Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ
  • Δευ 3 Μαρ 2025, 22:54
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  (Αναγνώστηκε 360414 φορές)

fasma, Spartifm, derti patras, brekastro και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Το ίδιο συμβαίνει και από τα άλλα κέντρα εκπομπής (Ερατεινή και Καλάβρυτα) που εκπέμπει ο Πελοπόννησος FM.
Στους 103.9
Πιο καθαρή αυτή η συχνότητα και εδώ σε μένα.

Συνδεδεμένος mostwebradio

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2024
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Ο Πελοπόννησος fm άλλαξε συχνότητα μεταφέρθηκε από το 104.1 και πλέον εκπέμπει στο 103.9

Συγχώνευση: Σαβ  1 Μαρ 2025, 17:33
Φαίνεται μετακινήθηκε γιατί έτρωγε ξυσίματα από την ERA3 στο 104.3 που βγαίνει με πανίσχυρο σήμα από το Παναχαϊκό
Τώρα θα τρώει ξυσίματα από τον UP 103.7. Αν θυμάμαι καλά και σαν Παλμός εξέπεμπε στους 103.9, δε θυμάμαι προ Παλμού τι έπαιζε.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Τώρα θα τρώει ξυσίματα από τον UP 103.7. Αν θυμάμαι καλά και σαν Παλμός εξέπεμπε στους 103.9, δε θυμάμαι προ Παλμού τι έπαιζε.
γνώμη δικιά μου για να μην τρώει ξυσιματα από κανέναν από τους δύο έπρεπε να πάει στο 104.0,αν είχε καλύτερο κεραιοσυστημα δεν θα είχε ανάγκη αλλά οκ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτη ειναι  συχνοτητα του 103.9 απλα πηγε 104,1 για να μην παιζει ξυλο με τον view αγρινιου 103.9 αλλα αυτος εχει κλεισει καιρο τωρα.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Τώρα θα τρώει ξυσίματα από τον UP 103.7.
Ο Up FM παίζει με αρκετά χαμηλή διαμόρφωση, ίσως την πιο χαμηλή από όλους. Επειδή είναι κουμπωμένο Raspberry στον πομπό κατευθείαν...
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Αν και δεν εχω τσεκαρει ακομα τι γίνεται, θα ελεγα οτι το αντίθετο θα παιζει, ο up θα φαει ξυσιμο γιατί η διαμορφωση του Πελοπόννησος ειναι λιγο "φορτωμενη" οπως και στα αλλα 2 (σκαι-μελωδια)

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Καλησπέρα στο forum, χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή
Θέλω να αναφέρω ότι ο σκύλος και ο SFERA πετάνε σε διπλανές συχνότητες,δεν ξέρω αν φταίει το ράδιο μου, ένα Sony mex που έχω, αλλά έχω προσπαθήσει κάποιες φορές σε μέρη ανοιχτά τις πόλεις να ακούσω μακρινούς σταθμούς,και πχ στο 89.6 μου πετάει τον σκύλο,και σήμερα είχα πάει Μεσολόγγι Τουρλίδα και πχ στο 96 εκεί ανοιχτά ακούγονταν ο Νότες από την Αθήνα,στην διαδρομή όπως πήγαινα με το αμάξι μετά στην ίδια συχνότητα άκουγα το SFERA να πετάγεται με ασθενές σήμα, επίσης το ίδιο και στο 96.9  στην παλιοβουνα από την μεριά που δεν έχει καλο σήμα ο Αίνος, έμπαινε το SFERA στην συχνότητα, τώρα δεν ξέρω, φταίει το ράδιο μου?η μήπως οι ίδιοι σταθμοί σκορπάνε?

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτο μπορεις να το εξακριβωσεις και με δευτερο ραδιοφωνο στο ιδιο σημειο. αν και στα δυο γινεται το ιδιο μαλλον εχουν θεα οι σταθμοι. αν γινεται στο ενα μαλλον τοραδιο εχει θεμα.

θυμαμαι καποτε ειχα ενα κινητο το sony ericsson K750 και στα δυνατα ραδιοφωνα πεταγε και ενα σημα 0.4ΜΗz πριν τη συχνοτητα. το ιδιο κανει και το σενκορ στα δυνατα σηματα εμφανιζει το ραδιοφωνο ενα μεγακυκλο πριν την κανονικη συχνοτητα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
αυτο μπορεις να το εξακριβωσεις και με δευτερο ραδιοφωνο στο ιδιο σημειο. αν και στα δυο γινεται το ιδιο μαλλον εχουν θεα οι σταθμοι. αν γινεται στο ενα μαλλον τοραδιο εχει θεμα.

θυμαμαι καποτε ειχα ενα κινητο το sony ericsson K750 και στα δυνατα ραδιοφωνα πεταγε και ενα σημα 0.4ΜΗz πριν τη συχνοτητα. το ιδιο κανει και το σενκορ στα δυνατα σηματα εμφανιζει το ραδιοφωνο ενα μεγακυκλο πριν την κανονικη συχνοτητα
Γενικώς Νεκτάριε δεν ξέρω το έχω αναφέρει και άλλες φορές στο forum, δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός,το ράδιο είναι άψογα τοποθετημένο και όλα, αλλά ακόμη και μέσα στην πόλη με τα κτίρια κλπ,μου εμφανίζει ιδιαίτερη ευαισθησία,για την Πάτρα λέω,λες και είναι πχ τα ακουστικά που βάζουμε στα κινητά τα παλιά για να ακούσουμε fm, δηλαδή ιδιαίτερα κέντρο Ερμού, Κορίνθου ζαιμη χάνονται κατά πολύ οι σταθμοί με παράσιτα, εντάξει δεν λέω ότι είναι και το ιδανικό σημείο γιατί κάνει σκιά το δασύλλιο αλλά σαν αυτοκίνητο με καινούργια καλωδίωση που έχω,το ράδιο ούτε ακουμπάει σασί ούτε τίποτα, κεραία είναι τέρμα ανεβασμένη πάνω,και σε κέντρο ιδιαίτερα μέσα της πόλης αλλά ειδικά και εκεί γύρω, υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία σχετικά στο σήμα
Γενικά είμαι σε δίλημμα μήπως άλλαζα από Sony που έχω σε pioneer που γενικώς η pioneer πιστεύω είναι κλασική αξία στα ραδιόφωνα αυτοκινήτου και σε ποιότητα αλλά και σε λήψη σήματος,δεν ξέρω, εσείς τι γνώμη έχετε?

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (22:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (22:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην Σκύρο   Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (20:19)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (19:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (17:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (16:12)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 03/03/2025 (16:01)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: electro Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (13:52)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (13:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (12:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (11:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (11:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:15)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (11:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:01)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (10:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (10:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (09:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (00:20)