0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sf8008 xοντρα προβληματα κοληματα συνεχεια...
Ενδιαφέρον κάντε και μια εγγραφή με τον sf8008, θα παίζει καλύτερα στον υπολογιστή;
δηλαδή δεν μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιο κανάλι ?Τον δέκτη αυτό έχω να στον συνδέσω γύρω στα 3 χρόνια.Μπορεί να κάνω εγγραφή με τον μικρό SX88 που όμως και αυτόν τον έχω αποσυνδέσει
κι εγω το ιδιο εχω με τα μηδενικα..αλλα τωρα ειναι αχρηστος χωρις τηλεκοντρολ κι δεν βρισκω
Το επόμενο ΣΚ θα είμαι Θεσσαλονίκη, αν δεν έχει κλειδώσει η εκπομπή θα συγκρίνω λήψη στο Silabs tuner και στο Availink του Osmiο. Από αυτά που διαβάζω δεν είναι απλά πρόβλημα στο uplink αλλά κάποια ασυμβατότητα στις παραμέτρους εκπομπής.
εχει κανει βουτια το σημα οπως και στα πολωνικα εχει πεσει το σημα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΕίδα ότι στον παλιό technomate μου κάνει περισσότερα σπασίματα (σαν να μην μπορεί να κρατήσει διαρκώς κλειδωμένο το σήμα) ενώ στον καινούργιο (με τον οποίο και έκανα και την εγγραφή του βίντεο που ανέβασα) που είναι συμβατός με T2 MI, δεν έχει σοβαρό πρόβλημαΣε εμένα η συχνότητα 10999 Н κατεβαίνει ισχυρά αυτή τη στιγμή, στα 17 db, τα Πολωνικά όντως έρχονται με χαμηλότερο σήμα