0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή δεν μπορώ να ανοίξω το Pc που φαίνεται αυτό ? Κάτι βλέπω στο device manager αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μήπως αυτό λέει κάτι PCIVEN_13D0&DEV_2103&SUBSYS_210313D0&REV_02 ?
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, θέλω να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχω. Βλέπω κάθε βράδυ κάποιες σειρές στο FOX (κυρίως Family Guy αλλά και τα HOUSE, ANGEL) αλλά και στο COSMOPOLITAN (έχει ελεϊνό το Operation G (queers eye on a straight guy κάπως έτσι)) και όπως βλέπω, λες και έχει timer ενώ έχω 25-30% σήμα (τόσο αρκεί για να δω με την SS2) κατά τις 21:20 (την ώρα που βλέπω Family Guy ΓΜΤ!!!) πέφτει στο 11-15% με αποτέλεσμα να μην βλέπω και φυσικά να ξενερώνω. Λέτε με ένα ενισχυτή σήματος να μην συμβαίνει αυτό?
Παράθεση από: "WizeMan"Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, θέλω να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχω. Βλέπω κάθε βράδυ κάποιες σειρές στο FOX (κυρίως Family Guy αλλά και τα HOUSE, ANGEL) αλλά και στο COSMOPOLITAN (έχει ελεϊνό το Operation G (queers eye on a straight guy κάπως έτσι)) και όπως βλέπω, λες και έχει timer ενώ έχω 25-30% σήμα (τόσο αρκεί για να δω με την SS2) κατά τις 21:20 (την ώρα που βλέπω Family Guy ΓΜΤ!!!) πέφτει στο 11-15% με αποτέλεσμα να μην βλέπω και φυσικά να ξενερώνω. Λέτε με ένα ενισχυτή σήματος να μην συμβαίνει αυτό?Μακρυά από ενισχυτές δεν κάνουν τίποτα,μάλλον κακό.Αν θες σίγουρη λήψη,επειδή παρακολουθώ και εγώ fox ένα πιατακι στα 80 και λήψη hispasat
Μια και μιλαμε για τακιλα - ομως - εχετε παρατηρησει πως τα εργα που παιζουν στα περισσοτερα, δεν εχουν πλεον το αγγλικο audio stream?
ποσο σιγουροι ειμαστε γι αυτο?το xXx δεν το πετυχα ΠΟΤΕ με αγγλικη φωνη... επισης εργα που παιζει τωρα στα πρωτα, δεν βλεπω επιλογη audio stream πλεον...δεν εχω ασχοληθει να βαλω ελληνικους υποτιτλους ποτε, να σου πω την αληθεια...
Επειδή 'εχω συγχρόνως λήψη και απο 19,2 και από 30 παρατηρώ ότι μπορεί να έχει αγγλικό ήχο στον ένα και στον άλλο να μην έχει.Αλλάζουν συνεχώς σαν ένα είδος καταπολέμησης της παράνομης τηλεθέασης,όπως έχω διαβάσει σε φόρουμ του εξωτερικού (κάτι κατάφεραν πάντως )
Καλημέρα...Φίλε Θοδωρή άσχημα τα νέα...Θεσσαλονίκη, με πιάτο Noname 1.00Χ1.10 κεντραρισμένο στον Astra 19.2E, LNB Edition 0.2 και δέκτη DSN 7300 δεν κατεβαίνουν τα Taquilla...Φιλικά,Γιώργος