Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ
  • Δευ 25 Νοε 2024, 16:31
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  (Αναγνώστηκε 333991 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Εδώ νομίζω πως τηρείται από όλους, στη χειρότερη να γίνεται 6ωρο. Γενικά, όμως, στις περισσότερες περιοχές η κατάσταση είναι παρόμοια με αυτήν της Πάτρας (ειρωνικό ήταν, όπως κατάλαβες, το παραπάνω μου σχόλιο).

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Νομίζω πως 24ωρη αναμετάδοση στη Πάτρα γίνεται μόνο αυτό και στη Θεσσαλονίκη με σχεδόν 24ωρη μετον flash99,4 κ 91,4 ραδιο24/7
Ο μελωδία Πάτρας πετάει εμβόλιμα στο προγραμμα του μελωδία Αθήνας διαφημίσεις και κανα 2 τραγουδακια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
με φέρον οι ERA 87.9,102.3,104.3 απ το Παναχαϊκό αφού η ψηφιακή απ τον Αίνο που τροφοδοτούνται οι δέκτες είναι off,επίσης τα κρατικά απ τον Αίνο 96.9,98.9 παίζουν κανονικά μόνο το 106.8 είναι με φέρον

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
Επανήλθαν όλες οι ΕΡΑ από Παναχαϊκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
ανά διαστήματα απο χτες που και που βγαίνει off για 1-2 λεπτά ο 105.3

Συγχώνευση: Τετ 17 Ιαν 2018, 07:08

Σήμερα εδώ στην Πάτρα off o 90.4,και ο 105.3 τώρα επανέρχεται για λίγο και ύστερα βγαίνει off  και χτές το έκανε αυτό όπως έχω αναφέρει αλλά σήμερα είναι χειρότερα

Συγχώνευση: Τετ 17 Ιαν 2018, 07:21

τελικά ο 105.3 πηγαινοέρχεται μαζί με τον 90.4 όλοι οι υπόλοιποι απ το Παναχαϊκό παίζουν κανονικά,πλήν του 90fm που συνεχίζει και παίζει απ τον εφεδρικό της Αρόης ενώ την Παρασκευή που είχα μιλήσει με τον τεχνικό της plus media μου είχε πει ότι αυτήν την βδομάδα θα είχε επανέρθει κανονικά λογικά θα περιμένουν να φτιάξει ο καιρός πάνω στο Παναχαϊκό

Συγχώνευση: Τετ 17 Ιαν 2018, 14:21

επανήρθαν γύρω στις 9 το πρωί κανονικά και οι δύο

Συγχώνευση: Τετ 17 Ιαν 2018, 14:49

επίσης να αναφέρω κάποιες αλλαγές στον 105.3 το rds του στο τηλέφωνο έβγαλε την παύλα και λέει 622344,και στο radiotext το άλλαξε απ το άσχετο mousikos diavlos που είχε και τώρα λέει  ANT1 PATRAS 105.3 και κάτι άλλο παρατήρησα στην αναμεταδοσή του με τον  real παίζει απ τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα όλα τα δελτία του real fm ανά μια ώρα

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιαν 2018, 04:58
όλοι απ το Παναχαϊκό off απο χτές τις 10 το βράδυ με την μόνη διαφορά ότι η ERASPORT στους 87.9 είναι εντελώς off,88.2,88.5,88.8,90.4,97.4,98.7,99.2,100.1,101.1,102.3,103.3,104.3,επίσης και ο 105.3 off ενώ άλλες φορές έπαιζε κανονικά όταν γινόταν διακοπή πάνω,106.1 off,και κανενός δεν λειτουργεί η γεννήτρια γιατί παρατήρησα ότι κανένας δεν πηγαινοέρχεται,off ακόμη είναι και οι αγρινιώτες απ το Παναχαϊκό 92.8,98.2,οι plus media όλοι απ τον εφεδρικό τους στην  Αρόη λογικά πάλι θα έχουν κατέβει σίγουρα ο lux 102.7 από Αρόη παίζει γιατί πάλι πετάει πλευρική στο 103.2

