8) Απλώς σε όλο αυτόν τον γίγαντα είναι πολύ δύσκολο όλα να πηγαίνουν τέλεια είτε αν πληρώνει ο θεατής ανταποδοτικό τέλος είτε όχι. Μην ξεχναμε ότι στα ιδιωτικά κανάλια ο τηλεθεατής πληρώνει τέλος μέσω της τιμής κοστολόγησης της διαφήμισης που ενσωματώνεται σε κάθε προιον που αγοράζουμε είτε βλέπουμε τηλεόραση είτε όχι.!!!!Εκεί όμως παρόλο που πληρώνουμε (ιδιωτικά κανάλια) δεν κάνουμε κριτική?Γιατί?Μήπως γιατί μας τα πέρνουν χωρίς να το ξέρουμε?(Η διαφήμιση συμμετέχει σε ποσοστό 3-5% της τιμής του κάθε προιοντος)Αυτα για κλείνουμε το θέμα. 8)
Πιστέψτε με κύριε k ότι από μέρους μου κρίνω πολύ αυστηρότερα τα ιδιωτικά κανάλια, ακριβώς για το λόγο που παραθέτετε (παρότι και εσείς παίζετε διαφημίσεις) και ακόμα για ένα πιο σημαντικό!
Το ότι από τη στιγμή που η ΕΡΤ είναι το δίκτυο με τη μεγαλύτερη διείσδυση στη χώρα και φτάνει σε σημεία που κανένα άλλο επίγειο δίκτυο δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει,
είναι απαράδεκτο να υπάρχουν παραλείψεις και εγκατάλειψη!
Αυτό είναι το βασικό παράπονό μου από την ΕΡΤ ως τηλεθεατής συν το γεγονός ότι σπάνια ακούει και αντιλαμβάνεται τις απόψεις των τηλεθεατών όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι!
Ελπίζω στην ψηφιακή εποχή όλα αυτά να αποτελέσουν παρελθόν!
Και γενικότερα θεωρώ αυτονόητο ότι ο κάθε ένας που είναι επαγγελματίας σε όποιο κλάδο και αν βρίσκεται θα δεχτεί κριτική για τη δουλειά του! Το θέμα είναι να μπορεί να φτάσει σε σημείο που η δουλειά του να είναι τόσο άψογη που δεν θα επιδέχεται κριτικής και να αποδεικνύει ότι λάθος τη δέχεται όταν όντως η ίδια η κριτική γίνει λανθασμένα ή αυστηρά!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι στο γίγαντα πάντα υπάρχουν προβλήματα και μου κάνει εντύπωση που φαίνεται όλη αυτή τη δουλειά να την αναλαμβάνει ένα μόνο άτομο, το θέμα όμως είναι να υπάρχει θέληση τα προβλήματα να λύνονται!
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ αν δεν αφουγκραστείτε τους τηλεθεατές γιατί στο κάτω κάτω αυτοί και μόνο αυτοί είναι οι αποδέκτες του έργου σας!