Μετά από ένα χρόνο ακριβώς το σήμα του Fasma FM 99.7 έχει ξαναεπιστρέψει καμπανάτο εδώ (stereo, RDS).
Να φτιάχτηκε ο πομπός στο Παναχαϊκό ή μιλάμε για δεύτερον κάπου αλλού;
Πάντως τώρα ακούγεται όπως και παλιότερα. Τέλεια!!! Μπράβο στον τεχνικό του σταθμού. Έτσι έπρεπε να ακούγονται εδώ όλοι της Πάτρας.
Στο Παναχαϊκό πρέπει να έχει ανέβει και ο UP FM 90.4 ο οποίος λαμβάνεται πλέον πολύ καλά εδώ, ενώ ποτέ παλιότερα δεν είχα σήμα από αυτόν.
Εκείνος που δεν λέει να επανέλθει με τίποτα είναι ο Sport FM 96.3, ο Χρώμα 102.1 έρχεται πολύ χαμηλά και από το υπερπέραν, ενώ μεγάλη πτώση βλέπω στο σήμα του Wave 97.4
δεν ξερω γιατι προς εσενα δεν ακουγονται αυτα αλλα εδω πανω Αρτα παντα βγαινανε αυτα τα ραδιοφωνα.
ο 90,4 βγαινει αλλα δεν μπορω να τον ακουσω καλα λογω που ειναι σφινα αναμεσα απο 90.3 και 90.5
ο σπορ φμ τωρα τελευταια τον εχω και με RDS
o χρωμα πιανει αλλα ποτε δεν ειδα RDS
o wave οχι μονο πιανει αλλα τον εχω βγαλει και με RDS και ας ειναι διπλα του η ερασπορ στα ακατρνανικα στο 97.3
κατι κανουν με την εκπμπη εδω η Αρτα ειναι μεσα στο λοβο τους ενω εσενα αλλοι ειναι και αλλοι οχι και μαλλον τωρα ανοιξανε ποιο πολυ την ακτινα του 99.7 ο οποιος ποτε δεν τον εχω χασει