0 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έμαθα ότι θα είναι ειδησεογραφικος ο PATRA FM στο 90.4
Τώρα πότε ακριβώς που μίλησα με αυτόν που έχει το infopatra.gr δεν μου είπε,εδώ και για το PATRA TV μου απάντησαν σήμερα ότι σε λίγες μέρες θα ανέβει στην DIGEA,τώρα για το ραδιόφωνο δεν ξέρω αν θα το βγάλουν ταυτόχρονα στον αέρα όπως και το κανάλι Συγχώνευση: Τρι 12 Απρ 2022, 23:39Μέχρι και σήμερα πάντως παίζει ακόμη στο 90.4 αυτός από την Αροη με τα λαϊκά
Να κάνω μια πρόβλεψη για τον patra fm. Ποιος ειδησεογραφικος δεν ακούγεται στην Πάτρα από Αθήνα? Ο Ελλάδα Fm που έχει Και τον Γεωργίου τα απογευματα
106.1 λαμψη galaxy χαλασε ο ηχος κανει σαν κολλημενο cd88.5 εκκλησια μαλλον φερονΣυγχώνευση: Κυρ 17 Απρ 2022, 11:0188.5 οκ ... 106.1 τωρα με φερονΣυγχώνευση: Κυρ 17 Απρ 2022, 17:45106.1 εφτιαξε τωρα που ξανα κοιταζω το ραδιοφωνο
Δεν ξέρω αν ανέβηκε Παναχαϊκό γιατί χτες το απόγευμα που έκανα ένα scan απέναντι στην Ναύπακτο προς το χωριό μου δεν μου τον έβγαζε όπως και τους υπόλοιπους του Παναχαϊκόυ καθαρά Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαΐ 2022, 14:23Πάντως όντως άλλαξε ρεπερτόριο φαίνεται ετοιμάζονται για τον ερχομό του PATRA FM που απ ότι έμαθα προς τον Ιούλιο μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσει Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαΐ 2022, 14:30Όντως τώρα που κοιτάω παίζει πράγματι και με RDS ο HMERA στο 90.4 ενώ μέχρι χτες φαίνεται ήτανε ο άλλος από την Αροη ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα από τα λαϊκά το είχε γυρίσει και αυτός το ρεπερτόριο σε ξένα.Ειχα διαβάσει πάντως ότι το ΕΣΡ έκανε σε κάποιους σταθμούς ανακρίσεις γιατί ενώ φαίνονταν ότι ήτανε λειτουργουντες δεν εκπεμπαν και μέσα σ αυτούς ήτανε και ο HMERA οπότε γι αυτό φαίνεται ξανάνοιξε και τον έκοψαν τον άλλον από την Αροη
Μέχρι στιγμής πλέον ο 90.4 ως HMERA FM παίζει κανονικά με φυσιολογικό ήχο από το Παναχαϊκό και με RDS HMERA FM και με ξένη ποιοτική μουσική διαφόρων ειδών,καμία σχέση με ότι ήτανε πριν από 1 μήνα μ αυτόν τον λαϊκό στο 90.4 που δεν είχε καν RDS και ο ήχος του ήτανε χειρότερος και από πειρατή και έβγαινε και από την Αροη
Βασικά πρέπει να κλείσει αυτός με τα λαϊκά από την Αροη,και όταν ανοίξει ο PATRA FM στο 90.4 θα είναι όντως από Παναχαϊκό
εννουσε να σταματησει ο αλλος που εβγαινε μεσα απο τη συχνοτητα του 90.4