επανήλθε ο 107.7
Συγχώνευση: Παρ 2 Φεβ 2018, 17:05
Να ρωτήσω η ERA PATRAS στους 89.9 απ την Ερατεινή έχει ανεβάσει τελευταία την ισχύ της?διότι ακούγοντας τον 90fm εκτός της γέφυρας που τον τρελαίνει στο ξύσιμο η era της Ερατεινής μετά στον δρόμο για Ναύπακτο και λίγο μετά απ την Ναύπακτο στο ξηροπήγαδο ακούω που τον ξύνει σε μερικά σημεία ελάχιστα δηλαδή ακούγεται μια χαρά δέν έχει καμία σχέση το σήμα του με τους υπόλοιπους plus media93.4,102.7,105.7 που συναγωνίζονται οι πομποί του Παναχαϊκού και τις Καλλιθέας απένατι στην Ναύπακτο και δεν ακούγεται κανένας απ τους 2 καλά γίνεται το μπάχαλο που και που ακούγεται ένα μικρό ξύσιμο απ την ερα 89.9 παρόλο του ότι ο 90fm εκπέμπει απ το Παναχαϊκό μου κάνει εντύπωση να φτάνει το σήμα της Ερατεινής στον δρόμο προς την Ναύπακτο και λίγο πιο μετά αφού μπαίνουν μπροστά ολόκληρα τα βουνά της νοτιοδυτικής φωκίδας πως την ευχή έρχεται
Συγχώνευση: Παρ 2 Φεβ 2018, 21:41
τελικά σήμερα ο ant1 patras 105.3 άρχισε να παίζει και την εκπομπή της Κανέλλη αλλά όχι στην κανονική ώρα 6-8.6 έπαιξε όπως παίζει κάθε απόγευμα επανάληψη την ελληνοφρένεια,στις 7 δεν ξέρω συνδέθηκε η την έπαιξε ηχογραφημένη της εκπομπή της Κανέλλη δεν ξέρω στις 7.15 άκουσα και διαφημίσεις του real λέω επειδή θα ήταν η πρώτη ηχογράφηση εκπομπής μπορεί να πήραν και τις διαφημίσεις του real μαζί,στις 8 που τον έβαλα πάλι έλεγε η Κανέλλη είμαστε στην δεύτερη ώρα εκπομπής δηλαδή κανονικά στις 7 απο κει είπα την ηχογραφημένη σίγουρα αλλά τον ξανάβαλα και τις 8.45 και έπαιζε τραγούδια η εκπομπή της Κανέλλη 2ώρες κρατάει κανονικά
Συγχώνευση: Σαβ 3 Φεβ 2018, 06:31
off σήμερα το πρωί ο 88.2 απ το Παναχαϊκό οι υπόλοιποι κανονικά
Συγχώνευση: Σαβ 3 Φεβ 2018, 07:16
σήμερα σάββατο εντωμεταξύ άρχισε ο ant1 patras να παίζει τον real απ τις 7 και όχι απ τις 8 το πρωί που το άρχιζε τα προηγούμενα σαββατοκύριακα τώρα θα δώ θα το κρατήσουν μέχρι τις 1 το μεσημέρι η θα τον κόψουν στην μέση δηλαδή στις 12 τους Παυλόπουλο-Νιφλή