Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Παρ 21 Φεβ 2025, 02:25
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 735781 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Βρίσκομαι Αμμουλιανη. Στους 106.7 κάτω από τον Μετροπολις Πιερίας πιάνω ΕΡΑ 1 και όχι Ερα Καβάλας, Όπως είπε και ο Βασίλης. Τώρα αυτό να είναι από Καβάλα ? 
Στους 92.4 η ΕΡΑ 1 από Νευροκόπι με άθλιο υπερδιαμορφωμενο ήχο και χωρίς rds
Στους 107.3 πιάνω ταυτόχρονα Ερασπορ από Νευροκόπι και Μουσθενη... ο απόλυτος χαμός. Ασυγχρονιστα και εννοείται μονοφωνικά χωρίς rds και τα 2...

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

106.7 ΕΡΑ1 από βασιλακι η οποία ενεργοποιήθηκε μάλλον τον τελευταίο μήνα, η ΕΡΑ2 91.2 επισης από βασιλακι υπερδιαμορφωνει ασχημα, πριν λίγες ώρες που περασα

Με νέο κυλιόμενο RDS πλέον η ΕΡΑ Ορεστιάδας απο Πυθιο

Και ολόκληρο το PS: ERT ORESTIADAS THL 25520 22751

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επιτέλους ολοσωστο PI, συγχαρητήρια!!!
Το pty κακως έγινε national από social affairs που ήταν, χαλάλι..
Αλλά αυτό το Beat Fm τι έχουν πάθει εκεί στον Έβρο και ο Όλα και η ΕΡΑ τώρα? 

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μπράβο για το PI αν και κάτι μου λέει ότι μπήκε τυχαία...
Υπήρχε κάποιος beat fm παλιότερα?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Με μια απλή αναζήτηση ο μόνος που βρήκα είναι ένας πειρατής  (?) από Καρδίτσα στους 96.6 που συχνά γράφει electronic sound στα ποστ του στο fb... πολλά σενάρια περνάνε από το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω
Edit : Βρήκα στο YouTube ένα βίντεο πριν από 2 χρόνια με το rds του 96.6 και βλέπω αυτό στην περιγραφή...
Αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδέονται...

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Νομίζω πως είναι η εταιρεία που φτιάχνει τους συγκεκριμένους RDS encoders.

Αν θυμάμαι καλά, κάποτε στους 106.6 ήταν ο Night FM. Έβγαινε και εδώ στην Πλάκα πριν χρόνια στους 105, μετά είχε σταματήσει και είχε ξαναεκπέμψει μια φορά πριν από κάπου 4 χρόνια στους 106.6

Στην ΕΡΑ τον τελευταίο καιρό δίνουν ρεσιτάλ με τους νέους πομπούς. Τη μια φορά η ΕΡΑ Καβάλας στο Νευροκόπι Δράμας, τώρα η ΕΡΑ1 στο Βασιλάκι, παρότι η Θάσος θερίζει. Ανάθεμα αν ξέρουν και οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν. Και όλα αυτά με την ΕΡΑ2 να απουσιάζει από Μουσθένη, Νευροκόπι και Θάσο.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία από όσο ξέρω

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ούτε κι εγώ έχω βρει κάτι, απλώς υποθέσεις κάνω. Μπορεί αυτός που είχε τον Beat FM να φτιάχνει encoders κατά παραγγελία.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτοσχεδιοι encoders καλη μαγκια
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
106.7 ΕΡΑ1 από βασιλακι η οποία ενεργοποιήθηκε μάλλον τον τελευταίο μήνα, η ΕΡΑ2 91.2 επισης από βασιλακι υπερδιαμορφωνει ασχημα, πριν λίγες ώρες που περασα
Μιας και αναφέρθηκε το θέμα στον ήχο (σε άλλους πομπούς, βέβαια), να τονίσω και εγώ πως τα δύο προγράμματα από Λευκίμμη, όταν παίζουν (όπως τώρα πχ), έχουν ελαφρώς "μπουκωμένο" ήχο (κυρίως το Πρώτο Πρόγραμμα). Προφανώς βάζουν τους αποκωδικοποιητές σε φουλ ένταση, χωρίς να ελέγχουν αν από ένα σημείο και μετά χαλάει ο ήχος.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Τι κινητό έχει κάνει τις λήψεις; τα τσιπάκια  της Silicon που έχουν τα Samsung καμία φορά κολλάνε και σου δείχνουν στοιχεία από το RDS του προηγούμενου συντονισμένου σταθμού, οπότε παίζει το RT να είναι όντως του Beat FM 106.6 αν υπάρχει τώρα στην Ορεστιάδα.

