Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Δευ 24 Φεβ 2025, 21:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 737946 φορές)

Johnathens και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Αυτά τα παραμύθια να τα λέτε σε αυτούς που σας πιστεύουν.Μετά από 6 χρόνια μνημόνια μάθαμε αρκετά.
Η κακιά τρόικα δεν επιτρέπει να προσληφθούν τεχνικοί και ηχολήπτες αλλά επιτρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους οι επιπρόσθετοι τις ΝΕΡΙΤ ή κάτι συμβουλοι που μπήκαν από το παράθυρο.
Η κακιά η τρόικα δεν επιτρέπει να προσληφθούν γιατροί ή εκπαιδευτικοί αλλά επιτρέπει να πληρώνεται ο Καρανίκας και το χ,ψ κομματόσκυλο.
Έχω άνθρωπο που μπήκε επί ΝΕΡΙΤ εκεί μέσα και έχει σιχαθεί ο ίδιος τον εαυτό του με αυτά που βλέπει.Δεν έχουν αντικείμενο,απλά κάθονται σε ένα γραφείο!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ κύριοι καταλάβετε το!Ας τους στείλουν αλλού,ας κάνουν εθελούσια.Υπάρχουν τρόποι.
Βλέπεις ακόμη και ιδιωτικούς σταθμούς σε Αγγλία,Γαλλία,Ιταλία να κρατάνε σε αψογη κατάσταση όλο τους το δίκτυο (και μη μου πείτε ότι έχουν περισσότερο προσωπικό από εδώ) και στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα έπεσε μια ασφάλεια, έπεσε ένας κεραυνός, κάηκε ένα κύκλωμα και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο.
Και εγώ σταματάω να γράφω εδώ.Σιγά μη φτιάξει ποτέ αυτό το μπ0$%^*$ο.Τζάμπα στραβώνουμε και συγχυζόμαστε...

Η αλήθεια είναι ότι στις άλλες χώρες δεν υπάρχει ο ορεινός όγκος που υπάρχει στην Ελλάδα. Η ΕΡΤ συντηρεί πάνω από 1000 κέντρα εκπομπής. Είναι ένα τιτάνιο έργο η συντήρηση. Στις υπόλοιπες χώρες υπάρχουν λεφτά. Χαλάει ο πομπός, βάζουν έναν άλλο και τον άλλον το παίρνουν για επισκευή κι αφού επισκευαστεί αποθηκεύεται ως αμοιβός. Αυτά εδώ θεωρούνται πολυτέλειες! Και φυσικά ο αριθμός των κέντρων εκπομπής στις άλλες χώρες είναι πολύ μικρότερος! Επιπλέον στο δημόσιο τομέα κι ειδικά λόγω της κρίσης οποιαδήποτε εργολαβία είναι απαγορευτική. Καλούνται λοιπόν λιγότερο από 5 άτομα, με περιορισμό στα υλικά και στις μετακινήσεις, να συντηρήσουν το τεράστιο δίκτυο της ΕΡΤ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά. Αξίζει λοιπόν ένας σεβασμός στο πρόσωπο του teletkv για το έργο που κάνει εδώ και χρόνια στην ΕΡΤ. Άλλωστε τα όποια στραβά δεν είναι δικά του αλλά άλλων και προσπαθεί ο άνθρωπος να τα αναδείξει! Επιπλέον έχει συνεισφέρει πάρα πολλά στο forum και με τις γνώσεις του και με τις ειδήσεις που μας φέρνει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τον έχουμε κάνει VIP member. Πρέπει λοιπόν να του φερόμαστε κι ανάλογα!!!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
arva μια χαρα ειναι δω οι τεχικοι μας και οι εγκαταστασεις αμα τα συγκρινεις με την Βουλγαρια Ρουμανια Τουρκια Σκοπια που εχουν κεραιες σε υψη Ολυμπου και κατι κακοκαιριες να θαβονται ολα στα χιονια τα προβληματα που μπορει να προκυψουν εκει δεν θα ναι τοσα οσα εδω κατω γιατι εκει κατι κανοπυν καλυτερα απο μας. Αυτο το θυμαμαι καλα. Καπου Οκτωβριο του 2007 που ημουν Εβρο φαναρος ηρθε μια ασχημη κακοκαιρια με καταιγιδες και αφησε εκτος για ωρες την Πλακα σχεδον μετα απο ενα 24ωρο απο βλαβη της ΔΕΗ πολλοι ειχαν μειενι απο ρευμα. Η κακοκαιρια χτυπησε και απεναντι τη τουρκια αλλα εκει τα ΤRT ραδιοφωνα κανενα δεν χαθηκε. Δεν ξερω τι δεξιοτεχνικα κανουν απεναντι οι Τουρκοι και δεν χαθηκαν, να πανε να μαθουν και οι δικοι μας τι γινεται. Παντα γινονταν αυτα στο ελλαδισταν απο εκεινα τα χρονια που τρωγαμε με χρυσα κουταλια. και μην ακουω διφορες μαλακιες για ζορια τεχνικων κλπ γιατι εχω φιλο τεχνικο εδω που οταν χαλασει ο καιρος τρεχει απο τα αξημερωτα να δει τι εγινε ετσι ωστε να βγει παλι στον αερα οτι επεσε για βγει παλι στον αερα και να παιχτουν τα προγραμματα και οι διαφημισεις. διαφοες περιεργοδικαιολογιες να τις πουνε αλλου εδω υπαρχουν και ατομα που ξερουν και κατι παραπανω
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
 Πώς να δώσεις να καταλάβει κάποιος, όταν σου λέει ότι αυτός έχει δίκιο!!! Όταν εδώ και 3 μήνες του έχεις βάλει ψηφιακό αλλά αυτός συνεχίζει να σε κατακρίνει, βλέπει μόνο δορυφορικά και και...