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιαν 2018, 05:05
Οι μόνοι που παίζουν κανονικά από πάνω είναι όπως και τις προηγούμενες φορές οι 98.0,99.7,η ERA PATRAS 92.5 λογικά παίζει πάλι απ τον εφεδρικό της πομπό απ την Αρόη νομίζω χωρίς rds

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιαν 2018, 13:40
επανήλθαν όλοι απ το Παναχαϊκό κατά τις 10 το πρωί όμως οι ERA 87.9,102.3,104.3 είναι με φέρον ενώ το ψηφιακό απ τον Αίνο που παίρνουν το σήμα παίζει κανονικά

Συγχώνευση: Πεμ 18 Ιαν 2018, 13:42
τελικά μόλις επανήρθαν όλες οι ERA

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λοιπόν σήμερα είπα να πάω μια βόλτα πέρα στο χωριό μου το Ευπάλιο πρίν όμως ξεκινήσω πήρα τηλέφωνο για δεύτερη φορά μετά απ μια βδομάδα τους plus media και τους είπα για τον 90fm ότι απ τις 22 δεκεμβρίου έχει σταματήσει το σήμα του απ το Παναχαϊκό και παίζει απ τον εφεδρικό στην Αρόη και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και πράγματι έτσι έγινε το μεσημέρι μόλις πήγα να ξεκινήσω απ το χωριό μου για να ρθω πίσω κατά τις 4.13 ενώ μέσα στο χωριό άκουγα με τα χίλια ζόρια τον 90fm απ την Αρόη ξαφνικά ανοίγει ένα φέρον ο πομπός απ το Παναχαϊκό δηλαδή και μέσα σε 4-5 δευτερόλεπτα έπαιξε κανονικά όμως μέχρι τις 5.45 το απόγευμα ακούγοταν παράλληλα με τον εφεδρικό της Αρόης και παρατήρησα ότι ο εφεδρικός της Αρόης πάει 2-3 δευτερόλεπτα πιο πίσω απ τον κανονικό πομπό στο Παναχαϊκό το ίδιο γινόταν και με τους  άλλους plus media 102.7,96.3 όταν έπαιζαν και αυτοί για λίγο παράλληλα με το κύριο πομπό τους στο Παναχαϊκό και με τον εφεδρικό στην Αρόη.Πάντως τώρα ο 90fm  έχει επανέλθει κανονικά και παίζει μόνο απ το Παναχαϊκό τον έχουν κλείσει τον εφεδρικό απ την Αρόη,επίσης ο 90fm στους 90.9 απ την Καλλιθέα συνεχίζει με φέρον

