Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Δευ 24 Φεβ 2025, 02:48
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 737437 φορές)

0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Ανακατανομή η μόνη λύση, αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόζεται πουθενά!

Στάλθηκε από το XT1700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
η ΕΡΑ Κομοτηνης τι δουλεια εχει στον κορυλοβο;

• SatLeo Legend
Όντως!! Εκεί θα έπρεπε να έχει ΕΡΑ Σερρών ή ΕΡΑ Καβάλας.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
Δεν θελω να προκαλεσω ουτε εντυπωσεις ουτε να τραβηξω προσοχη ουτε να ριξω ευθυνες.Αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε σχετικα συντομα μετα απο ενα βραδυ του Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος που εκλεισαν για λιγες ωρες οι πομποι της ΕΡΑ στον Υμηττο για καποιες τεχνικες εργασιες.Δεν ξερω αν το προβλημα ξεκινησε απο τις εργασιες ή τα μηχανηματα συμπληρωσαν τις "ωρες ζωης" και πρεπει να αλλαχτει κατι και  ετυχε να συμπεσει με τις εργασιες.
@georgeavlonitis  Εδρα της ΕΡΤ ειναι Αγια Παρασκευη και οχι η Κατεχακη.Στην Κατεχακη υπαρχουν εγκαταστασεις μονο για την Τηλεοραση.Παρολα αυτα δεν παυει να ειναι πολυ κοντα.

• SatLeo Legend
Σωστά λες Παναγιώτη, σύμφωνα με όσα έβλεπα εδώ στο φόρουμ, εκείνο τον μήνα, είχαν γίνει κάτι τεχνικές εργασίες βελτίωσης, που όχι μόνο δεν βελτίωσαν τα πράγματα, αλλά τα έκαναν χειρότερα!

:offtopic Στην σελίδα ert.gr πάντως ως επίσημη έδρα της εταιρείας αναφέρεται η "Λ. Μεσογείων 136 & Κατεχάκη". Η ουσιαστική έδρα, όμως, είναι η "Λ. Μεσογείων 432", δηλαδή το Ραδιομέγαρο.

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Υπεροχα νεα teletkv οι  συχνοτητες που εδωσες η οπως ειναι το πρεπον να πουμε μας πληροφορησες αλλα εκει στο 93.4 καμπανα παιζει ο Dee Jay .Πρεβεζα το πιανω .Τι θα συμβει εκει μηπως ειναι αλλη η συχνοτητα για KOSMOS ERA .Προσωπικα αποδεχομαι τις πληροφοριες σου και τις ασπαζομαι γιτι εισαι εγκυρος υπευθυνος με κυρος και σε ευχαριστω για την ενημερωση δωρο που μας εδωσες σημερα.ΟΝεκταριος εχει δικιο στα λεγομενα του παραπανω και συμφωνω με ολα οσα ειπε καιρος να μπει ταξη σε ολστα Ακαρνανικα ..Ενα τελευταιο εχω ραδιοφωνακι το SONY DAB DAB + συντονιστηκα ΕΡΑ ΤΡΙΤΟ καιδεν εχουμε rds Στο ραδιακι δεν το εμφανιζει  αλλα τα αλλα της ΕΡΑ το rds εμφανιζεται.

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεν θελω να προκαλεσω ουτε εντυπωσεις ουτε να τραβηξω προσοχη ουτε να ριξω ευθυνες.Αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε σχετικα συντομα μετα απο ενα βραδυ του Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος που εκλεισαν για λιγες ωρες οι πομποι της ΕΡΑ στον Υμηττο για καποιες τεχνικες εργασιες.Δεν ξερω αν το προβλημα ξεκινησε απο τις εργασιες ή τα μηχανηματα συμπληρωσαν τις "ωρες ζωης" και πρεπει να αλλαχτει κατι και  ετυχε να συμπεσει με τις εργασιες.
@georgeavlonitis  Εδρα της ΕΡΤ ειναι Αγια Παρασκευη και οχι η Κατεχακη.Στην Κατεχακη υπαρχουν εγκαταστασεις μονο για την Τηλεοραση.Παρολα αυτα δεν παυει να ειναι πολυ κοντα.
όντως μετα την βραδυνή συντήρηση άρχισαν τα προβλήμαα!Πρώτα η έλλειψη rds σε ΕΡΑ 2 και 3 μετά τα προβλήματα με το ΣΤΕΡΕΟ και τον ήχο......

