Μήπως λαμβάνετε τον ερασιτέχνη βρε παιδιά,γιατί εγώ το προηγούμενο Σκ που ήμουνα στο χωριό μου το Ευπαλιο όπου περνάνε λίγο πιο έξω από το χωριό καμπάνα όλοι από το Παναχαϊκό,αυτός ο 106.5 μου έρχονταν με ασθενές μέτριο σήμα όπως και οι υπόλοιποι της Αροης
Συγχώνευση: Πεμ 20 Ιαν 2022, 10:15
Πρώτα απ όλα τον 106.5 εδώ στην Πάτρα χθες το βράδυ στην Αγυια που τον έκανα scan εν κινήσει το σήμα έπεφτε αρκετά,δεν έρχεται καμπάνα ακόμη και εδώ στην Πάτρα για Αγυια που είναι ανοιχτά όπως οι υπόλοιποι του Παναχαϊκόυ
Συγχώνευση: Πεμ 20 Ιαν 2022, 10:19
Εμένα ίσα ίσα μακάρι αν τον έχουνε πάει πραγματικά Παναχαϊκό διότι παίζει λαϊκά κομμάτια,και θα είναι ο μοναδικός που θα μπορεί να ακούγεται καμπάνα και στα δικά μου μέρη απέναντι μιας και οι plus nediaδες που έχουν τον derti και τον σκύλο με τα λαϊκά γίνονται απέναντι με την Καλλιθέα μπάχαλο,άμα ο ραδιο Πάτρα μπει πραγματικά από Παναχαϊκό θα είναι μια λύση για όσους θέλουν λαϊκά και απέναντι στη Ναύπακτο και σε όλη εκείνη την περιοχή
για να το ξεκαθαρισουμε λιγο το 106.5
Ειναι το ραδιο πατρα και τυγχανει ο ιδιοκτητης να ειναι συγγενικο μου προσωπο αρα ο 106.5 που τον ονομαζετε "πειρατικο" εινσι ο μινορε απο υμμητο
Και οχι ο ραδιο πατρα (αδειοδοτημενος επι εποχης ηλιανθου)