Συγχώνευση: Σαβ 20 Ιαν 2018, 21:28
Να ρωτήσω ρε παιδιά εδώ στην Πάτρα και γενικά σε όλη την Ελλάδα η σελίδα της βικιπαίδεια που έχει τον κατάλογο των σταθμών όλης της Ελλάδας  πόσες ανακριβείς πληροφορίες αναφέρουν σε μερικούς σταθμούς κέντρα εκπομπής που δεν υπάρχουν καν,να φανταστείτε εκεί που λέει για συγκεκριμένα εδώ την Πάτρα αναφέρει ότι εκπέμπει ο POLITIA 89.1 που έχει σταματήσει εδώ και 3-4 χρόνια πόσες φορές έχω πατήσει στο βικιπαίδεια ότι δεν εκπέμπει και εκείνοι αργότερα το διορθώνουν και λέει ότι εκπέμπει απ το Παναχαϊκό αφού έχει σταματήσει,σας λέω παιδιά μπείτε στην σελίδα της βικιπαίδεια και θα δείτε και άλλα ακόμη χειρότερα δείτε τι πληροφορίες δίνει για τους σταθμούς γενικά σ όλη την Ελλάδα θα φρίξετε  έχω  προσπαθήσει χίλιες φορές τα διορθώνω τα διορθώνω κυρίως εδώ τις πληροφορίες για τους σταθμούς της περιοχής που είμαι σίγουρος για τις πληροφορίες από που εκπέμπουν το περιεχομενό τους Πάτρα,Αίγιο,Αγρίνιο,Ναύπακτος,Μεσολόγγι,και ύστερα αυτοί δεν ξέρω από που παίρνουν τις πληροφορίες η τα γράφουν μόνοι τους  αλλά αν τα γράφουν μόνοι τους οι χρήστες ας κάνουν μια βόλτα από εδώ στην Πάτρα να ακούσουν απ πού εκπέμπει ο καθένας και το περιεχομενό του,να σας πω και το άλλο λένε σταθμούς εδώ στην Πάτρα πχ 92.2 ότι παίζει και απ το Δασσύλιο απ το οποίο δεν έχει βγεί ποτε ραδιόφωνο και ότι εκπέμπει παράλληλα με το Παναχαϊκό,93.4 παίζει παράλληλα απ Αρόη και απο Παναχαϊκό,103.3,105.3,100.7 δηλαδή έλεος με την απλή λογική αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν καταλαβαίνουν σε μία τόσο δημοφιλή ιστοσελίδα όπως  η βικιπαίδεια που άλλος ψάχνει να βρεί να ενημερωθεί να βρίσκει τόσες εκτός τόπου και χρόνου πληροφορίες Έλεος

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Αυτήν την ώρα ακούω ο ant1 patras 105.3 παίζει τον αγώνα ποδοσφαίρου που έχει αυτήν την ώρα ο real fm φαίνεται όταν θα παίζει αγώνες ποδοσφαίρου ο real fm θα έχουν κάνει συμφωνία να παίζει και τους αγώνες ποδοσφαίρου με τον 105.3,ενώ με τον max fm δεν γινόταν αυτό

Συγχώνευση: Τετ 24 Ιαν 2018, 21:06

κοιτάω στην σελίδα του ant1 patras 105.3 στο facebook τα σχόλια σχετικά με την δικτυωση του με τον real και λένε καποιοι κρίμα που ο σταθμός σας δεν παίζει κάποιες 2-3 ακόμη αξιόλογες εκπομπές του real και απαντάει ο ant1 105.3 ποιές θα θέλατε δηλαδή αν τους πούνε να παίζουν κανονικά την εκπομπή του τσιλιμίδη 12-5 και όχι το 2ωρο 12-2 και την εκπομπή του Ψάλτη το πρωί 5-7 και την εκπομπή της Κανέλλη 6-8 τις Παρασκευές το απόγευμα θα το κάνουνε?

• SatLeo Legend
Προφανώς και όχι

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
εγώ πάντως λέω θα μπορούσε να παίζει real συνεχόμενα απ τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί όπως έκανε και ο max και όχι να είναι μόνο 12-2 και ύστερα να ξαναδικτυώνεται μόνο 7-8 το πρωί,επίσης και το άλλο θα μπορούσαν να κάνουν να συνεχίσουν να παίζουν τον τσιλιμίδη το 2ωρο 12-2,και ύστερα να συνδέονται κανονικά 5-8 το πρωί

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ναι άλλο τι λέμε εμείς πάντως και το τι λέει η νομοθεσία, που έχει ως όριο τις 5 ώρες