Επειδή κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει καθημερινά zapping για να εντοπίσει τα κανάλια της ΕΡΤ, ας φροντίσουν κάποιοι να ενημερώνουν επίσημα και υπεύθυνα την ιστοσελίδα της ΕΡΤ με το σύνολο των πομπών και αναμεταδοτών της που εκπέμπουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
τώρα συγνώμη αλλά περιμένεις από κάποιον που δεν μπαίνει στον κόπο ή απλά δεν ξέρει πώς να ψάξει για κανάλια στην τηλεόραση του, να μπει στην σελίδα της ερτ ή της digea και να ενημερωθεί από εκεί?
αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το ίδιο το μέσο που αλλάζει τρόπο εκπομπής πρίν την αλλαγή ή με ενημέρωση του κοινού με την συνεργασία των τοπικών αρχών
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
 8-) Τι ακριβώς έκανε ο ΟΤΕTV; Πήρε τεχνικούς που περνούσαν κεραίες για να περνάνε δορυφορικά κάτοπτρα. Αυτό να κάνουμε και στην ΕΡΤ!!! Και γιατί όταν έχουν βλάβη στο ΟΤΕ φωνάζουν με μπλοκάκι τους τεχνικούς που έδιωξαν με εθελούσια, για να την επισκευάσουν; Θέλουμε τεχνικούς RF και όχι κατσαβιδάκηδες. Δυστυχώς, και το έχω γράψει αρκετές φορές, άνθρωποι που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα,έ χουν γνώμη για όλα. Και δυστυχώς τελευταία όλο και αυξάνονται. Πώς να δώσεις να καταλάβει κάποιος, όταν σου λέει ότι αυτός έχει δίκιο!!! Όταν εδώ και 3 μήνες του έχεις βάλει ψηφιακό αλλά αυτός συνεχίζει να σε κατακρίνει, βλέπει μόνο δορυφορικά και και... Ναι ξέρω τον αναρριχητή, γιατί μπήκαμε μαζί στην ΕΡΤ, όπως κι ήξερα τον συνάδελφο που έπεσε από την κεραία στον Προφ. Ηλία της Λέσβου. Αλλά εσείς ξέρετε, ότι ζητήσαμε τεχνικούς και ηχολήπτες με μπλοκάκι αλλά η τρόικα μας τους αρνήθηκε. Μήπως μπορεί να μου πει ο έξυπνος, πως να φύγουν οι δημοσιογράφοι για να πάρουμε τεχνικούς; Θα συνέχιζα, αλλά ξέρω ότι μετά από αυτό θα πέσουν αρκετοί να με :pistols . Δεν πρόκειται να ξαναγράψω. Όσοι θέλουν να με ρωτούν, να αφήνουν προσωπικό μήνυμα :silent:
Καταρχάς που βρίσκεις το λάθος με αυτό που κάνει ο ΟΤΕ; Αν η ΕΡΤ συνεργαστεί με άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο που είναι το πρόβλημα;  Μήπως θα γλιτώσει μερικά λεφτά από μισθοδοσίες και  γίνει και πιο άμεση στις βλάβες της;  Εκτός αν όλοι οι τεχνικοί στην Ελλάδα είναι κατσαβιδακηδες και η ΕΡΤ ψάχνει μόνο αποφοίτους του ΜΙΤ, οπότε πάω πάσο.
Κινδύνους κρύβουν όλα τα επαγγέλματα όχι μόνο αυτά του κλάδου μας.
Μην παίρνεις επί προσωπικού ότι γράφω γιατί δεν αναφέρομαι σε σένα. Εσύ δεν μου φταις σε τίποτα, απεναντίας εκτιμώ τις αναφορές σου εδώ μέσα. Τα έχω με τις διοικήσεις της ΕΡΤ και τους εκαστοτε κυβερνώντες. Φιλικά στα λέω σαν πτυχιούχος ηλεκτρονικός , πιστοποιημένος εγκαταστάτης της Eutelsat με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας που δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα (ξέρω που πάνε τα πέντε όμως) :D
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
αν μπορει ο teletkv ας μας πει για Λευκιμμη οι συχνοτητες θα ειναι 89,8 91,8 107,7 σωστα;
η ερα ορεστιαδας 103,5 θα βαλει και Λευκιμμη στην ιδια συχνοτητα;

