Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα, επικοινώνησα πριν από λίγο με το τεχνικό τμήμα της ΕΡΤ σχετικά με το αν έχουν κάποια πρόβλεψη να βάλουν να παίζει αυτόνομα η ERA1 από το Παναχαϊκό όπως βγαίνουν και τα υπόλοιπα προγράμματα της ΕΡΤ,και τι μου είπαν αυτοί,ότι ήδη έχουν στο δρόμο έρχονται κάποιοι πομποί αλλά δεν ξέρουν τι θα κάνουν συγκεκριμένα με το Παναχαϊκό, δηλαδή για γέλια πραγματικά,ίσως φύγουν από το Παναχαϊκό και να βγαίνουν τα προγράμματα της ΕΡΤ από Ναύπακτο μου είπαν Παλαιοπλατανο κλπ για να καλύψουμε λέει την πόλη της Πάτρας, δηλαδή δεν πάνε καλά πραγματικά, τους λέω μια χαρά σας ακούμε το Παναχαϊκό είναι για την πόλη της Πάτρας απλώς θέλουμε να ακούσουμε αυτόνομα και καθαρά και την ERA1,και μου απάντησαν έτσι ότι δεν ξέρουν πως θα το οργανώσουν το Παναχαϊκό και ίσως φύγουν από εκεί
Συγχώνευση: Παρ 1 Σεπ 2023, 14:17
Πραγματικά θα είναι για γέλια παίζουν μια χαρά από πάνω από το Παναχαϊκό και θέλουν να φύγουν να παίζουν από πιο χαμηλά,που άμα πάνε Παλαιοπλατανο ούτε Πάτρα θα ακούγονται καλά ούτε και στην Ναύπακτο καθόλου,το Παναχαϊκό μια χαρά κάλυψη έχει
Συγχώνευση: Παρ 1 Σεπ 2023, 14:22
Προσωπικά δεν πιστεύω να το κάνουνε να φύγουν από το Παναχαϊκό διότι καταλαβαίνουν αλλού εδώ πέρα γύρω δεν υπάρχει καλύτερη κάλυψη από εκεί,και άλλωστε εκεί έχουν βάλει και το DAB που εκπέμπουν οπότε λογικά πρέπει να συνεχίσουν να εκπέμπουν από το Παναχαϊκό