στην σελιδα της ΕΡΤΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε να στελνετε ενημερωση για οτι προβλημα βλεπετε -ακουτε στην μεταδοση τους ...
Εγω προσωπικα τους ενημερωσα χτες το βραδυ για το προβλημα της ερα1 στους 92.9 μηζ απο σκλοπα[χανια] που ειναι καιρο με προβλημα ισχυος ..
και σημερα με πηρε τηλεφωνο ενας κυριος και μου ειπε για το προβλημα που εχουν με τους εναεριτες αυτην την στιγμη,
που πρπει να περασουνε μια πιστοποιηση επαγγελματικη για να μπορεσουν να ανεβουν σε πυλωνες για να ειναι νομικα καλυμμμενη η ερτ,.
.γιατι εγινε καποιο ατυχημα με εναν απο αυτους ..
μαλιστα μου ειπε οτι ειναι 3η 5 δεν θυμαμαι, για ολη την ελλαδα.
.οποτε εκει σε οτι αφορα τις κεραιες υπαρχει καθυστερηση στην αποκατασταση...
, σε οτι αφορα διακοπες πομπων , ζημιες μηχανηματων..κυριως ραδιοφωνικες ας τους ενημερωνουμε μεσω της σελιδας που αναφερω πιο πανω .
σε οτι αφορα στα τηλεοπτικα και κυριως τα ψηφιακα ,αν και εχουν προσβαση online σε πραγματικο χρονο,και βλεπουν οτι προβλημα υπαρξει στηνμεταδοση, ,
βεβαια καλο ειναι αν παρατηρειτε κατι να τους ενημερωνετε και για αυτο,
και αυτοι με την σειρα τους , αν δεν γινεται η διορθωση -επισκευη απο τα κεντρικα
. ενημερωνουν τους κατα περιφερεια τεχνικους για μεταβαση ,
που και αυτο ειναι χρονοβορο λογω οτι για μετακινηση πρεπει να αποφασισουν κεντρικα για τις δαπανες που θα χρειαστουν..
γενικα ειδα οτι εχουν πολυ διαθεση να λειτουργουν ολα σωστα , ΑΛΛΑ υπαρχει η ατιμη γραφειοκρατια, που τα καθυστερει ολα ...