Εάν ξεκινήσει η λειτουργία του πομπού των Μεγαρων στα μεσαία αποκαθίσταται η πανελλαδική εμβέλεια του KOSMOS 93.6, εξοικονομεί αρκετή ενέργεια και έξοδα καθώς δεν θα χρειάζεται να τοποθετηθούν πομποι πανελλαδικά
Τα FM είναι πλεον προς κατάργηση. Η τεχνολογία εξελίσσεται και σε πολύ λίγο θα τα αντικαταστήσει το DAB. Εκτός αυτού, το ραδιόφωνο έχει απαξιωθεί και τείνει να εξαφανιστεί αφού το διαδίκτυο υπάρχει παντού και δίνει τη δυνατότητα να ακούει κανείς όποιο σταθμό θέλει από την άλλη άκρη του πλανήτη.
Αυτό που προτείνεις γυρίζει 60-70 χρόνια πίσω. Δεν υπήρχε περίπτωση να ενεργοποιηθεί ένας πομπός μεσαίων σήμερα. Σκέψου πόσοι κάτω των 30 ετών γνωρίζουν τι είναι τα μεσαία. Σκέψου πόσοι δέκτες μπορεί να υπάρχουν. Σκέψου μόνο πως ένας τέτοιος πομπός αρκετών δεκάδων KW (ίσως και λίγων εκατοντάδων) θα κατανάλωνε μια τέτοια ισχύ για ακροατές μετρημένους κυριολεκτικά στα δάχτυλα.