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
αν μπορει ο teletkv ας μας πει για Λευκιμμη οι συχνοτητες θα ειναι 89,8 91,8 107,7 σωστα;
η ερα ορεστιαδας 103,5 θα βαλει και Λευκιμμη στην ιδια συχνοτητα;
Είπε να στέλνουμε πμ από εδώ και πέρα.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
ηταν αντιδραση της στιγμης γιατι καποιοι γκρινιαζουμε χωρις λογο.
 teletkv μας εισαι πολυτιμος θα μεινεις εδω σε εμας δεν ξερω αν εχεις λογαριασμο στο fb να τα λεμε και απο εκει αν εχεις χρονο φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-)
ΚΕ ΠΛΑΚΑ:KOSMOS87,6
ΕΡΑ188,7
ΕΡΑ290,7
ΕΡΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ98.1
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ103,5
ΕΡΑΣΠΟΡ105,5
ΚΕ ΛΕΥΚΙΜΗΣ:ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ87,8
ΕΡΑ189,8
ΕΡΑ291,8
ΕΡΑΣΠΟΡ107,7
ΚΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ:ΕΡΑΣΠΟΡ95,7
ΕΡΑ1102,4
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ103,5
ΕΡΑ2104,4
ΚΕ ΠΥΘΙΟ:EΡA388,1
ΕΡΑΣΠΟΡ89,4
KOSMOS90,4
ΕΡΑ293,8
ΕΡΑ198,9
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ101
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαριστούμε! Το 102.5 από που είναι τελικά; Και είναι όντως ερασπορ η καμία ερα Αιγαίου
Παρεμπιπτόντως off τώρα η Ερασπορ 102.7 από Πάρο και περνάει σχεδόν καμπάνα ο Παλμός, ενώ το 98.9 κανονικά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
@teletkvΜια ερώτηση. Γιατί οι σταθμοί της ΕΡΑ  όπως το ΠΡΏΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ή ΕΡΑΣΠΟΡ  και οι λοιποί δεν εκπέμπουν και στην υπόλοιπη χώρα στην ίδια συχνότητα με την Αθήνα . π.χ. 105.8 101.8 κ.λ.π. Άραγε πόσο ισχύει το ότι θα πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον και στο τέλος δεν θα ακούγεται κανένας όταν τουλάχιστον στην Αθήνα ο ΣΚΑΙ 100.3 και ο EASY 97.2(ΠΡΩΗΝ ΑΝΤ1 FM) βγαίνουν απροβληματιστα από  3κέντρα εκπομπής (Υμηττό Πάρνηθα και Αίγινα)  στην ίδια συχνότητα χωρίς προβλήματα

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
8-)
ΚΕ ΠΛΑΚΑ:KOSMOS87,6
ΕΡΑ188,7
ΕΡΑ290,7
ΕΡΤ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ98.1
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ103,5
ΕΡΑΣΠΟΡ105,5
ΚΕ ΛΕΥΚΙΜΗΣ:ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ87,8
ΕΡΑ189,8
ΕΡΑ291,8
ΕΡΑΣΠΟΡ107,7
ΚΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ:ΕΡΑΣΠΟΡ95,7
ΕΡΑ1102,4
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ103,5
ΕΡΑ2104,4
ΚΕ ΠΥΘΙΟ:EΡA388,1
ΕΡΑΣΠΟΡ89,4
KOSMOS90,4
ΕΡΑ293,8
ΕΡΑ198,9
ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ101
Αναμένουμε εναγωνίως :headset