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μόλις πήρα τηλέφωνο τον Ant1 patras 105.3 και τους ρώτησα ότι τάχα μου δεν ήξερα τις ώρες που δικτυώνονται με τον real  ποιές εκπομπές του real fm παίζετε,μου είπαν τους γνωστούς που παίζουν τώρα ύστερα τους είπα ότι στο site αναφέρεται μέσα στα ονόματα του real και αυτό της Λιάνας της Κανέλλη και δεν την παίζετε την εκπομπή της της Παρασκευές και μου είπε θα την εντάξουν σε λίγες μέρες και αυτοί επειδή την ζητάει το κοινό,αλλά αυτοί με ρώτησαν παράλληλα εμένα πείτε μας και εσείς ποιές εκπομπές θέλετε να εντάξουμε του real στο προγραμμά μας  τους είπα να παίζουν όλη την ώρα την εκπομπή του Τσιλιμίδη τα μεσάνυχτα 12-5 και όχι το 2ωρο 12-2,επίσης τους είπα να παίζουν και την εκπομπή του Ψάλτη 5-7 το πρωί στην ουσία δηλαδή να παίζουν συνεχόμενα real τους είπα απ τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί,και για τα Σαββατοκύριακα τους είπα να συνδέονται απ τις 7 το πρωί με τον real και όχι 8  για να παίζει ολόκληρη την εκπομπή του real με τον Πετρόπουλο τα σαββατοκύριακα το πρωί.Όσο για τον αγώνα ποδοσφαίρου που μετέδωσαν χτές σε δικτύωση με τον real μου είπαν ότι κάθε φορά που έχει αγώνες ποδοσφαίρου θα δικτυώνονται

Συγχώνευση: Σαβ 27 Ιαν 2018, 08:13
Να ρωτήσω ο master fm 90.2 του Αιγίου απ που εκπέμπει απ την Καλλιθέα?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
104.8 αλλαγες σε RDS
pi 104B
PS
MYTHOS __FM__ _104,8 _THL._ _6945_ 392333 KYRIES _MOUU_ PATONEIS _????_ POPOPO DENMPORO

Συγχώνευση: Σαβ 27 Ιαν 2018, 13:30
ερατεινη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος mariosblackman

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
    • BLACKMAN
104.8 αλλαγες σε RDS
pi 104B
PS
MYTHOS __FM__ _104,8 _THL._ _6945_ 392333 KYRIES _MOUU_ PATONEIS _????_ POPOPO DENMPORO

Συγχώνευση: Σαβ 27 Ιαν 2018, 13:30
ερατεινη

Συγχώνευση: Κυρ 28 Ιαν 2018, 01:05

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Να ρωτήσω ρε παιδιά οι plus media στον 90fm δεν θα του δώσουν καμία ονομασία θα το αφήσουν έτσι σκέτο 90fm

• SatLeo Legend
Μάλλον, εκτός και αν περιμένουν να βρουν κάποιο σταθμό για δικτύωση

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
αφού τον έχουν βάλει και παίζει συνέχεια λαϊκά τραγουδάκια και κάποια ελάχιστα ποπ και βλεπω ότι ανανεώνουν την λίστα με τα τραγούδια γιατί βάζουν και καινούργια  οπότε με ποιόν σταθμό θα μπορούσαν να τον δικτυώσουν?

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

Συγχώνευση: Κυρ 28 Ιαν 2018, 01:05

[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180127/6e0b8c879f7a1d450e337acd366660fd.jpg

με αυτο σε κηνυγαγε παλια μαριε το ΕΕΤΤ? αρχαιο ραδιογωνιομετρο
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Να ρωτήσω και κάτι άλλο για τον 90fm τώρα που εκπέμπει κανονικά απ το Παναχαϊκό έχει την ίδια καλή ισχύ που είχε και πρίν διότι όπως πήγαινα για Ναύπακτο χτές καλά στην γέφυρα τον ξύνει αρκετά η ΕΡΑ 89.9 απ την Ερατεινή όμως μετά απ τον Πλατανίτη και μέχρι την Ναύπακτο σε μερικά σημεία άκουγα κάτι μικρά ξισιματάκια που του έκανε η era 89.9 απ την Ερατεινή μάλιστα ακόμη και μέχρι το ξηροπήγαδο της Ναυπάκτου ακούγονταν ελάχιστα τα ξισίματα  τώρα μπορεί κάποιος απ το forum να μου πει αν τον λαμβάνει όπως και τις προηγούμενες φορές με την ίδια ισχύ επίσης στην Αντιρρίου-Ιτέας μέχρι που λαμβάνεται ο 90fm φτάνει το σήμα του μέχρι την Σεργούλα φωκίδος την παραλία κάτω?

