Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 00:56
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 738021 φορές)

0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Παιδιά εσείς που λέτε για το rds αν τον έχεις αποθηκευμένο τον σταθμό π.χ. Ερασπορ εγω που είμαι από Αθήνα έχω αποθήκευση το 101.8 όπου και αν πάω ανά την Ελλάδα αν επιλέξω την ερασπορ το αμάξι βρίσκει τον σταθμό άμεσα μέσω PI. Εδώ όμως ο τεχνικός και συμφορουμιτης της ΕΡΤ καλό θα ήταν να επισημάνει στους ανωτερους του να αποφασίσουν και να βάλουν το ίδιο rds του εκάστοτε πρόγραμματος ανά την Ελλάδα γιατί από Πάρνηθα λέει π.χ. ΕΡΤ ΠΡΩΤΟ ΠΆΡΝΗΘΑ από Υμηττό ΕΡΑ 1 και στο radiotext πρώτο πρόγραμμα στα radiotext σε ανά την επαρχία δίνονται αριθμοί κινητών τηλεφώνων. Μην πάει ο κάθε τεχνικός και βάζει ότι rds του αρέσει.Οπως επίσης πρέπει επιτέλους να μπουν rds και στους περιφερειακους σταθμούς της ΕΡΑ.
Υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 περιφερειακοί της ΕΡΑ που έχουν RDS (πχ ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ και ΕΡΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ)

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Για να είμαστε και politically correct είναι "δύσπιστος Θωμάς". Και όταν δεν είμαστε σίγουροι για τις ημερομηνίες το λέμε. Δεν αναφέρουμε "τέλη Ιουνίου" και μετά :whistle Ύστερα πώς να μη γίνει ο γράφων Θωμάς;

Αν προχωρούν, πάντως, οι εργασίες είναι αναμφίβολα κάτι θετικό.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
@Teletkv εσύ εργαζεσαι στην ΕΡΤ όχι εγώ. Μην λέμε λαλακιες εμένα δεν θα μετρήσει η γνώμη μου θα κοιτάξει να κλείσει το τηλέφωνο το συντομότερο. Εδώ πέρσι τον Ιούλιο 1 ώρα δεν είχαν πάρει χαμπάρι οτι ο 103.7 είχε πέσει και έβγαινε μόνο τόνος και τους πήρα τηλέφωνο και γύρισαν με θράσος και μου είπαν γιατί μας ενοχλείς. Και όταν τους είπα έχει πέσει μια ώρα το 103.7 μια ώρα τώρα αναγκαστικάν και μου ζήτησαν και συγνώμη. Θα κάτσουν να ασχοληθούν μαζί μου για το rds;;;;;

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
8-) Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Για την επίβλεψη/συντήρηση των πομπών RADIO/TV ανα την επικράτεια απασχολουνται αποκλειστικά οι τεχνικοί της ΕΡΤ ή αναλαμβάνουν
και ιδιώτες εργολάβοι;
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Μη σου πω αποκλειστικά ο teletkv!!!

Αποκλειστικά τεχνικοί της ΕΡΤ αλλά είναι λίγοι και δικαιολογούνται πλέον λίγες μέρες μετακίνησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τρέξουν...

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν συναίσθηση ότι αποτελεί και ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσα κανάλια στο κρατικό ραδιόφωνο και ζητάνε αρ ντι ες, εη εφ, τελετέξτ, η πι τζι, αστακό γκρατινέ και 2 τούρτες τριώροφες. Αν μπορούσαν να τα φτιάξουν όλα πιστεύετε δεν θα το κάνανε; Δεν μπορούνε γιατί ΔΕΝ έχουνε προσωπικό. Η ερτ διαλύθηκε το 2013 και έκτοτε ΔΕΝ έχει επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση, μπορεί να μην επιστρέψει και ποτέ. Αρκεστείτε σε όσα έχετε αυτή τη στιγμή διότι το μέλλον μπορεί να ναι και χειρότερο απ το τώρα. Βρισκόμαστε σε μνημόνια εδώ και 6 χρόνια φορ κράηστ σέηκς.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δυστυχώς αυτά που λες δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαραίτητα. Πολυτέλεια θα ήταν 25 χρόνια πίσω. Το ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν δεν οφείλεται στο προσωπικό αλλά στην έλλειψη προσωπικού όπως πολύ σωστά λες. Ισχύει το γνωστό ρητό "με πορδές δεν βάφονται αυγά". Αλλά με τίποτα δεν είναι πολυτέλεια!!!

