Μόλις πήρα τηλέφωνο τον Ant1 patras 105.3 και τους ρώτησα ότι τάχα μου δεν ήξερα τις ώρες που δικτυώνονται με τον real ποιές εκπομπές του real fm παίζετε,μου είπαν τους γνωστούς που παίζουν τώρα ύστερα τους είπα ότι στο site αναφέρεται μέσα στα ονόματα του real και αυτό της Λιάνας της Κανέλλη και δεν την παίζετε την εκπομπή της της Παρασκευές και μου είπε θα την εντάξουν σε λίγες μέρες και αυτοί επειδή την ζητάει το κοινό,αλλά αυτοί με ρώτησαν παράλληλα εμένα πείτε μας και εσείς ποιές εκπομπές θέλετε να εντάξουμε του real στο προγραμμά μας τους είπα να παίζουν όλη την ώρα την εκπομπή του Τσιλιμίδη τα μεσάνυχτα 12-5 και όχι το 2ωρο 12-2,επίσης τους είπα να παίζουν και την εκπομπή του Ψάλτη 5-7 το πρωί στην ουσία δηλαδή να παίζουν συνεχόμενα real τους είπα απ τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί,και για τα Σαββατοκύριακα τους είπα να συνδέονται απ τις 7 το πρωί με τον real και όχι 8 για να παίζει ολόκληρη την εκπομπή του real με τον Πετρόπουλο τα σαββατοκύριακα το πρωί.Όσο για τον αγώνα ποδοσφαίρου που μετέδωσαν χτές σε δικτύωση με τον real μου είπαν ότι κάθε φορά που έχει αγώνες ποδοσφαίρου θα δικτυώνονται
Συγχώνευση: Σαβ 27 Ιαν 2018, 08:13
Να ρωτήσω ο master fm 90.2 του Αιγίου απ που εκπέμπει απ την Καλλιθέα?