0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε χρειάζεται βύσμα Η ερτ έχει τις συχνότητες 88,9/91/101/106,5 όπως βλεπω για την θέση Βέρμιο και τον νομο Ημαθίας.Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτσε να δουμε τον νέο χάρτη... Αλλά και το SFN δεν είναι πλέον ταμπού...
Αν και έχει αναφερθεί από τον Θάνο στη Μυτιλήνη είναι δυνατόν να εχει Ερα3 σε 2 συχνότητες και να μην έχει μια για ΕΡΑ Σπορ;!!!Στην Κω εκπέμπει η ΕΡΑ Σπορ στους 107.9;Η είναι λάθος η συχνότητα;
Και όμως δεν πιάνει Χορτιάτη εκεί,έχω πάει 2 φορές Αριδαία και δεν πιάνει κανέναν ή έστω αμυδρά από ισχυρούς ρ/ς.Και τον χάρτη της Digea αν δεις δεν καλύπτεται η Αριδαία.Μου το επιβεβαιωσε ενας γνωστος μου στην Αριδαια,δεν πιανει Χορτιατη εκει ουτε ΕΡΑ ουτε ιδιωτικους.Περιμενα οτι θα πιανει η ΕΡΑ που σιγουρα εχει πολλαπλασια ισχυ απο τους ιδιωτικους εκει αλλα με το Παικο που κανει σκια στη περιοχη δεν πιανει.
Ο Κορυλοβος σταμάτησε να παίζει μετά από πρόστιμο της ΕΕΤΤ γιατί οι συχνότητες είναι Φαλακρού.Η Νικισιανη καθώς και το Παλαιοχώρι ακούνε λίγο από Θάσο και από Πανόραμα στα 92,4 Ερα1,99,5ΕΡΑ2, 100 Κόσμος και 104,4 Ερασπορτ.Η εκπομπή γίνεται για Νευροκόπι αλλά ακούγεται πίσω μέχρι τον Αμυγδαλεώνα.Συγχώνευση: Παρ 17 Ιαν 2020, 08:41 8-)Η ΕΕΤΤ δεν χαρίζει και απαιτεί να εκπέμπουμε όπως λέει το ΦΕΚ του 2000 βάση συντεταγμένων.Ολα αυτά που προτείνετε καλά είναι να μη εφαρμόσιμα.
Τα ραδιοφωνα της ΕΡΑ απο Αινο δεν πιανουν καμπανα στην Πατρα?