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Ακούγεται και εδώ ο 90 FM από το Παναχαϊκό όταν πέφτει η ΕΡΑ Πάτρας από Ερατεινή στους 89.9

Μικρή πτώση στο σήμα του Sport24 Radio 104.1 από τον πομπό των Καλαβρύτων. Δεν μπορούν να τον φτιάξουν σαν τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4 που έρχεται καμπάνα από εκεί;

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Ξαναμίλησα με τον ant1 patras 105.3 σχετικά με την δικτυωσή του με τον real fm και τους είπα ο σταθμός σας γιατί δεν μεταδίδει την εκπομπή του Ψάλτη 5-7 το πρωί και την εκπομπή της Κανέλλη  και  την εκπομπή του Τσιλιμίδη ολόκληρη και μου είπαν οι ώρες δικτύωσης με τον real fm είναι ελάχιστες και ότι τα πρόστιμα απ το ΕΣΡ είναι τσουχτερά  μου λέει δέχονται έντονα σχόλια από πολύ κόσμο γιατί δεν παίζουν ολόκληρη την εκπομπή του Τσιλιμίδη αλλά και την εκπομπή του Ψάλτη φωνάζει πολύς κόσμος γιατί δεν την παίζουν τους λένε εντωμεταξύ οι υπόλοιποι ακροατές τους λένε ότι ο max fm τις έπαιζε και αυτές τις εκπομπές του real και εσείς όχι και εκείνη μου είπε ότι ο max fm δηλαδή οι plus media είχαν τα μέσα δηλαδή κάποιοι τους έκαναν πλάτες όπως το ίδιο γίνεται τώρα απ ότι ακούω και εγώ με τον parapolitika και τον max fm,μου είπαν αν αλλάξει κάτι αμέσως θα τις βάλουν και αυτές τις εκπομπές διότι και αυτοί τις θέλουν.Οσο για την εκπομπή της Κανέλλη μου είπαν ότι απ αυτήν την Παρασκευή θα αρχίσουν και θα την παίζουν ηχογραφημένη βέβαια τους ρώτησα και για την ώρα τους είπα 8-10 το βράδυ της Παρασκευής θα παίζει και εκείνη μου είπε δεν ξέρουμε ακόμη,και για το σαββατοκύριακο τους είπα που συνδέονται απ τις 8-1 το μεσημέρι τους λέω γιατί δεν δικτυώνεσται απ τις 7 το πρωί ώστε να παίζετε ολόκληρη την εκπομπή του Πετρόπουλου και μου είπαν θα το κάνουν έτσι

• SatLeo Legend
Δεν ξέρω τι ακριβώς "πλάτες" έχει η Plus Media, αυτό που έχει αλλάξει με τον MAX FM είναι ότι τα Παραπολιτικά τα αναμεταδίδει περισσότερες ώρες απ' ό,τι τον REAL FM μέχρι πρότινος... Πλέον δικτυώνεται και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου (8:00-10:00), και το απόγευμα του Σαββάτου πάλι αναμεταδίδει (κάτι που επί εποχές REAL δεν γινόταν), τις καθημερινές η δικτύωση συνεχίζεται και μετά τις 18:00 και το κόβουν αργότερα...

