καλημέρα παιδιά,ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση.
Η γωνία Στανού-Αρναίας-Χορτιάτη μπορεί να είναι και πάνω απο 90 μοίρες.
Οι κεραίες της Αρναίας βλέπουν στο τοπικό κέντρο που είναι ακριβως απο πάνω της σε πολύ κοντινή απόσταση.Αρκετά σπίτια βλεπω οτι χρησιμοποιούν και λογαριθμικές(αν αυτό σημαίνει κάτι)και σε σπίτια κατοίκων της που βρέθηκα πριν λίγο καιρό είδα οτι πιάνουν πεντακάθαρα.Δενξέρω ποιός ο λόγος να εχουν στραμμένη αλλού την κεραία τους,νομίζω δεν υπάρχει αναμετάδοση του Μακεδονία στην Αρναία και ίσως αρκετοί ψάχνουν να το βγάλουν απο Πολύγυρο ή απο κάπου αλλού.Εγω το βγάζω στο 45 απο Πολύγυρο αλλα με αρκετό χιόνι.
Τώρα στα δικά μου.Χρησιμοποιώ μια κεραία με κλειστά δίπολα και μια vhf 15ετίας αγνώστου μάρκας και απόλαβής.Περί τα τέλη Ιουνίου θα αναπαλαιωθεί η σκεπή και θα τοποθετήσω τον ιστό πάνω της και σύντομα πρέπει να καταλήξω στο τι θα αγοράσω.Αυτά περί σύζευξης δύο κεραιών δεν τα κατάλαβα οπότε θα σας τα «πρήξω» ακόμη λίγο
ΥΓ στην αναφορά ξέχασα να βάλω στο 63 ενα κανάλι του νέου Δήμου Αριστοτέλη που μας γράφουν ανακοινώσεις,αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κτλ.Αν κάποια στιγμή μπορέσω θα ανεβάσω φωτό απο το τοπικό κέντρο