Aν ο Sport24 στους 104.1 από Ερατεινή είχε και την ισχύ που έχει ο Μελωδία στους 100.5 θα ήταν ακόμη καλύτερα.
Φίλε electro, μια και είσαι απέναντι στο Αίγιο βλέπεις κάποια μείωση στο σήμα του ΣΚΑΪ στους 89.4 από Ερατεινή;
Ρωτάω γιατί εδώ που είμαι, πάνω από δύο μήνες κουτουλάνε ο ΣΚΑΪ από Ερατεινή με τον ΣΚΑΪ από Καλάβρυτα και τους ακούς και τους δύο με τον ένα να έχει λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να τον ακούσεις καθόλου.
Αυτό που έχω καταλάβει από το ψάξιμο που έχω κάνει εδώ σε διάφορα σημεία, πρέπει να παίζουν πάρα πολύ χαμηλά τα Καλάβρυτα γιατί πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στους 89.4, ήταν καμπάνα σαν την ΕΡΑ Πάτρας στους 93.9 από εκεί.
Με τον Μελωδία στους 100.5 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το 100.4 από Καλάβρυτα έχει εξαφανιστεί τελείως ενώ πριν ήταν αρκετά δυνατό χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την εναλλαγή από τους 100.4 στους 100.5.
Αντίθετα με τον Sport24 όταν ακουγόταν καθαρά από Καλάβρυτα δεν έπαιζε το RDS, ενώ τώρα που ακούγεται πολύ χαμηλά, το RDS τρέχει απροβλημάτιστα!!!
Όλα δείχνουν ότι έχουν ''ψοφήσει'' οι πομποί των Καλαβρύτων.
(Στους 104.1 δεν υπάρχει ίχνος σήματος από τον super fm της Κορίνθου, άρα είναι καθαρά θέμα ισχύος του Sport24 που ακούγεται πολύ χάλια).