Τότε να πούμε και εμείς εδώ στην υπόλοιπη Ελλάδα που δεν έχουμε και εμείς τα υπόλοιπα προγράμματα της ΕΡΤ ελάτε να αλλάξετε αυτό και να βάλετε να παίζει αυτό
Πχ εδώ στην Πάτρα δεν παίζει το πρώτο πρόγραμμα παρά μόνο το ακούμε με ασθενές σήμα από τον Αίνο, ελάτε πάνω στο Παναχαϊκό και αλλάξτε πχ την ERA3 που και εγώ δεν είμαι ακροατής στο 104.3 και βάλτε να βγαίνει το πρώτο πρόγραμμα,η βάλτε στην θέση της να παίζει το δεύτερο λαϊκά, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει,εδώ τα προγράμματα αυτά ειδικά το δεύτερο λαϊκά δεν παίζει καν στην Αθήνα στα fm,και τα υπόλοιπα δεν βγαίνουν ούτε καν στην Θεσσαλονίκη πως θα βγούνε στην ανατολική Μακεδονία
Συγχώνευση: Σαβ 12 Οκτ 2024, 12:31
Στην περιφέρεια της ΑΜΘ από τους 100.8 βγαίνει το αδιάφορο (θα το ξαναπώ κ θα το λεω) Τρίτο πρόγραμμα που δεν το ακούει σχεδόν κανείς. Θα μπορούσε στην θέση του να εκπέμπεται το Zeppelin ή το ΔευτεροΛαικα. Κ πριν βγουν οι ΕΡΤάκηδες να μου την πέσουν, θα μπορούσε η ίδια η ΕΡΤ να κάνει μια σφυγμομετρηση (γκαλοπ) να αφήσει τον κόσμο να επιλέξει τι θέλει να ακούει. Μέχρι να έρθει το ψηφιακό ραδιόφωνο εδώ πάνω, θα έρθουν οι εξωγήινοι.
οι πλειονότητα του κόσμου δεν ακούει ψηφιακό ραδιόφωνο και να βγει, αλλά ραδιόφωνο fm που έχει την δικιά του ευκολία και ακούς και άλλους σταθμούς
Συγχώνευση: Σαβ 12 Οκτ 2024, 12:32
Και εμείς εδώ στην Πάτρα έχουμε το ERT DAB πάνω στο Παναχαϊκό αλλά κανείς δεν νομίζω να έχει πάρει χαμπάρι κάποιος απλός πολίτης πέρα από μας ότι υπάρχει αυτή η επιλογή να ακούσεις όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ από εκεί