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Παναγιώτη πρώτον δεν γίνεται πουθενά αυτό ούτε καν Αγγλία Ιταλία κλπ που έχουν δικτυαρες στους ρ. Σταθμούς γιατί πρώτον δεν μπορεί να βρεθεί κοινή συχνότητα λόγω γειτονικων σταθμών  (εννοώ από άλλες χώρες)
Δεύτερον αντε πες ότι γίνεται. Πιστεύεις θα έχουν όλοι συγχρονισμενο ήχο ? Όλο κάποιος θα είναι μπροστά πίσω από τον κοντινό του, θα πέσει φερον και σε σημεία αλληλοκαλυψης θα γίνει μπάχαλο
Και τρίτον και να γίνει μια προσπάθεια να γίνει κάτι τέτοιο, ο κάθε ιδιωτικός σταθμός θα παραπονεθει (ίσως και με το δίκιο του) γιατί θα πρέπει να χαλάσει το imaging που έχει κάνει με την τάδε συχνότητα και να μετακομίσει στην αντίστοιχη παλιά της ερτ 

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
απουσιαζει η ερα 3 απο καποια μερη

• Satleo Maniac
Αυτό εννοείται πως θα πρεπε να είχε γίνει. Αλλά αλλά κάτσε γιατί αυτό που είπα χτες  με το που ξεκινήσουν οι ραδιοφωνικές άδειες πολλοί σταθμοί θα αλλάξουν συχνότητα ΑΝ εφαρμοστεί ο νόμος Ρουσόπουλου και πάει στις κατωχηρωμενες της συχνότητες η ΕΡΑ

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Καλά να χαμε να λέγαμε από νόμους, δεν πρόκειται να γίνει τπτ...

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Ευχαριστούμε! Το 102.5 από που είναι τελικά; Και είναι όντως ερασπορ η καμία ερα Αιγαίου
Παρεμπιπτόντως off τώρα η Ερασπορ 102.7 από Πάρο και περνάει σχεδόν καμπάνα ο Παλμός, ενώ το 98.9 κανονικά

Πολλές ΕΡΑ το έχουν γυρίσει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αντί για το ΠΡΩΤΟ... Κάποιες από αυτές είναι η ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, η ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ και η ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ναι μόνο που δεν είναι καμία από αυτές και ρωτώ γιατί δεν υπάρχει πουθενά

Συνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Και εγώ που έψαξα δεν βρήκα κάτι

Συγχώνευση: Κυρ 14 Αυγ 2016, 07:17
Ακούγοντας ΕΡΑ σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα σίγουρα βρίσκεις ενδιαφέρουσες αναφορές να κάνεις
Ξεκινάμε με την κάλυψη της ΕΡΑ από τη Λιχάδα στα πρώτα 40 χιλιόμετρα από τη παράκαμψη της Λαμίας που σε κατεβάζει προς Άμφισσα... Από το 40ο χιλιόμετρο και πίσω, έχοντας βγει από τη Φωκίδα και όπου μαζί μ' αυτήν "πεθαίνουν" και τα Γεράνεια και ο Κατσικάς αρχίζει να εμφανίζεται με χαμηλό σήμα η ΕΡΑ 1 104.2... Βρήκα και την ΕΡΑ 2 88.7 αλλά έπιανε με πολύ χαμηλότερο σήμα έναντι της πρώτης... Επίσης έβγαλα με πιο χαμηλό σήμα από την ΕΡΑ 1 και την ΕΡΑΣΠΟΡ του Πηλίου... Το αξιοπερίεργο δεν είναι ότι έβγαλα ΕΡΑΣΠΟΡ Πηλίου, αλλά ότι δεν έβγαιναν σχεδόν καθόλου τα υπόλοιπα κρατικά του Πηλίου... Αντιθέτως, στη Λάρισα η ΕΡΑΣΠΟΡ είχε χαμηλότερο σήμα από τα άλλα, που καμπάνιζαν από σήμα! Κοντά στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λαμία έκανα και πάλι λήψεις βγάζοντας πανίσχυρα τα κρατικά από Λιχάδα (σχεδόν 100 το σήμα), όταν τα ραδιόφωνα της Λαμίας από τη Δαμάστα έβγαιναν κοντά στο 60-70... ΕΡΑΣΠΟΡ Πηλίου έβγαλα πολύ χαμηλά... Ανηφορίζοντας προς τα πάνω διαπιστώνεις πως αργεί αρκετά να "ψοφήσει" το σήμα τους, όταν τα ιδιωτικά "χάνονται" σχεδόν αμέσως... Εννοείται φταίει το διαφορετικό Κ.Ε. των δεν με τους με... Πάντως Λιχάδα προσφέρει καλύτερη περιφερειακή κάλυψη της Φθιώτιδας... Κοντά στην Κατερίνη υπήρχαν φάσεις που η ΕΡΑ 1 του Πηλίου έμπαινε σβήνα στο Ράδιο Νάουσα της Θεσσαλονίκης και τις έριχνε κανονικές τάπες... Όλα αυτά σε σημείο που περνάει πολύ καλά ο Χορτιάτης (στην Εθνική Οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης)... Θα τελειώσω με άλλη μια αναφορά επί Βουλγαρικών συνόρων, συγκεκριμένα 15 χιλιόμετρα βόρεια του Προμαχώνα, όπου μετά την επανεμφάνιση των σταθμών του Χορτιάτη με μέτριο προς κακό σήμα σε όσες δεν εκπαίμπουν Βούλγαροι από τα 5 ως τα 20-25 χιλιόμετρα, κάπου στο 15ο χλμ μπαίνει σφήνα στη λήψη του Real FM 107.1 η ΕΡΑΣΠΟΡ του Πηλίου! Δεν κράτησε όμως ούτε 500 μέτρα η όλη φάση