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εμ αυτό είναι φίλτατε σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχουν ούτε τα μισά προγράμματα. Να θεωρούμε πολυτέλεια που σε πολλές περιοχές ακούνε τα 2 η ακόμη και το 1 αντί για τα 4 προγράμματα? Μην πω για το Κόσμος που είναι δήθεν πανελλαδικό
Αντε πες δεν υπάρχουν λεφτά για όλα αυτά που εσύ θεωρείς "πολυτελειες". Τα rds που ήδη προυπηρχαν και τώρα αγνοουνται, δώσε μας μια εξήγηση για αυτό.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Επίσης, τα RDS και όλα τα συναφή υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οπότε το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2013 δεν αποτελεί δικαιολογία για κάτι που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τη δεκαετία του 2000, τότε που είχαν πέσει και χρήματα για την αγορά καινούργιων πομπών και κεραιοσυστημάτων. Όσο για τα προγράμματα που άλλα εκπέμπουν και άλλα όχι, υπάρχουν από τη δεκαετία του '80 κατοχυρωμένες συχνότητες (σε κάποια κέντρα για όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ, σε άλλα για μερικά), συνεπώς ούτε η απουσία της ΕΡΑ σε πολλές περιοχές δικαιολογείται.

• Satleo Maniac
Μέχρι το 2014 οι εναεριτες της ΕΡΤ ήταν 3. Μετά έμειναν 2 γιατί ένας από αυτούς βγήκε στην σύνταξη εξαιτίας ενός τραγικου οικογενειακου συμβαντος. Δεν ξέρω αν αντικατασταθηκε. Ο teletkv καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρομαι λογικά απλά δεν αναφέρω το όνομα για ευνόητους τους λόγους.
Τώρα για το rds μόνο πολιτεία δεν θεωρείται για να μην αναφέρω τα χρόνια της ΝΕΡΙΤ που δεν είχαν ούτε rds ούτε PI. Τώρα αυτό που λέτε ότι δεν ακούγονται όλα τα προγράμματα σε κάποια περιοχή μπορεί να θεωρηθεί και μεμονωμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα θέλω να προσέξετε κάτι. Σε 2 μήνες το πολύ θα ξεκαθαρισουν τα πράγματα με τις τηλεοπτικές άδειες και θα ξεκινήσουν οι ραδιοφωνικές. Αν ισχυσουν κάποιοι ψυθιροι για τις συχνότητες με τον νόμο Ρουσόπουλου θα γίνουν πολλές και μεγάλες αλλαγές στις συχνότητες ανά την Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από εσάς συμφορουμιτες αναφέρεται αρκετές αλλαγές συχνοτήτων και κέντρων εκπομπής και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί..

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Εμ αυτό είναι φίλτατε σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχουν ούτε τα μισά προγράμματα. Να θεωρούμε πολυτέλεια που σε πολλές περιοχές ακούνε τα 2 η ακόμη και το 1 αντί για τα 4 προγράμματα? Μην πω για το Κόσμος που είναι δήθεν πανελλαδικό
Αντε πες δεν υπάρχουν λεφτά για όλα αυτά που εσύ θεωρείς "πολυτελειες". Τα rds που ήδη προυπηρχαν και τώρα αγνοουνται, δώσε μας μια εξήγηση για αυτό.

Δεν μιλάω για τον αριθμό των προγραμμάτων ανά περιοχή, που ναι το σωστό θα ήταν όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ πλην των περιφερειακών να εξέπεμπαν πανελλαδικά. Εδώ στη Σύρο λαμβάνουμε όσοι λαμβάνουμε και μόνο στη νότια πλευρά του νησιού από Πάρο μόνο 2ο Πρόγραμμα κι ΕΡΑσπορ (αντί του 1ου Προγράμματος) και δεν προβλέπεται κάτι παραπάνω για εκπομπή από την ΕΡΤ για εδώ!!! Η Ερμούπολη που είναι πρωτεύουσα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν λαμβάνει ραδιόφωνα της ΕΡΤ!!!
Μιλάω για την τεχνολογία χαρακτηριστικών εκπομπής που θα έπρεπε να ήταν όπως τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης που την ακολουθούν πάνω από 25 χρόνια. Αποτέλεσμα "τρύπιας" νομοθεσίας είναι, ακριβώς όπως κι η έλλειψη LCN στη ψηφιακή τηλεόραση...
Θυμάμαι διαφημιστικό φυλλάδιο BLAUPUNKT του 1990 με στερεοφωνικά αυτοκινήτου που είχαν RDS EON...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δεν αναφερόμουν σε εσένα Γιώργο, στον φίλο από πάνω
Το παρατηρώ τώρα αυτό που λες εδώ Τήνο και μυκονο, 98.9 και 102.7 από Πάρο και ότι άλλο με πολύ δυσκολία από Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
Πάντως τα 6 ραδιόφωνα εκπέμπουν και ψηφιακά σε όλη τη χώρα.

