Αποκλείεται διοτι οι plus media είχαν τσακωθεί με τον όμιλο του Χατζηνικολάου που ανήκει και ο ελληνικός,γι αυτό έφυγε και ο real fm απ τον max και πήγε στον ant1 PATRAS.Εγώ προσωπικά θέλω να παραμείνει έτσι με τα παλιά τα λαϊκά που παίζει ως τοπικός ο 90 το μόνο που θέλω είναι να τον βάλουν από το Παναχαϊκό
Συγχώνευση: Παρ 8 Μαρ 2019, 21:22
Σε επικοινωνία που είχα ξανά μαζί με τους plus media για τον 90 τους ρωτάω πάλι πότε θα επιστρέψει απ το Παναχαϊκό και μου είπαν προς το τέλος του μήνα,και τους ρώτησα θα συνεχίσει να παίζει τα ίδια τα παλιά τα λαϊκά?και μου είπαν το ίδιο προς το τέλος του μήνα θα κάνουν ένα νέο πλάνο σχετικά με το τι θα τον κάνουν,και εγώ τους λέω αφήστε τον έτσι όπως είναι με τα παλιά τα λαϊκά και μου είπαν θα δούμε.Πάντως κάθομαι και το σκέφτομαι το όλο θέμα και λέω δεν τους βγαίνει με κανέναν σταθμό η δικτύωση στον 90 και τον έχουν δικτυώσει και με ενημερωτικό τον 24.7 που είχαν για 1-2 μήνες πέρσι,και τον mousiko με τα έντεχνα που και μ αυτόν δεν τελεσφόρησε η συνεργασία,οπότε δεν υπάρχει τιποτα άλλο να τον κάνουν απ τον να τον αφήσουν έτσι όπως είναι τώρα θέλω να πιστεύω με μία ονομασία.
Συγχώνευση: Σαβ 9 Μαρ 2019, 07:08
Έστειλα μήνυμα και στην σελίδα του max fm στο fb για τον 90 πότε θα τον επαναφέρουν απ το Παναχαϊκό,και μου είπαν έχουμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα το επιλύσουμε σύντομα