2 ερωτησεις!η ΕΤ1 στο 62 ειχε πραγματικα τέλεια εικόνα γιατί δεν το πολυπιστεύω!!!το λέω γιατί αν εξαιρέσουμε τις παρεμβολές που εχω στην περιοχή μου από τον Alpha(από άγνωστο κέντρο εκπομπής) το σήμα του είναι μετριότατο!τι να πω!η δεύτερη ερώτηση αφορά το Star!εννοεις οτι το σημα ειναι τέλειο(που είναι) ή και η ποιότητα της εικόνας;γιατί εχω ξαναπεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο link εδώ και αρκετούς μήνες αλλά δεν βλέπω να τους πολυενδιαφέρει!
Μάριε δεν υπολογίζεις δύο πράγματα, πρώτον την κατευθυντικότητα της λήψης και δεύτερον τις τοπικές συνθήκες κάθε περιοχής!
Η ΕΤ1 στο 62 όντως φαινόταν να μην έχει τόσο ισχυρό σήμα όσο τα υπόλοιπα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ακόμα και αυτό το σήμα δεν ήταν ικανό να φέρει τέλεια εικόνα στην περιοχή! Γίνεται προφανές ότι έχουν δώσει περισσότερο σήμα να φτάνει στη Χαλκιδική παρά στη βόρεια Εύβοια! Η παρεμβολή που έχεις από τον ALPHA είναι τοπικού χαρακτήρα και δεν φτάνει στη Χαλκιδική αν και πιστεύω πως και ισχυρότερο να ήταν το σήμα πάλι κάποιο πρόβλημα θα έκανε στην ΕΤ1 εκεί!
Η δεύτερη ερώτηση για το Star, αναφερόμουν στην ποιότητα λήψης φυσικά και όχι στην ποιότητα εικόνας! Το σήμα από το Πήλιο ήταν πανίσχυρο! Ακόμα όμως και η ποιότητα μου φάνηκε καλή, τουλάχιστον καλύτερη από του Χορτιάτη και είναι μέσω link αντίθετα με του Χορτιάτη!
Όταν θα ανεβάσω το video θα λυθούν οι απορίες,το σημαντικότερο όμως που δεν ανέφερα είναι ότι οι λήψεις έγιναν με
εσωτερική κεραία!