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Όπως το λες , ψηφιακά. Το θέμα είναι να γίνουν ραδιοφωνικά πανελλαδικά

• Satleo Maniac
Η φωνή της Ελλάδας είναι περιττή τώρα για το κόσμος εκεί χωράει πολύ συζήτηση. Γιατί στην επαρχία δεν ξέρω πόσοι ακούνε το Τρίτο πρόγραμμα.Πρωτο Δεύτερο και Ερασπορ είναι προγράμματα υψηλής ακροματικοτητας και σημαντικά ειδικά στην επαρχία!!!!

Συγχώνευση: Παρ 12 Αυγ 2016, 13:09
Για την φωνή της Ελλάδας περιττή εννοώ για πανελλαδική κάλυψη μην παρεξηγηθώ.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Πάντως τα 6 ραδιόφωνα εκπέμπουν και ψηφιακά σε όλη τη χώρα.

Ψηφιακά τηλεοπτικά κι όχι ραδιοφωνικά όμως!!! Αν είναι να ανάψω την τηλεόρασή μου να ακούσω ραδιόφωνο άστο! Στο αυτοκίνητο πως θα ακούω;

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Κομοτηνή
.....Αν μπορούσαν να τα φτιάξουν όλα πιστεύετε δεν θα το κάνανε; Δεν μπορούνε γιατί ΔΕΝ έχουνε προσωπικό.....Βρισκόμαστε σε μνημόνια εδώ και 6 χρόνια φορ κράηστ σέηκς.

Μνήμονια ώσπου να σβήσει ο ήλιος λοιπόν!
Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!
ΔΕΝ έχει προσωπικό η ΕΡΤ!
Πήγαινε chrisk7 μια βόλτα από Αγ. Παρασκευή να δεις προσωπικό ΕΡΤ & ΝΕΡΙΤ να πίνει το καφεδάκι του στην υγειά των κορόιδων.Ας διώξουν το πλεονάζον προσωπικό από τα γραφεία και ας πάρουν τεχνικούς,
εναεριτες κλπ.Αλλά τί να λέμε τώρα για τις γελοιότητες που ζούμε...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και μην ξεχναμε σαν δημοσιο εχουν και μια νοοτροπια δημοσιου των 80ς σαν αυτο που μας ειπε ο telekv για το λογο που δεν ενεργοποιει το RDS
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
Ξαναλέω, απ τη στιγμή που η ερτ υπολειτουργεί με το καθεστώς της νεριτ μην περιμένετε πολλά πολλά. Ακόμα και για πράγματα τα οποία προϋπήρχαν και θεωρούνται "αυτονόητα", όπως το αρ ντι ες, το τελετέξτ στην τηλεόραση κ.α. Αν και όποτε ξαναγίνει η ερτ λειτουργική, μπορεί και να αποκατασταθούν και οι πομποί σ όλη τη χώρα και όλες αυτές οι μικρολεπτομέρειες που αναφέρεις. Επί του παρόντος όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, θα υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Και ανέφερα τη λέξη πολυτέλεια, γιατί όντως ένα μαγαζί που έχει βαρέσει διάλυση και ξανανοίγει αλλά μόνο με την ταμπέλα του ονόματος και χωρίς ή ελάχιστο απ το "εμπόρευμα"μέσα, ε δεν περιμένεις να είναι το ίδιο με πριν όσο κι αν το θέλεις. Αυτή είναι η γνώμη μου με κάθε καλή διάθεση προς όλους.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Φίλε chrisk7 έχεις απόλυτο δίκιο και μερικοί εδώ μέσα δεν λένε να καταλάβουν οτι η ΕΡΤ η τωρινή είναι υποβαθμισμένη σε σχέση με την ΕΡΤ του 2013 και ζητάνε μπιχλιμπίδια από ανθρώπους που δεν φτάνουν για να φτιάξουν τους πομπούς που έχουν χαλάσει, αφήστε που μπορεί αυτά τα μηχανήματα RDS να έχουν χαλάσει ή να έχουν καεί και δεν ξέρω γω τι. Άμα δεν πέσουν λεφτά για προσλήψεις και μηχανήματα με το παράπονο θα μείνετε.
Αφού ακούτε καλά είστε, και μετά έπονται οι αναβαθμίσεις στα προαιρετικά RDS και στέρεο. Μα θα μου πείτε ότι κάποιοι δεν ακούνε. Εδώ δεν φταίω ούτε εγώ ούτε κανείς, μόνο η ΕΡΤ και μόνο αυτή κανονίζει τι γίνεται και τι θα γίνει, όχι εσείς. Αυτά από μένα, τα έγραψα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν γιατί είναι πονεμένη η ιστορία. Όλες οι γνώμες δεκτές.