Σε άλλους δέκτες συμβαίνει αυτό με σταθμούς που έχουν το ίδιο PI.

Αποσυνδεδεμένος Decks28

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Έχω κανεί τις λήψεις με το Sony Xperia L που έχει διαφορετικό τσιπάκι και όχι silicon. Επίσης το έχω κοιτάξει και με άλλο δέκτη και βγαίνουν ακριβώς τα ίδια στοιχεια.
Beat fm δεν υπήρξε ποτέ στην Ορεστιάδα, στους 106.6 εξέπεμψε μόνο ο Night και μετέπειτα Musicmania αλλα έχει σταματήσει εδώ και αρκετά χρονια όπως ανάφερε προηγουμένως ο Νίκος.
Πάντως δίνω πολλές πιθανότητες ότι αυτό το Beat fm πρέπει να είναι κάποιο πρόγραμμα τύπου Stereotool ή Airomate που παράγει RDS χωρίς encorder.

• SatLeo Legend
Κοίτα, για να υπάρχει βιντεάκι στο Youtube που να αναφέρει Beat FM, δεν αποκλείεται να υπήρξε, έστω και για λίγο
Η εξήγηση η οποία μου απομένει, είναι ότι κάποιο από τα μηχανήματα με τα οποία παίζει η ΕΡΑ ανήκαν παλιότερα σε κάποιον Beat FM?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν νομίζω να είναι αυτό, μάλλον κατασκευαστής είναι! Το ίδιο χρησιμοποιεί και ο OLA 98.7. Απλά πολύ κακώς δεν προσέχθηκε να αλλάξει και αυτό το μήνυμα.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Βρίσκομαι Λέσβο αυτή την εβδομάδα για διακοπές και παρατήρησα για άλλη μια φορά κάτι αλλόκοτο που έχει κάνει η ΕΡΤ.
Από Όλυμπο Λέσβου εκπέμπουν 92.3 Ερα 1, 94.3 Ερα 2, 104.4 Ερα Αιγαίου και 106.4 Ερα 3. Ερασπορ? Πουθενά.
Στο κέντρο της Μυτιλήνης λαμβάνεται μέτρια ο Όλυμπος αλλά είναι σχετικά ακροασιμος.
Για την Μυτιλήνη υπάρχει ο προφήτης Ηλίας. Εκεί η ΕΡΤ έχει άλλες 2 συχνότητες. Λες ε δεν μπορεί, Εδώ θα έχει Ερασπορ. Κι όμως όχι!
97.2 ΞΑΝΆ Ερα 3 και 103 Ερα Αιγαίου.
Δηλαδή την Ερα 3 που σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα την έχουμε ως είδος προς εξαφάνιση εδώ υπάρχει σε 2 κέντρα και η Ερασπορ πουθενά στο νησί!
Ειλικρινά δεν ξέρω με πιο σκεπτικό έγινε αυτή η κατανομή συχνοτήτων.. 

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
ερασπορ στον αινο δεν εχει το ακυρο RDS PS για μηνυμα, το απενεργοποιησαν
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Και να έλεγες πως κανουν πολύωρη αναμετάδοση ερασπορ μεσω ερα βορείου Αιγαίου δεν την κανουν. Το 103 λέει ο πινακας της ερτ πως είναι συχνότητα του ολυμπου. Πομπος Ερασπορ στο βόρειο Αιγαίο υπάρχει μόνο στη Σάμο

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Μπα, η Ερα Αιγαίου μόνο Ερα 1 έχω πετύχει να κάνει αναμετάδοση... 104.4 είναι από Όλυμπο και 103 από Προφήτη Ηλία, λάθος είναι ο πίνακας

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Έκανα ένα λαθάκι. Στο site της ερτ την 97,2 την αναφέρουν ως συχνότητα που ανοικει στο κέντρο εκπομπης Όλυμπος που μάλλον η εεττ τους άφησε ? να παίζουν από προφήτη  Ηλία ?
Στον πανελληνιο χάρτη συχνοτήτων όντως η ΕΡΤ στο νομό Λέσβου  έχει από Όλυμπο  92,3/94,3/97,2/106,4  Από προφήτη Ηλία 103 από λεπετυμνο 99,4 από Πλωμάρι 105,9 από Λήμνο 96,5/99,4/105,9/107,9

Στάλθηκε από το SM-A300F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SatLeo Legend
Ναι δεν έχει καθόλου RDS.