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Πλούταρχε μπορώ να σου πώ αναλυτικά τις ώρες δικτύωσης του max fm με τον parapolitika είναι τις καθημερινές απ τις 12-8 το πρωί,11-2 ηχογραφημένη την εκπομπή του τράγκα,2-3 το κεντρικό μαγκαζίνο του parapolitika 3-4 ηχογραφημένο τον Τζένο και τον Φουσκίδη,5-7 το απόγευμα την αθλητική εκπομπή του παραπολιτικά και ύστερα συνδέεται απ τα μεσάνυχτα πάλι,τα σαββατοκύριακα παίζει πάλι απ τα μεσάνυχτα μέχρις τις 9 το πρωί τον parapolitika,και ύστερα μετά 11-1 το μεσημέρι,και μετά το απόγευμα 6-9 την εκπομπή του Μουρατίδη.Εγώ απ όσο θυμάμαι με τον real fm ο max τον έπαιζε τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα συνεχόμενα απ τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί  και έκοβε στην μέση το σαββατοκύριακο νομίζω την εκπομπή του Πετρόπουλου και ύστερα συνδέονταν πάλι 10-1 τα απογεύματα όντως του σαββατοκύριακου όντως δεν δικτυωνόταν καθόλου με τον real

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Πλούταρχε μπορώ να σου πώ αναλυτικά τις ώρες δικτύωσης του max fm με τον parapolitika είναι τις καθημερινές απ τις 12-8 το πρωί,11-2 ηχογραφημένη την εκπομπή του τράγκα,2-3 το κεντρικό μαγκαζίνο του parapolitika 3-4 ηχογραφημένο τον Τζένο και τον Φουσκίδη,5-7 το απόγευμα την αθλητική εκπομπή του παραπολιτικά και ύστερα συνδέεται απ τα μεσάνυχτα πάλι,τα σαββατοκύριακα παίζει πάλι απ τα μεσάνυχτα μέχρις τις 9 το πρωί τον parapolitika,και ύστερα μετά 11-1 το μεσημέρι,και μετά το απόγευμα 6-9 την εκπομπή του Μουρατίδη.Εγώ απ όσο θυμάμαι με τον real fm ο max τον έπαιζε τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα συνεχόμενα απ τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί  και έκοβε στην μέση το σαββατοκύριακο νομίζω την εκπομπή του Πετρόπουλου και ύστερα συνδέονταν πάλι 10-1 τα απογεύματα όντως του σαββατοκύριακου όντως δεν δικτυωνόταν καθόλου με τον real

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
μίλησα με τους plus media και τους ρωτάω τον 90fm τι  θα τον κάνετε θα του δώσετε κάποια ονομασία και θα συνεχίζει να παίζει λαϊκά και εκείνη μου είπαν θα συνεχίζει να παίζει λαϊκά αλλά για ονομασία δεν μου πότε και τι θα του δώσουν,τόσο δύσκολο τους είναι να του δώσουν την ονομασία   Λαϊκός 90fm

Συγχώνευση: Τετ 31 Ιαν 2018, 17:14
off ο 107.7 απ την Αρόη

• SatLeo Legend
Νομίζω πως από Παναχαϊκό βγαίνει ο Πατρινός Κόκκινος

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
oxi εχει καιρο που δεν βγαινει απο πααχαικο δεν τον βγαζω εδω Αρτα τον 107.7 ισα που ακουγεται καμια φορα οταν το ευνοουν οι συνθηκες
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
όχι παιδιά και εγώ όταν πηγαίνω στο χωριό μου το Ευπάλιο το έχω τσεκάρει είναι απο Αρόη διότι ακούγεται με τα χίλια ζόρια

