Λίγό μετά το πρώτο βίντεο η Πάτρα δυνάμωσε ενώ έβγαινε κανονικά και ο ΑΝΤ1 Πάτρας στο 105.3 με RDS και μάλιστρα είχε και φέρον. Πήγα να βγάλω βίντεο μια και ήμουν πιο κοντά στην Πάτρα αλλά είχα να αντιμετωπίσω τα τούνελ...
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το ότι οι σταθμοί της Πάτρας πρέπει να βγαίνουν από τρία σημεία, όχι μόνο από Αρόη και Παναχαϊκό. Από το "τρίτο" σημείο πρέπει να βγαίνουν οι 89.4, 90.6, 91.2, 91.5, 91.7, 93.0, 94.4, 94.9, 95.3 (κατά σύμπτωση ήταν off στο βίντεο), 99.2 (έκλεισε οριστικά;;
, 100.4, 100.7, 103.7, 106.5. Αυτοί επίσης δεν πιάνουν και στο εξοχικό μου, σε αντίθεση με τους άλλους από Αρόη και Παναχαϊκό που πιάνουν κανονικά χαμηλά.
Μετά την Πάτρα, το Παναχαϊκό και η Αρόη κάνουν σκιά και στον Ψαθόπυργο περνάνε όσοι είναι από Αίγιο σε κοινές συχνότητες με την Πάτρα. Βέβαια καμπάνα ο Παλαιοπλάτανος και η Ερατεινή, ενώ ψήγματα του Υμηττού ακούγονται, με τον Λάμψη στο 92.3. Και ναι, το 107.0 είναι το Πρώτο από τον Κατσικά!
Στο Αίγιο είχα βρεθεί και τον Δεκέμβρη, μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καλά ακουγόταν ο Υμηττός εκεί! Το 88.7 τι είναι;;;