• SatLeo Legend
Ο πομπός της ΕΡΑ Βόλου στους 101.2 εδώ και λίγη ώρα κάνει διακοπές, σαν να υπάρχει αναλογικό λινκ που έχει αποσυντονιστεϊ

• SatLeo Legend
Στο Νεοχώρι Πηλίου είχα χτες λήψη ΕΡΑ από Πάρνηθα, Λιχάδα και φυσικά Σωρό και Πήλιο, μαζί με την ΕΡΑ Σπορ 105 από Γεράνεια

Αποσυνδεδεμένος MitsoulasFm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2012
  • Τόπος: Καστοριά
Παιδια ξερετε μεχρι που περναει το σημα απο βιτσι?

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Μέχρι στην Άρτα έχω ακούσει από τον Νεκτάριο...

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος MitsoulasFm

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2012
  • Τόπος: Καστοριά
Εχουν ισχυρους πομπους παντως.
Ενας τεχνικος απο φλωρινα που ειναι στην ερτ μου ειχε πει ο μεγαλυτερος ειναι 25KW στην συχνοτητα 90,6.
Παντως το επιβεβαιωσα και εγω,κατεβασα την λιστα με τις συχνοτητες απο το δικτυο της ερτ και αναφερει τους δικους μας στο βιτσι μεχρι 20KW

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Ναι... Γενικά στα μεγάλα κέντρα της ΕΡΤ (αυτά που καλύπτουν μεγάλες περιοχές) η ισχύς είναι πολύ μεγάλη

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Ποια Άρτα, πολύ πιο μακριά φτάνει άνετα...

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Αναμεταδότες για το Kosmos
03/09/2017

Επεκτείνεται πανελλαδικά το σήμα του Κosmos με την τοποθέτηση αναμεταδοτών σε όλη τη χώρα. Από την ΕΡΤ γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί η ίδια συχνότητα με  τη δεύτερη των Αθηνών, (107 στα FM) αν και δεν είναι δυνατό για όλες τις περιοχές της χώρας. Το τελευταίο δίμηνο έχουν τοποθετηθεί αναμεταδότες για τον Kosmos στην Πελοπόννησο και ο σταθμός ακούγεται πλέον στους 107 μεγάκυκλους.Αντιγραφη απο ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
εδώ για την Πάτρα θα τον βάλουν να παίζει στους 107.0 απ το Παναχαϊκό?

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
γι αυτο ανεφερα την ειδηση για την προθεση τους να ''τοποθετησουν ''τον σταθμο τον kosmos πανελλαδικα στους 107 οπου αυτο ειναι εφικτο .Περιμενω απο τον συμπολιτη μου και φιλο του φορουμ  Short Foxy Man  που εχει ανεβασει ενα παραπολυ κατατοπιστικο οδηγο συχνοτητων ολης της περιοχης μας  :headset την τοποθετηση του περι της εκπομπης του kosmos απο τα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ  στους 107.0

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
107 ομως ειναι το mad στην αιτωλοακαρνανια
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (01:25)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/02/2025 (00:43)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/02/2025 (00:17)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/02/2025 (00:14)
* Απ: Vodafone TV  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Vodafone TV 20/02/2025 (23:45)
* Απ: Vodafone TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: Vodafone TV 20/02/2025 (19:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/02/2025 (11:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 20/02/2025 (11:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/02/2025 (04:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/02/2025 (01:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (22:51)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: vasilisp Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 19/02/2025 (22:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (22:35)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (20:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (18:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (17:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (15:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/02/2025 (14:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:33)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/02/2025 (13:02)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (12:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:44)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 19/02/2025 (11:38)
* Απ: PONTOS TV  Μέλος: electro Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 19/02/2025 (11:04)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 19/02/2025 (00:07)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:47)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/02/2025 (22:37)