τωρα στους 101,7 στην Πάτρα μου έρχεται ένας με δημοτικά,πρέπει να ξαναέβγαινε στο 101,8 καποια μερα που τον ειχα πετύχει. Από που να ερχεται? Επίσης στους 95,7 υπάρχει φέρον,ενώ σε κάποια σημεία έρχεται ο κέφι 100,9 του Αγρινίου (πως κατάφερα και τον έβγαλα σήμερα ανάμεσα στον smart και τον free που θερίζουν δεν ξέρω ίσως να δυνάμωσε λίγο,ή να έχει διάδοση...).Βέβαια στο σημα που παιζει με τις συχνοτητες αναφέρει την Πάτρα,οπότε ίσως πιο χαμηλά μέσα στην πόλη να παίζει καλύτερα,και να μην τον βγαζω εγω στο σημείο που είμαι.
Προφανώς Πάνο αναφέρεσαι στον studio 4 από Παλαιοπλάτανο,έχω καιρό να τον ακούσω στην Πάτρα,προς Αίγιο μεριά τον είχα πετύχει πριν καιρό (όπου δεν πέρναγε η έρα σπορ από Αθήνα φυσικά)
Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ του Υμηττού περνούσε επειδή ακριβώς δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκεί κοντά να εκπέμπει... Αν το Studio 4 έκπεμπε, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ούτε για πλάκα δεν θα ακουγόταν το παραμικρό ίχνος της... Όσοι Αθηναίοι καταφέρνουν και ακούγονται, οφείλεται ξεκάθαρα επειδή οι συχνότητες είναι κενές και δεν υπάρχει 0,1 MHZ πριν ή μετά σταθμός από κοντινό κέντρο εκπομπής,,,