Οταν μαθεις βασικά ηλεκτρονικά, οπως λόγου χάρη λειτουργία υπερετερόδυνων δεκτών, τα ξαναλέμε........
Τέλος, ποιά ειναι η εμπειρία σας στην αντιμετώπιση προβλημάτων στις επικοινωνίες γης - αέρος και πως αυτή τεκμηριώνεται;
Δηλαδή, μήπως κι εσεις εχετε πτυχίο εκπαιδευσης σε αυτές απο την 128 Σμηναρχία Εκπαιδευσης Τηλεπικοινωνιών/Ηλεκτρονικών στο Καβουρι Αττικής;
Όχι δεν έχω κανένα πτυχίο από καμιά Σμηναρχία σε κανένα Καβούρι. Έχω πολλά και διάφορα πτυχία από πολλά και διάφορα ιδρύματα καθώς και «εμπειρία σε βασικά ηλεκτρονικά». Ωστόσο δεν θα αναφερθώ σε αυτά γιατί πιστεύω ότι ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να παραθέτουμε τα πτυχία μας (κοινώς: είναι off topic) αλλά να ανταλλάσσουμε καλοπροαίρετα γνώσεις. Επίσης πιστεύω ότι τα πτυχία είναι για να τα δείχνουμε στους εργοδότες μας και όχι για να αναδεικνύουμε την υπεροχή των επιχειρημάτων μας σε μια συζήτηση. Τα επιχειρήματα αρκούν. Όλα τα υπόλοιπα είναι κόμπλεξ.
Εκτός αν θεωρείς ότι η απορία μου (για το αν ο τοπικός ταλαντωτής του δέκτη FM με κεραία το κουλουριασμένο καλώδιο των ακουστικών έχει εμβέλεια και ισχύ ικανή να διαπεράσει το χώρισμα με την κεραία λήψης και να ταπώσει το VOR κλπ) θίγει τα πτυχία σου.