Συγχώνευση: Πεμ 22 Δεκ 2016, 22:37
Θα πάρεις και εσύ τηλέφωνο;;Μήπωωωωως γίνει κάτι....

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8-) Οι συχνότητες είναι αυτές και έχουν δοθεί με ΦΕΚ από το 2008. Οποιος κατέλαβε παράνομα συχνότητα (δηλαδή όλοι γιατί άδειες χρήσης δεν έχει κανένας), να μαζέψει τα μπογαλάκια του. Που έγραψα για ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ από Κορύλοβο? ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ από Ισμαρο2 105,5
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Από το ραντάρ δηλαδή; Αν είναι έτσι, καλύτερα να εκπέμπει μόνο από εκεί, για να απελευθερωθεί μια συχνότητα στην Πλάκα για την ΕΡΑ 3

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2016
  • Τόπος: Αττικη (Πετρουπολη)
miku Η γνωστη απαντηση.Δεν εχουμε λεφτα.Υπομονη απο την νεα χρονια μου ειπαν για βελτιωσεις.Αυτη την στιγμη αυτο που μου ειπαν απο τις βλαβες τους νοιαζει  να εκπεμπουν οι σταθμοι και να διορθωνουν μονο σοβαρες βλαβες.

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
Ααααα καλα ,Παναγιωτη....αν δεν εχει η ερτ λεφτα......

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
Από το ραντάρ δηλαδή; Αν είναι έτσι, καλύτερα να εκπέμπει μόνο από εκεί, για να απελευθερωθεί μια συχνότητα στην Πλάκα για την ΕΡΑ 3
8-) Ίσμαρο 2 και όχι Ίσμαρο 1 (η κορυφή με τις κινητές) για καλύψει βόρεια ορεινά της Ροδόπης.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Telekv ποιοφεκ λεει για τις συχνοτητες γιατι το ψαξανε και δεν υπαρχει η 93,4 για τα ακαρνανικα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
8-) Οι συχνότητες είναι αυτές και έχουν δοθεί με ΦΕΚ από το 2008. Οποιος κατέλαβε παράνομα συχνότητα (δηλαδή όλοι γιατί άδειες χρήσης δεν έχει κανένας), να μαζέψει τα μπογαλάκια του. Που έγραψα για ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ από Κορύλοβο? ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ από Ισμαρο2 105,5

Δεν ξέρω αν ο Dee Jay 93.4 (πρώην Energy) εκπέμπει εκεί και παλιότερα από το 2008, ο MAX FM όμως της Πάτρας εκπέμπει 25 χρόνια από την ίδια συχνότητα καλύπτοντας από τότε αρκετές περιοχές που συμπίπτουν με αυτές των Ακαρνανικών... Δεν άλλαξε αυθαίρετα συχνότητα για τον χ,ψ λόγο... Μήπως το ΦΕΚ δεν ξέρει τι του γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
8-) Ίσμαρο 2 και όχι Ίσμαρο 1 (η κορυφή με τις κινητές) για καλύψει βόρεια ορεινά της Ροδόπης.
Κάτσε, γιατί με μπερδεψες. Από την κορυφή με τις κεραίες κινητής θα γίνει τελικά η εκπομπή; Αν είναι έτσι, πάλι καλύτερα δε θα είναι να εκπέμπει μόνο από εκεί ή η Πλάκα καλύπτει παραπάνω σημεία;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Telekv ποιοφεκ λεει για τις συχνοτητες γιατι το ψαξανε και δεν υπαρχει η 93,4 για τα ακαρνανικα

Δεν υπάρχει ΦΕΚ. Υπάρχει η "Παρουσίαση του δικτύου και του χάρτη συχνοτήτων ραδιοφώνου" που έγινε από τις Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24/07/2008, από τον Υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη και από τον Υπουργό Επικρατείας  Θεόδωρο Ρουσόπουλο, στο Κέντρο Τύπου της ΓΓΕ-ΓΓΕ, η παρουσίαση του χάρτη συχνοτήτων για την πλήρη (οριστική) ψηφιακή εκπομπή τηλεοπτικού σήματος και του χάρτη συχνοτήτων αναλογικής εκπομπής στο ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με αυτό "Τα κέντρα εκπομπής και οι συχνότητες λειτουργίας της ΕΡΤ καθορίζονται από την ελληνική νομοθεσία και τη συνθήκη της Γενεύης ’84". Σύμφωνα με τη παρουσίαση, οι συχνότητες της ΕΡΤ και του Ραδιόφωνο της Βουλής των Ελλήνων είναι οι .

