Την ιδια ερωτηση εχω και εγω που τους ακουω και τους δυο,ειναι μεσα στον ιδιο ομιλο δυο λαϊκοί σταθμοι και ποια η διαφορα τους,πριν οταν ητανε ο 90 χωρις ονομασια επαιζε λαϊκά των δεκαετιων 60,70,80,90,2000-2010 και ειχε διαφορα απ τον derti δεν επαιζε Παντελιδη,Παολα και κακο συναμπαμτημα,ενω τωρα παιζει και αυτος την σαβουρα αυτη με περιορισμο των λαϊκών που επαιζε πριν.Κατι άλλο ομως που με εκνευριζει στον skylo και δεν εχουν δωσει σημασια καθολου ειναι οτι ανα ωρα παιζει τους ιδιους και τους ιδιους τραγουδιστες με αλλαγη στα κομματια,δηλαδη τον ακροατη τον νιωθουν οτι ειναι εντελως χαζος,τελοσπαντων ο σκυλος εχω ακουσει προς τις μεσημεριανες ωρες απογευματινες παιζει σε καποια διαστήματα κλαρίνα.Αλλα κατα την αποψη μου ο σταθμος αυτος ο σκυλος ειναι αποτυχια διοτι η playlist δεν εχει ποικιλια καλλιτεχνων τιποτα,πιο ωραιος ηταμ πριν γινει σκυλος
Συγχώνευση: Κυρ 5 Ιαν 2020, 14:10
Οχι ο 90 επαιζε βαρια λαϊκά πριν γινει skylos τωρα εβαλαν και σ αυτο την ιδια σαβούρα με το derti,και οντως καθε φορα στο και τεταρτο και παρα τεταρτο βαζει τραγουδια απο live.αλλα γενικως δεν εχει ποικιλια καθε ωρα βαζει στα ιδια λεπτα τους ιδιους με διαφορετικα κομματια,και εχει κοψει Πουλοπουλο,Κουμιωτη,βανου,μητσια,κουρκουλη,κυριαζη που επαιζε πριν κ.α