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
Μη σου πω αποκλειστικά ο teletkv!!!

Αποκλειστικά τεχνικοί της ΕΡΤ αλλά είναι λίγοι και δικαιολογούνται πλέον λίγες μέρες μετακίνησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τρέξουν...

Θα μπορούσε η ΕΡΤ να το κάνει όπως ο ΟΤΕ με το OTETV. Που αντί να προσλάβει νέο προσωπικό και να το εκπαιδεύσει, συνεργάστηκε
με τεχνικούς που γνώριζαν το αντικείμενο.  Κάπως έτσι και η ΕΡΤ θα είχε από 1~2 εξουσιοδοτημενους τεχνικούς σε κάθε νομό και να γλυτώνει
χρόνο και χρήμα. Βέβαια η ΕΡΤ είναι κρατική και οι διευθύνοντες κοιτούν πως να βολέψουν μερικούς κηπουρούς για να εξασφαλίσουν ψήφους
με τα λεφτά του λαού, παρά να κάνουν τα αυτονόητα.
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!

Θα μπορούσε η ΕΡΤ να το κάνει όπως ο ΟΤΕ με το OTETV. Που αντί να προσλάβει νέο προσωπικό και να το εκπαιδεύσει, συνεργάστηκε
με τεχνικούς που γνώριζαν το αντικείμενο.  Κάπως έτσι και η ΕΡΤ θα είχε από 1~2 εξουσιοδοτημενους τεχνικούς σε κάθε νομό και να γλυτώνει
χρόνο και χρήμα. Βέβαια η ΕΡΤ είναι κρατική και οι διευθύνοντες κοιτούν πως να βολέψουν μερικούς κηπουρούς για να εξασφαλίσουν ψήφους
με τα λεφτά του λαού, παρά να κάνουν τα αυτονόητα.
8-) Τι ακριβώς έκανε ο ΟΤΕTV; Πήρε τεχνικούς που περνούσαν κεραίες για να περνάνε δορυφορικά κάτοπτρα. Αυτό να κάνουμε και στην ΕΡΤ!!! Και γιατί όταν έχουν βλάβη στο ΟΤΕ φωνάζουν με μπλοκάκι τους τεχνικούς που έδιωξαν με εθελούσια, για να την επισκευάσουν; Θέλουμε τεχνικούς RF και όχι κατσαβιδάκηδες. Δυστυχώς, και το έχω γράψει αρκετές φορές, άνθρωποι που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα,έ χουν γνώμη για όλα. Και δυστυχώς τελευταία όλο και αυξάνονται. Πώς να δώσεις να καταλάβει κάποιος, όταν σου λέει ότι αυτός έχει δίκιο!!! Όταν εδώ και 3 μήνες του έχεις βάλει ψηφιακό αλλά αυτός συνεχίζει να σε κατακρίνει, βλέπει μόνο δορυφορικά και και... Ναι ξέρω τον αναρριχητή, γιατί μπήκαμε μαζί στην ΕΡΤ, όπως κι ήξερα τον συνάδελφο που έπεσε από την κεραία στον Προφ. Ηλία της Λέσβου. Αλλά εσείς ξέρετε, ότι ζητήσαμε τεχνικούς και ηχολήπτες με μπλοκάκι αλλά η τρόικα μας τους αρνήθηκε. Μήπως μπορεί να μου πει ο έξυπνος, πως να φύγουν οι δημοσιογράφοι για να πάρουμε τεχνικούς; Θα συνέχιζα, αλλά ξέρω ότι μετά από αυτό θα πέσουν αρκετοί να με :pistols. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω. Όσοι θέλουν να με ρωτούν, να αφήνουν προσωπικό μήνυμα :silent:
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Οχι βρε teletkv, σε παρακαλω μην σταματησεις, μας εισαι χρησιμοτατος κι εχεις προσφερει πολλα στο forum, θα ειναι κριμα.
Και δεν κανω πλακα, μιλαω σοβαρα γι' αυτο.

