Μέσα στο Αίγιο είχα προσπαθήσει να τον κάνω λήψη, αλλά νομίζω και εκεί σχετικά είχε χαμηλό σήμα
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 09:59
Πάντως έχει RDS(EPIC) και παίζει και κάποια σποτακια, Εντ μεταξύ ένα απ' αυτά τις προηγούμενες μέρες που άκουσα είναι κλεμμένο από τον δρόμο της Αθήνας απλώς έχουν κόψει την ονομασία του
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 10:01
Η ERA PATRAS συνεχίζει και είναι off από χτες από το Παναχαϊκό, παίζει από τον εφεδρικό της στο Δασύλλιο
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:28
Θέλω να αναφέρω μια γνώμη μου προσωπική, σκεφτόμουν εδώ στην πόλη της Πάτρας επειδή ακούω καθημερινά ραδιόφωνο είναι τόσοι σταθμοί πχ ο FASMA 99.7,ο XROMA 102.1 που παίζουν μια playlist με όλο τα ίδια και τα ίδια τραγούδια και ειδικά ο FASMA,με ελάχιστη προσθήκη των καινούργιων τραγουδιών,το ίδιο περίπου και στον XROMA που εκεί τουλάχιστον την playlist την αλλάζουν ανά 2 βδομάδες και ακούμε και κάτι άλλο, σκεφτόμουνα πχ Σ αυτούς τους δύο δεν θα μπορούσαν να κάνουν δικτύωση η ο ένας η ο άλλος εδώ και τόσα χρόνια με κάποιον σταθμό της Αθήνας με καλή ακροαματικότητα? πχ(Dromo,my radio) πιστεύω θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον από το να παίζουν συνέχεια μια δικιά τους playlist που το μόνο διαφορετικό που μπορείς να ακούσεις είναι τα καινούργια mainstream που βγαίνουν, διότι όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς τα ίδια και τα ίδια
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:31
Και άλλοι σταθμοί ραδιοφωνικοί εδώ στην πόλη που έχουμε για πιο λόγο δεν κάνουν τόσα χρόνια μια κίνηση να δικτυωθουνε με κάποιον της Αθήνας, παρά μόνο επιλέγουν να παίζουν μια χιλιοπαιγμενη playlist,ενώ θα μπορούσαν να βάλουν κάποιες ώρες στο πρόγραμμα τους να κάνουν δικτύωση με Αθηναϊκούς
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:34
Και ο SFERA 96.6 που έχουμε εδώ στην Πάτρα εδώ και τόσα χρόνια μόνο το πρωιναδικο 6-10 τις καθημερινές παίζει μετά τίποτε άλλο,το ίδιο γίνεται και στο Αγρίνιο με τον ARIA που δικτυωνεται με το SFERA,ο ARIA παλιά βέβαια θυμάμαι έπαιζε το SFERA και κάποιες ώρες όταν ήτανε η Ναταλία Γερμανού παλιά το απόγευμα
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:35
Στα Γιάννενα αλλά και σε άλλες πόλεις που έχω δει σχετικά με την δικτύωση του SFERA είναι διπλάσια απ ότι με τις ώρες που δικτυωνονται εδώ οι σταθμοί στην δυτική Ελλάδα
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:36
Από τις δικτυωσεις που έχουμε χορτάσει εδώ στην Πάτρα είναι οι αθηναϊκοι ενημερωτικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί τους έχουμε όλους
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:38
Κρίμα που κάποιος μουσικός σταθμός από την Πάτρα δεν κάνει κίνηση να δικτυωθει με κάποιον αξιόλογο αθηναϊκό σταθμό(ΔΡΟΜΟ 89.8,ΕΛΛΗΝΙΚΟ 93.2,MY RADIO 104.6)
Συγχώνευση: Σαβ 11 Μαΐ 2024, 15:52
Τους μοναδικούς σταθμούς που έχουμε εδώ στην Πάτρα και δικτυωνονται με μουσικούς σταθμούς της Αθήνας είναι
1)Ο SFERA 96.6 ο οποίος παίζει μόνο το πρωιναδικο τις καθημερινές 6-10
2)Ο MELODIA 100.4 που παίζει όλο το 24ωρο των αθηναϊκό
3)Ο RYTHMOS 94.9 που παίζει το αντίστοιχο αδερφάκι του από την Αθήνα το πρωινό του καθημερινά 7-10 και δικτυωνεται και τα απογεύματα μέχρι το βραδάκι
Αυτοί είναι όλοι και όλοι οι μουσικοί σταθμοί της πόλης που δικτυωνονται με κάποιον από την Αθήνα,οι υπόλοιποι σταθμοί από την πρωτεύουσα που παίζουν στα fm της πόλης είναι μόνο οι ενημερωτικοι