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δυο φορες που κατεβηκα στην Αργολιδα εβγαλα την ερα 2 απο Ακαρνανικα στο 91,3 με το RDS να μου επαληθευει οτι ειναι απο εκει. Μονο αυτη μου ηρθε απο εκει ενω τα αλλα αφαντα στα 97.3 88.9 102.5 και μιλαμε για τροποσφαιρικη κληψη μιας και ειναι καπου στα 210χλμ σε ευθεια.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Πάντως στην πόλη της Κέρκυρας βγαίνει μόνιμα (αν και χαμηλά) ο Αίνος σε 170 χλμ απόσταση.

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
eisai μεσα στην εμβελεια για αυτο. καπου εκει ειναι το οριο να χανεται καποια ληψη μακρινη και να μην ειναι μονιμη
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
ΕΡΑ2 93.8 απο Παντοκράτορα OFF

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
 :arrow Να ξαναπώ πως εδώ και πολύ καιρό, η ΕΡΑ Σπορ από Θάσο εκπέμπει με μειωμένη ισχύ. Έξω από την Κομοτηνή, στην Εγνατία Οδό, είχε λίγα παράσιτα, ενώ πριν έπιανε πολύ δυνατά.
 :arrow Για να λέμε και τα θετικά, όμως, η ΕΡΑ Κομοτηνής πιάνει καθαρά ακόμα και μέσα στην Καβάλα με RDS κιόλας! Ψηλά στον Άγιο Σύλλα, που περνούν και πολλοί ιδιωτικοί από Πλάκα, θερίζει!

• SatLeo Legend
Επανήλθε η ΕΡΑ2 93.8 από Παντοκράτορα

• Satleo Maniac
Στο ύψος του Καστρου Βοιωτίας έρχονται και τα 3 απο Γερανεια αρκετά δυνατά σε μερικά σημεία όπως και Πήλιο ενώ λιχαδα μόνο πρώτο πρόγραμμα

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Από το Κάστρο υπάρχει κανονική οπτική επαφή με τα Γεράνεια, φαίνεται μεγάλο μέρος του βουνού αν κοιτάξεις νότια (όποτε φυσικά το επιτρέπει ο καιρός).
Πήλιο και Λιχάδα λογικό είναι να έρχονται.
Εκεί επίσης πιανουν Δολιανά και Αίνος με RDS, ειδικά οι δυνατοί σταθμοί από αυτά τα βουνά.

Sent by Tapatalk.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, η ΕΡΑ Σπορ 104.7 από Θάσο με την κανονική της ισχύ :wtg

Αποσυνδεδεμένος medx

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2009
  • Τόπος: Αγρίνιο
Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω πότε θα μπουν σωστοί πομποί για την ΕΡΑ κι επειδή θέλω να ακούω και άλλους αθηναϊκούς σταθμούς στο αυτοκίνητο, η μόνη λύση που βρήκα και εφαρμόζω είναι data στο κινητό και μετάδοση στα ηχεία του αυτοκινήτου. ΟΚ, δεν είναι για πολύωρη χρήση, αλλά καλύπτομαι.

Ψηφιακά τηλεοπτικά κι όχι ραδιοφωνικά όμως!!! Αν είναι να ανάψω την τηλεόρασή μου να ακούσω ραδιόφωνο άστο! Στο αυτοκίνητο πως θα ακούω;

• SatLeo Legend
Επίσκεψη στην Κέρκυρα! Εδώ είναι καλύτερα τα πράγματα!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (21:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:53)