Συγχώνευση: Τετ 31 Ιαν 2018, 22:30
Μίλησα πάλι σήμερα με τον ΑΝΤ1 ΠΑΤΡΑΣ 105.3  και μου είπαν σχετικά με την δικτυωσή τους με τον real fm τα γνωστά που έχω γράψει πιο πριν για τις ώρες μετάδοσεις όμως η συγκεκριμένη που μου μιλούσε μου έλεγε μακάρι να μπορούσα να μεταδίδουμε τον real fm όλο το 24ωρο και να μην είχαμε κανέναν εδω μέσα απ τις τοπικές εκπομπές  τώρα επιτρέπεται να το πει αυτό το πράγμα να απαξιώνει τον ίδιο της τον σταθμό,και μου είπε ότι ο προηγούμενος σταθμός που είχε τον real ο max fm οι plus media και αυτή μου είπε του 105.3 ότι αυτοί που είχαν το real έχουν 3 σταθμούς  δεν μου τον είπε ακριβώς τον αριθμό των σταθμών της plus media και κάτι απ ότι θυμάμαι ήθελε να μου πει για τον sport fm 96.3  και μου λέει ότι ο max fm οι plus media κάνουν ενστάσεις στο ΕΣΡ γιατί όπως μου είπε ο ant1 105.3 μεταδίδει περισσότερες ώρες τον real fm απ ότι ο max ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο ο max τον έπαιζε περισσότερες ώρες επίσης μου είπε ότι ο real fm έφυγε απ μόνος του απ τον max και ήρθε σε μας μου λέει θα μπορούσε να πήγαινε και σε άλλο σταθμό οπότε απ ότι φαίνεται γι αυτό τους έπιασε τους plus media απροετοίμαστους και γι αυτό δεν έχουν βρεί ονομασία στον 90fm και τον άφησαν έτσι σκέτο και είπαν αφού έφυγε ο real απ τον max fm δεν μπορούσαν να αφήσουν τον κύριο σταθμό τους με κενό πρόγραμμα πήραν τον Παραπολιτικά στον max και άφησαν τον 90fm να παίζει τραγούδια,έχω να σας πω κι άλλο την ρωτάω για την εκπομπή της Κανέλλη θα αρχίσει απ αυτήν την Παρασκευή να την παίζουν και μου είπε η αυτή η την άλλη στην ώρα της κανονικά 6-8 το βράδυ και όχι ηχογραφημένη που μου είχε πεί την προηγούμενη φορά και τις λέω εγώ αφού δυσκολεύεστε όμως με τις ώρες μου λέτε πως βάζετε την εκπομπή της Κανέλλη και μου λέει θα κόψουμε 2 ώρες απ άλλη εκπομπή του real τωρα πια εκπομπή θα πάρει η μπάλα τις Παρασκευές δεν μου είπε,τώρα για το σαββατοκύριακο τους είχα πει να συνδέεστε απ τις 7 το πρωί και όχι απ τις 8 και μου λέει ναι δεν δικτυωνόμαστε απ τις 7-12 το μεσημέρι και τις λέω εγώ σας είπα να δικτυώνεσται απ τις 7 για να μην παίζει μισή η εκπομπή του real με τον Πετρόπουλο αν είναι έτσι τις λέω αφήστε το έτσι όπως το χατε 8-1 απ το να παίζετε μισό τον Παυλόπουλο με τον Νιφλή αλλά μου κάνει εντύπωση οι ώρες που έχει να συνδεθεί το σαββατοκύριακο είναι πολύ λίγες σε σχέση με αυτές τις καθημερινές δεν μπορούν να το κρατάνε απ τις 7-1 το μεσημέρι  6 ώρες είναι ενώ τις καθημερινές συνδέεται 10ωρο 1ωρα Καμπουράκη,λυριτζή,2ώρες Χατζηνικολάου,1ώρα Ελληνοφρένεια,2ώρες Κεντρικό μαγκαζίνο,2ώρες Γεωργίου,2ώρες Τσιλιμίδη τι σαχλαμάρες μου λέει για 5ωρο

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Ρε Γιαννη ελεος δηλαδη τους εχεις τρελανει τους ανθρωπους μια με τον 90 fm μια με τον αντεννα 105.3 και ευτυχως που ειναι οργανωμενοι σταθμοι με γραμματιες κλπ που απαντανε ευγενικα. για να επαιρνες κανα σταθμο σαν καποιους που ξερω δω κατι παλικαρια μπορει να σε εβριζαν αμα τους εσπαγες τα νευρα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (09:59)
* THAICOM-9A @ 50.5° E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 24/11/2024 (09:37)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/11/2024 (09:37)