96.9 ερχόταν δυνατά γιατί ήμουν κοντά στη θάλασσα και στον 5ο όροφο. Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου που άνοιξα λίγο το ραδιόφωνο είχε τα θεματάκια του. Πάντως το Παναχαϊκό παίζει να είναι το κέντρο με τη μικρότερη γεωγραφική κάλυψη για το υψόμετρό του πάντα.
Η ΕΡΤ πρώτα εκπέμπει και μετά δηλώνει και εγκρίνεται από όσο ξέρω. Αν ήθελαν να βγαίνουν θα βγαίνανε. Εκτός από το 87.5 και το 100.1 νομίζω είναι καλή συχνότητα.
Στάλθηκε από το 23013PC75G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιεργο παντως που επιασες τον L radio στην Πατρα,ισως ειχε καλό περασμα στο σημείο και βοηθούσε οτι ήσουν με θέα προς απέναντι και στον 5ο,συνηθως τα σηματα απο Αττική και Κορινθία κόβονται στο βουνο μετά τη Ροδινή,οπως και για τον ίδιο λόγο δεν περνάει κανένας από Πάτρα προς Αίγιο. Πάντως αυτός με τα ξένα jazz σε μένα που είμαι λιγο πιο ψηλά μέσα στην πόλη έρχεται με σχετικά καλό σήμα και στέρεο με λίγο φύσημα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού αλλού μπορεί να είναι εφόσον δεν είναι από απέναντι... Ίσως να είναι κάποιος τοπικός με χαμηλή ισχύ λίγο πιο μακριά από εδώ που τον πιάνω εγώ. Παίζει μόνο μουσική χωρίς αναγγελία ονόματος χρόνια τώρα.
Συγχώνευση: Τρι 15 Αυγ 2023, 11:50
Όσον αφορά το πρώτο πρόγραμμα ίσως "βοηθάει" και η απαξίωση που έχει ως πρόγραμμα και ως ακροαματικότητα στην Αθήνα, ίσως έχουν λίγο περισσότερη πέραση τα υπόλοιπα προγράμματα της ΕΡΑ και δίνουν εκεί βαρύτητα