Εγώ τον άκουσα από το πρωί γύρω στις 7 που τον έβαλα είχε δικτύωση με τον Ελλάδα αλλά ο ήχος είχε αρκετό ξύσιμο,τώρα και εγώ με την ζωντανή εκπομπή που άκουσα πριν λίγο στις 12 ο ήχος είναι απαράδεκτος σαν να βγαίνουν από τηλέφωνο
Συγχώνευση: Δευ 19 Δεκ 2022, 13:12
Γενικά η ποιότητα ήχου του σταθμού είναι όπως ήταν και πριν ως over και palmos με τα μηχανήματα του ομίλου του skai που βγαίνουν δηλαδή χάλια μαύρα
Συγχώνευση: Δευ 19 Δεκ 2022, 13:14
Εγώ προσωπικά περίμενα η εφημερίδα Πελοπόννησος να βγάλει κάτι αξιοπρεπές σ αυτήν την συχνότητα με ποιότητα και σε θέμα ήχου και από άποψη σήματος που συνεχίζει και βγαίνει από Αροη και τρώει και το ταπωμα του Τρίτου
Συγχώνευση: Δευ 19 Δεκ 2022, 13:17
Χάθηκε να επέλεγαν να πάρουν τον 98.7 τον Θέμα και να τον κάνουν αυτόν Πελοπόννησος,διότι και σήμα καμπάνα έχει και από ήχο είναι μια χαρά για να βγει ένα σοβαρό ραδιόφωνο και όχι ότι να νε
Συγχώνευση: Δευ 19 Δεκ 2022, 13:21
Και το λέω αυτό για τον 98.7 τον θέμα διότι εδώ και 2 χρόνια που έχει κλείσει ο ομώνυμος ενημερωτικός από την Αθήνα αυτός κρατάει την ονομασία και παίζει στο άκυρο ξένα τραγούδια,τουλάχιστον θα μπορούσε να δώσει μια ονομασία ανάλογη με το περιεχόμενο του τόσο καιρό