Για Ακαρνανικά βλέπω η 93.4 προβλεπόταν για το Ραδιόφωνο της Βουλής. Οι συχνότητες της ΕΡΤ που προβλέπονται από Ακαρνανικά είναι: 88.9 91.3 97.3 100.3 102.5

Περισσότερα εδώ: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
8-) Οι συχνότητες είναι αυτές και έχουν δοθεί με ΦΕΚ από το 2008. Όποιος κατέλαβε παράνομα συχνότητα (δηλαδή όλοι γιατί άδειες χρήσης δεν έχει κανένας), να μαζέψει τα μπογαλάκια του.

Στη Σύρο στις προβλεπόμενες συχνότητες 92.5 104.5 & 106.5 θα βάλετε πομπούς ή δεν πρόκειται να ακούσουμε ποτέ ΕΡΑ;

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Θέλεις πομπούς της ΕΡΑ και μάλιστα σε τρεις συχνότητες; Στη Βόρεια Σάμο η ΕΡΑ διαθέτει μία (1) ....ολόκληρη συχνότητα (89,7) και μέσα από αυτήν απολαμβάνουμε την ... ΕΡΑ Αιγαίου. :xmas:
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Και δω ο 93,4 ξεκινησε καπου το 1998 σαν ραδιο νικοπολη
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Δεν διευκρινηστηκε εκει που απουσιάζει η ΕΡΑ3 θα δοθουν αλλες συχνοτητες;
Η θα αντικαταστησει το κοσμος;επισης Νευροκοπι ποιο σημειο εκπομπης ρησημοποιει;
Να υποθεσω καπου προς Φαλακρο μερια;

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8-) Η παρουσίαση έγινε και ΚΥΑ με μερικές διορθώσεις στις 26/9/2008. Για όσους παραπονιούνται γιατί στην περιοχή τους δεν καλύπτηκαν ποτέ οι συχνότητες, ας ζητήσουν εξηγήσεις α) από τους πολιτικούς που ψήφισαν τόσα χρόνια β) από τους προέδρους - συμβούλους και γενικούς τεχνολογίας της ΕΡΤ (όποιος φώναζε τον ικανοποιούσαν) (κυρίως αν ήταν από Νότια Ελλάδα) που έδωσαν σε ημέτερους εκατομμύρια ευρώ και στη τεχνική αναβάθμιση των δικτύων ψίχουλα!!! ακόμα και σήμερα που υπάρχει μελέτη για πλήρη κάλυψη της χώρας με FM (περίπου 3 εκατομμύρια), κόπηκε στο προϋπολογισμό του 2016, κόπηκε στο προϋπολογισμό του 2017 και ύστερα από πολιτική πίεση (πίεση κεφαλαίου - εργασιακών τάξεων στη κυβέρνηση) πέρασε ένα κονδύλιο 200000 ευρώ για το 2017.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Εγώ από πέρυσι το Καλοκαίρι είμαι δημότης εδώ στη Σύρο! Δηλαδή θα μου πεις σε λίγο ότι κακώς έγινα δημότης στη Σύρο γιατί οι πολιτικοί των Κυκλάδων δεν ασχολούνται! Δυστυχώς οι πολιτικοί των Κυκλάδων είχαν άλλες προτεραιότητες να λύσουν... δεν έχουν και λίγα προβλήματα οι νησιώτες. Δυστυχώς δεν είναι βολεμένοι όπως στη Β. Ελλάδα! Και στη τελική τι δουλειά έχουν οι πολιτικοί; Είναι η ΕΡΤ εταιρία δημόσιου συμφέροντος ή κρατικοδίαιτη; Γιατί αν είναι δημόσιου συμφέροντος πρέπει να κοιτάει ολόκληρη τη περιφέρεια κι όχι να επιλέγει ποιες περιοχές θα εξυπηρετήσει ανάλογα με το ποιοι πολιτικοί υπάρχουν σε αυτές. Εγώ θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι είναι δημόσιου συμφέροντος και γι' αυτό πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε περιοχές που δεν έχουν καθόλου κάλυψη (και προβλέπονται να καλύπτονται) παρά να ενισχύσει περιοχές που ήδη έχουν 2πλές και 3πλες συχνότητες. Είναι δυνατόν η πρωτεύουσα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Σύρος ενώ προβλέπεται να έχει κάλυψη από 3 συχνότητες για την ΕΡΑ να μην την ακούει καθόλου;

