8) Ούτε και εγώ κύριε μπορώ να μη θέσω την εμμονή σας εναντίον της ΕΡΤ καθόμενος στο μπροστά από τα μηχανήματα λήψεως σας και έχοντας γνώμη για κάθε θέμα. Η ΕΡΤ κύριε αποτελείται από 3 παννελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια, επτά ραδιοφωνικά προγράμματα,ένα δορυφορικό ,τέσσερα ψηφιακά,δίκτυο εκπομπής με 72 μεγάλους τηλεοπτικούς πομπούς,126 μικρότερους με ισχύ πάνω από 100w,2403 αναμεταδότες,164 μεγάλους πομπούς FM,32 μικρότερους,24 πομπούς πάνω από 10KW ΑΜ,12 ψηφιακούς πομπούς τηλεόρασης,347 σημεία εκπομπής σε όλη την επικράτεια και δεν μπορεί κανένας επίγειος αναλύτης να εκφράζει τη γνώμη του από καρέκλας. 8)
καλημερα σε ολους τους φιλους
mr teletkv κανεις δεν διαφωνει για ολα τα παραπανω που αναφερετε.
εχω ομως και εγω να σας κανω μια ερωτηση: αυτη η ΕΡΤ που εχει τοσο μεγαλο επιγειο δικτυο που ενδιαφερετε για το κοινωνικο της προσωπο και για τον ελληνα πολιτη εχει σημεια στα οποια δεν εκπεμπει ή ειναι προβληματικη η ληψη τους ? θεωρω οτι εχει ,λογω της ιδιομορφιας της ελλαδος σε γεωγραφικο επιπεδο.
ε λοιπον αυτη η ΕΡΤ γιατι δεν βγαινει ΕΛΕΥΘΕΡΑ δορυφορικα παρα κρυβεται και μαλιστα θα ελεγα "¨αβανταρει"¨εναν ιδιωτικο οργανισμο ?
γιατι ο καθε ελληνας που πληρωνει ,θελωντας και μη αυτον τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , να μην απολαμβανει τα αυτοννοητα ?για να μην ξεκινησουμε και την μεριμνα και την προσφορα της ΕΡΤ για τον μεταναστη.....θα ξεφυγουμε πολυ ?
γιατι mr teletkv να πληρωνουμε αυτα τα ξακουστα επιγεια ψηφιακα και να μην τα βλεπουμε ? αληθεια εκει στην ΕΡΤ ξερετε τι θα πει freesat
?
συγνωμη αν ξεφυγα απο το θεμα αλλα αν διαβαζω κατι τετοια κατι μου κανει !!!!
και στο κατω κατω η ΕΡΤ που εχει εναν σπονσολα ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και εκπεμπει πιστευω πανω απο 35 χρονια θα ηταν αδιαννοητο να μην εχει τετοια καλυψη δικτυου (ετσι θεωρω εγω)
αν κανω λαθος διορθωστε με