αυτο μπορεις να το εξακριβωσεις και με δευτερο ραδιοφωνο στο ιδιο σημειο. αν και στα δυο γινεται το ιδιο μαλλον εχουν θεα οι σταθμοι. αν γινεται στο ενα μαλλον τοραδιο εχει θεμα.
θυμαμαι καποτε ειχα ενα κινητο το sony ericsson K750 και στα δυνατα ραδιοφωνα πεταγε και ενα σημα 0.4ΜΗz πριν τη συχνοτητα. το ιδιο κανει και το σενκορ στα δυνατα σηματα εμφανιζει το ραδιοφωνο ενα μεγακυκλο πριν την κανονικη συχνοτητα
Γενικώς Νεκτάριε δεν ξέρω το έχω αναφέρει και άλλες φορές στο forum, δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός,το ράδιο είναι άψογα τοποθετημένο και όλα, αλλά ακόμη και μέσα στην πόλη με τα κτίρια κλπ,μου εμφανίζει ιδιαίτερη ευαισθησία,για την Πάτρα λέω,λες και είναι πχ τα ακουστικά που βάζουμε στα κινητά τα παλιά για να ακούσουμε fm, δηλαδή ιδιαίτερα κέντρο Ερμού, Κορίνθου ζαιμη χάνονται κατά πολύ οι σταθμοί με παράσιτα, εντάξει δεν λέω ότι είναι και το ιδανικό σημείο γιατί κάνει σκιά το δασύλλιο αλλά σαν αυτοκίνητο με καινούργια καλωδίωση που έχω,το ράδιο ούτε ακουμπάει σασί ούτε τίποτα, κεραία είναι τέρμα ανεβασμένη πάνω,και σε κέντρο ιδιαίτερα μέσα της πόλης αλλά ειδικά και εκεί γύρω, υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία σχετικά στο σήμα
Γενικά είμαι σε δίλημμα μήπως άλλαζα από Sony που έχω σε pioneer που γενικώς η pioneer πιστεύω είναι κλασική αξία στα ραδιόφωνα αυτοκινήτου και σε ποιότητα αλλά και σε λήψη σήματος,δεν ξέρω, εσείς τι γνώμη έχετε?