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ

Αποσυνδεδεμένος AnDas

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ίσα-ίσα που πρέπει να γραφείς παραπάνω για να βγαίνουν τα προβλήματα προς τα έξω! Πρέπει να γνωρίζονται τα προβλήματα αλλιώς ο κάθε ένας θα πιστεύει αυτό που νομίζει!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Satleo Maniac
Teletkv δυστυχώς αρκετοί είναι λίγο δικαστές του καναπέ. Συγγενής μου είναι δημοσιογράφος στο Πρώτο αντε να πείσεις κάτι απιστους θωμαδες ότι βαρανε 10ώρα για να βγουν οι βαρδιες και ότι δεν κοπροσκυλιαζουν .. Μην σταματήσεις να γράφεις γιατί οι πληροφορίες σου είναι χρήσιμες και κλείνεις τα στόματα μερικών που κρίνουν την δουλειά σου και όχι μόνο χωρίς να χουν την παραμικρή ιδέα

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
φίλτατε συνέχισε να γράφεις, τουλάχιστον για θέματα τεχνικής ενημέρωσης. Δεν είναι απαραίτητο να μπαίνεις σε αντιπαραθέσεις με μέλη εδώ. Ο κόσμος (και γω μέσα) είναι λογικό να γκρινιάζει απ τη στιγμή που καταβάλλει κάθε μήνα τον οβολό του ενώ στριμώχνεται, η πλειοψηφία τουλάχιστον, οικονομικά. Δεν χρειάζεται ν απολογείσαι για τους διευθυντές, τους προέδρους και κάθε λογής αργόμισθο της ερτ, ούτε για τις κυβερνήσεις. Αυτά δυστυχώς δεν πρόκειται ν αλλάξουν για τα προσεχή χρόνια τουλάχιστον. Εσύ κοίτα ότι μπορείς να συνεισφέρεις, να μπορούν όσο γίνεται περισσότεροι να βλέπουν και ν ακούνε τα κανάλια της ερτ, με όποια τεχνική δυνατότητα έχεις.

Αποσυνδεδεμένος komo_

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Κομοτηνή
...Αλλά εσείς ξέρετε, ότι ζητήσαμε τεχνικούς και ηχολήπτες με μπλοκάκι αλλά η τρόικα μας τους αρνήθηκε. Μήπως μπορεί να μου πει ο έξυπνος, πως να φύγουν οι δημοσιογράφοι για να πάρουμε τεχνικούς; Θα συνέχιζα, αλλά ξέρω ότι μετά από αυτό θα πέσουν αρκετοί να με :pistols. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω. Όσοι θέλουν να με ρωτούν, να αφήνουν προσωπικό μήνυμα :silent:

Αυτά τα παραμύθια να τα λέτε σε αυτούς που σας πιστεύουν.Μετά από 6 χρόνια μνημόνια μάθαμε αρκετά.
Η κακιά τρόικα δεν επιτρέπει να προσληφθούν τεχνικοί και ηχολήπτες αλλά επιτρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους οι επιπρόσθετοι τις ΝΕΡΙΤ ή κάτι συμβουλοι που μπήκαν από το παράθυρο.
Η κακιά η τρόικα δεν επιτρέπει να προσληφθούν γιατροί ή εκπαιδευτικοί αλλά επιτρέπει να πληρώνεται ο Καρανίκας και το χ,ψ κομματόσκυλο.
Έχω άνθρωπο που μπήκε επί ΝΕΡΙΤ εκεί μέσα και έχει σιχαθεί ο ίδιος τον εαυτό του με αυτά που βλέπει.Δεν έχουν αντικείμενο,απλά κάθονται σε ένα γραφείο!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ κύριοι καταλάβετε το!Ας τους στείλουν αλλού,ας κάνουν εθελούσια.Υπάρχουν τρόποι.
Βλέπεις ακόμη και ιδιωτικούς σταθμούς σε Αγγλία,Γαλλία,Ιταλία να κρατάνε σε αψογη κατάσταση όλο τους το δίκτυο (και μη μου πείτε ότι έχουν περισσότερο προσωπικό από εδώ) και στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα έπεσε μια ασφάλεια, έπεσε ένας κεραυνός, κάηκε ένα κύκλωμα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.
Και εγώ σταματάω να γράφω εδώ.Σιγά μη φτιάξει ποτέ αυτό το μπ0$%^*$ο.Τζάμπα στραβώνουμε και συγχυζόμαστε...

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Για να μπούμε και κάπως on topic
teletkv Ερασπορ 102.5 από που ??? Είμαι Σύρο και το πιάνω χαμηλά, έχει και 5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με το 102.7 της Πάρου

* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)