λοιπόν εγώ σήμερα απ τους plus media άκουγα τον 90fm όλοι σχεδόν την ημέρα απ το Παναχαϊκό έπαιζε με φέρον και ταυτόχρονα έπαιζε και απ την Αρόη κανονικά και γινόταν το γνωστό μπάχαλο μεταξύ τον πομπών ωστόσο απ το πομπό του Παναχαϊκού άκουσα κατά τις 12.10 έναν να εκφωνεί μία μάρκα στα ξένα λογικά αυτήν του πομπού αυτό βέβαια τον εκφωνητή να λεέι την μάρκα του πομπού το έκανε και όταν έπαιζε κανονικά ο 90fm απ το Παναχαϊκό και είχε σταθερή ώρα 12.28 το μεσημέρι και εγώ νομιζα ότι ήταν απ τον υπολογιστή που έπαιζε τα τραγούδια ο 90 fm,σήμερα λοιπόν κατά τις 15.45 το μεσημέρι σταμάτησε να παίζει ο πομπός του 90fm απ το Παναχαϊκό και συνέχιζε και έπαιζε απ την Αρόη πιο μετά κατά τις 16.45 ξανα επανήρθε ο πομπός του 90fm απ το Παναχαϊκό αλλά ήταν πάλι με φέρον μετά από 3 λεπτά τον έκλεισαν ξανά τον πομπό απ το Παναχαϊκό φαίνεται προσπαθούνε να το φτιάξουνε και μέχρι αυτήν την ώρα μόνο απ την Αρόη,όσο για τους υπόλοιπους plus media οι 93.4,96.6,105.7 παίζουν κανονικά απ το Παναχαϊκό και απ την Καλλιθέα,απ την Καλλιθέα βέβαια παίζει και ο 102.7 αυτός που δεν παίζει απ τους plus στην Καλλιθέα είναι ο 90fm στους 90.9 που έχει σκέτο φέρον,Ο 102.7 και ο 96.3 έπαιζαν από Αρόη και αυτοί όμως τώρα το απόγευμα άρχισαν και οι 2 να επανέρχονται απ το Παναχαϊκό αλλά και αυτοί παίζουν ταυτόχρονα με τον εφεδρικό στην Αρόη και στην εναλλαγή των πομπών παρατηρώ ότι ένας απ τους 2 πομπούς και των 2 96.3,102.7 έχει διαφορά στην ροή 2,3 δευτερόλεπτα,τελοσπάντων αυτοί παίζουν απ το Παναχαϊκό ο 90fm που έπαιζε φέρον λογικά πάντως θα τους φτιάξουν και αυτούς αφού οι υπόλοιποι plus media παίζουν κανονικά απ το Παναχαϊκό
Συγχώνευση: Τετ 27 Δεκ 2017, 18:28
αυτήν την ώρα ο 96.3 λογικά επανήρθε απ το Παναχαϊκό γιατί τον ακούω πολύ καλύτερα το ίδιο νομίζω έγινε και με τον 102.7,τώρα έμεινε απ τους plus media μόνο ο 90fm να παίζει απ τον εφεδρικό της Αρόης άντε να επανέλθει και αυτός κανονικά απ το Παναχαϊκό