Βρε παιδιά απορώ εκεί στην ΕΡΤ τι πληρώνουμε,βάζω να ακούσω που και που ΕΡΑ2 από το Παναχαϊκό και ο ήχος κυρίως όταν παίζει τραγούδια η ποιότητα είναι μέτρια έως κάκιστη εκτός του ότι παίζει και πιο χαμηλά σε σχέση με τους υπόλοιπους σταθμούς.Εχω δοκιμάσει να ακούσω διαφορά στο δεύτερο και από άλλα κέντρα πχ από το 98.9 στον Αινο,και όταν περνάω και απέναντι προς Ναύπακτο έχω βάλει να συγκρίνω και από τα Γεράνεια που περνάει στο 99.9 και είναι και τα δύο καπως πιο καλύτερα από το Παναχαϊκό με το 102.3 αλλά η ποιότητα κυρίως όταν παίζουν μουσική το έχω παρατηρήσει και στην ΕRΑSPORT είναι χάλια
Συγχώνευση: Τετ 15 Μαρ 2023, 10:50
Επίσης και άλλη μία λεπτομέρεια στο Παναχαϊκό πάνω πρέπει να είναι τα μηχανήματα σίγουρα του άλλου αιώνα διότι το RDS τρέχει ναι μεν αλλά ορισμένες φορές κολλάει εκεί που γράφει τα τηλέφωνα πχ το τελευταίο ψηφίο μπορεί να στο εμφανίσει για 2 και μετά να το αλλάξει σε 8 πχ στο δεύτερο αλλά και το Radiotext με το ζόρι που βγαίνει και είναι ένα σκέτο ERT DEYTERO 102.3,ενώ από τα άλλα κέντρα εδώ γύρω που έχω βάλει να ακούσω Αίνο, Ακαρνανικά, Γεράνεια είναι όλα κομπλέ τρέχει κατευθείαν το Rds αλλά και το Radiotext που έχει το σλόγκαν του Δεύτερου πάρε το δεύτερο μαζί σου με hashtag
Συγχώνευση: Τετ 15 Μαρ 2023, 10:54
Και να μην μιλήσω για την ισχύ των κρατικών από το Παναχαϊκό με εξαίρεση την ERA PATRAS η οποία έχει πανίσχυρο πομπό στο 92.5,το 102.3 με το δεύτερο σε ορισμένα σημεία εκτός του ότι ακούγεται πιο χαμηλά τον ξύνει και ο Πατρινός 102.1 που είναι Τέρμα σε ένταση και σε ισχύ