στο 92.1 εχει ανοιξει το ραδιο κλαν αλβανιας που φερνει και φασμα λογο δυνατου σηματος... ενταξει μπορει να ειμαι λαθος και να ειναι οντως ο πιο κοντινος πομπος απο κονιτσα ... αλλα ετσι παλι με διαδοση απο νοτια εβγαλα την μητροπολι πυργου 107.6 (λιγο πιο πανω) στο φυσημα σαν την ερα 2 ... οποτε προσωπικα δεν το θεωρω απιθανο να ειναι η ερα 2 μεσσηνιας που ειναι λιγο πιο κατω ... πριν ρωτησετε αν εκεινη την βραδυα περναγε παλι η μητροπολη, ο ιταλος 107.7 r101 ειχε πολυ καλο σημα και δεν φανηκε η μητροπολι 107.6 τη βραδυα ληψης της ερα 2 .. ομως ξανα λω μπορει να ειμαι λαθος, εκτιμηση κανω αφου βγηκε και αλλος απο νοτια εκει κοντα
Συγχώνευση: Τρι 14 Μαΐ 2019, 02:26
ο ερασιτεχνης (αν ειναι) 106.5 που εχει εκκλησια ειναι ανοιχτος 24/7 δεν κλεινει ποτε και για αυτο λεω αν ειναι ερασιτεχνης πρεπει να εχει μεγαλο μερακι να αφηνει τον πομπο του ανοιχτο 24/7 ... ξερω που δεν κλεινει ποτε γιατι συνεχεια ακουω ραδιοφωνο και παντα ειναι εκει ... μια φορα ειχε κλεισει και μαλλον απο βλαβη ... θα ρωτησω εδω στο χωριο τον παππα που ειναι νεος και ακουει ραδιοφωνο αν ξερει κατι
edit, ... ηταν ανοιχτος ο 106.5 πειρατης (πειτε το οπως θελετε) απλα σε σημειο που εκανε διαληψη εβγαλε καλο σημα λογο διαδοσης το ραδιο πατρα και περασε, δεν μου ερχεται συνεχεια το ραδιο πατρα