0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχουν αδικο σε αυτό που γράφουν στην ΕΡΤ. Τα κρατικά κανάλια έρχονται δυνατά παντού. Ακόμα και στην τηλεόραση με παλιά κεραια λαμβανονται τα ψηφιακά με μηδενικά σφάλματα σε αντίθεση με την digea που κανει νερά. Άντε σύντομα και DVB-T2
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό.Σε κάποιες περιοχές συμβαίνει το αντίθετο.Πιάνουν digea και δυσκολεύονται με την ερτ γιατί οι παράμετροι εκπομπής της είναι πιο επιρρεπής στη λήψη γι' αυτό παραπονιούνται πολλοί τηλεθεατές.
Σε ποιές περιοχές?
Στην περιφέρεια της ΑΜΘ από τους 100.8 βγαίνει το αδιάφορο (θα το ξαναπώ κ θα το λεω) Τρίτο πρόγραμμα που δεν το ακούει σχεδόν κανείς. Θα μπορούσε στην θέση του να εκπέμπεται το Zeppelin ή το ΔευτεροΛαικα. Κ πριν βγουν οι ΕΡΤάκηδες να μου την πέσουν, θα μπορούσε η ίδια η ΕΡΤ να κάνει μια σφυγμομετρηση (γκαλοπ) να αφήσει τον κόσμο να επιλέξει τι θέλει να ακούει. Μέχρι να έρθει το ψηφιακό ραδιόφωνο εδώ πάνω, θα έρθουν οι εξωγήινοι.
Υπάρχουν και τα διαδικτυακά ραδιόφωνα,αλλά για τ’ αυτοκίνητα δεν κάνουν.
Η αλήθεια είναι βέβαια, Γιώργο, ότι στην ΕΕ σιγά-σιγά καταργούνται τα fm.Ωσότου γίνει αυτό κι εδώ,ποιος ξέρει πόσος καιρός θα περάσει.
Εντάξει βρε παιδιά οκ υπάρχει και το ράδιο από το internet,και εγώ κάποιες φορές στο ράδιο του αυτοκινήτου μου βάζω Bluetooth και μπορεί να ακούσω ράδιο από την εφαρμογή το v radio, αλλά παρόλο που εχω βάλει τους σταθμούς σε λίστα με αγαπημένα,δεν έχει την ευκολία που σου δίνει το ράδιο στα fm με τα κουμπάκια από το 1-6,στο v radio πρέπει να πηγαίνεις με το μπροσ πίσω κουμπί του ραδιοφώνου για να αλλάξεις σταθμό
,δεν έχει την ευκολία που σου δίνει το ράδιο στα fm με τα κουμπάκια από το 1-6,στο v radio πρέπει να πηγαίνεις με το μπροσ πίσω κουμπί του ραδιοφώνου για να αλλάξεις σταθμό
Με την εφαρμογή Open Radio στην Android οθόνη του αυτοκινήτου, διαθέτω ενιαία λίστα όσων αγαπημένων σταθμών θέλω. Με ένα άγγιγμα στην οθόνη ανεβοκατεβάζω τη λίστα και επιλέγω σταθμό πατώντας στο όνομά του.
Μπορούσαν να κάνουν κάτι στο Παγγαίο, αλλά το έχουν παρατημένο.
Πρέπει να είναι off η Ερα σπορ απο Αίνο. Πάτρα δεν βγάζω κάτι πάντως.
102,5 ακούμε Κόσμος όταν δεν έχουν εκπομπή οι πειρατές, συμφωνώ με 89,2 και 97,5 όμως απαξιώνει το προϊόν της η ΕΡΤ, θα έπρεπε στην επαρχία, να είχε διαφορετική αντιμετώπιση, όμως όταν και οι τοπικές κοινωνίες, δεν το ψάχνουν, μην περιμένουμε πολλά.