είμαι από Αθήνα έχω αποθήκευση το 101.8 όπου και αν πάω ανά την Ελλάδα αν επιλέξω την ερασπορ το αμάξι βρίσκει τον σταθμό άμεσα μέσω PI. Εδώ όμως ο τεχνικός και συμφορουμιτης της ΕΡΤ καλό θα ήταν να επισημάνει στους ανωτερους του να αποφασίσουν και να βάλουν το ίδιο rds του εκάστοτε πρόγραμματος ανά την Ελλάδα γιατί από Πάρνηθα λέει π.χ. ΕΡΤ ΠΡΩΤΟ ΠΆΡΝΗΘΑ από Υμηττό ΕΡΑ 1 και στο radiotext πρώτο πρόγραμμα στα radiotext σε ανά την επαρχία δίνονται αριθμοί κινητών τηλεφώνων. Μην πάει ο κάθε τεχνικός και βάζει ότι rds του αρέσει.Οπως επίσης πρέπει επιτέλους να μπουν rds και στους περιφερειακους σταθμούς της ΕΡΑ.
Επειδή ο Δ/ντής δεν καταλαβαίνει, εξήγησε του στο 2106075955
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (21:03)