ΥΓ: Έχεις τη καλοσύνη να μου πεις ποια είναι η ΚΥΑ. Την θέλω για το αρχείο μου και δεν την έχω.

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Κι εγώ τη θέλω, να δω μπας και υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω επέκτασης του δικτύου (ιδίως της ΕΡΑ3). Αν πάντως υπήρχε θέληση και φιλότιμο, μια χαρά δίκτυο θα είχαμε τόσα χρόνια, που τελειώνει το 2016 και ακόμα δεν υπάρχουν stero, rds ή το άλλο κουφό με τα "μπαλώματα" (πχ σε μια περιοχή δεν πιάνουν από Θάσο, αλλά αντί να μπει πομπός για όσους σταθμούς δε λαμβάνονται, γίνεται εγκατάσταση μόνο για μερικούς)...

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
Χρήματα εχει η ερτ......διάθεση και όρεξη δεν υπάρχει.....Είναι δυνατόν περιοχές μέσα στα δόντια της τουρκίας να πιάνουν μόνο την ΕΡΑ Αιγαίου;;

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
Κι εγώ τη θέλω, να δω μπας και υπάρχει πιθανότητα περαιτέρω επέκτασης του δικτύου (ιδίως της ΕΡΑ3). Αν πάντως υπήρχε θέληση και φιλότιμο, μια χαρά δίκτυο θα είχαμε τόσα χρόνια, που τελειώνει το 2016 και ακόμα δεν υπάρχουν stero, rds ή το άλλο κουφό με τα "μπαλώματα" (πχ σε μια περιοχή δεν πιάνουν από Θάσο, αλλά αντί να μπει πομπός για όσους σταθμούς δε λαμβάνονται, γίνεται εγκατάσταση μόνο για μερικούς)...
Και αυτά που κάνουμε, πάλι πολύ είναι, γιατί κανονικά αν το παίζαμε υπάλληλοι ή καλύτερα όπως είναι οι τεχνικοί στις άλλες χώρες, αυτή την στιγμή δεν θα βλέπατε και δεν θα ακούγατε τίποτα!!!
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Εκεί, όμως, γιατί ακούν και βλέπουν; :chin

Και όχι, το να μην υπάρχει stereo, rds και εκπομπή όλων των πανεθνικής εμβέλειας σταθμών τουλάχιστον σε κομβικά κέντρα και στις πόλεις (αν και διαφωνώ με τη νοοτροπία "όλα στις πόλεις μόνο") δεν είναι πολύ.

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
Χρήματα εχει η ερτ......διάθεση και όρεξη δεν υπάρχει.....Είναι δυνατόν περιοχές μέσα στα δόντια της τουρκίας να πιάνουν μόνο την ΕΡΑ Αιγαίου;;
Διάθεση και όρεξη έχουμε, άλλωστε συντηρούμε πομπούς που σε άλλες χώρες θα ήταν μουσειακά εκθέματα, R&S 3kW model 1968 kai R&S 10KW model 1980 και stereo generator R&S model 1974.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
Εκεί, όμως, γιατί ακούν και βλέπουν; :chin
Το έγραψα πιο πάνω, άλλοι φταίνε
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ρητορικό ήταν το ερώτημα.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (21:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (20:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:15)
* Απ: Παλιά, ένδοξα κανάλια της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Steve86 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 23/02/2025 (20:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (16:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΔΡΑΜΑΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:28)