Αχ Νικόλα μου προσπαθούν αλλά δεν είναι σε πρόσφορο έδαφος δυστυχώς!
Κάποτε το Europe One (επί εποχής Ριζόπουλου) είχε κάνει μία πολύ φιλότιμη προσπάθεια που δεν ευδοκίμησε!
Μακάρι το Europe One να ξανασυγκροτηθεί, ήδη κάνει και κάποιες δοκιμές σε στέρεο!
Θυμάσαι παλιά το 2003 τι γινόταν όταν το b είχε πάρει πολύ τα πάνω του? Το έβλεπα στη φίλη μου στην Τούμπα που το έπιανε καμπάνα και έμενα με το στόμα ανοικτό!
Παρουσιαστές, εκπομπές, live, το top 5 της Raxevsky! Μπορώ να πω ότι κόντραρε το MAD στα ίσια!
Ο παππούς Περτσινίδης έκανε πολλές προσπάθειες να το κρατήσει ζωντανό αλλά όταν τα βάζεις με τις "καρέκλες" πώς να βγεις νικητής σε αυτή την κωλοχώρα?
Πάντως ακόμα και τώρα που είναι απόλυτα παρατημένο δεν είδα στιγμή να βάζει διαφημίσεις με πορνογραμμές και ringtones!
Όσο για το MTV είμαι πολύ απαισιόδοξος φίλε!
Πρέπει να καταλάβουν καλά ότι αν τους στηρίξει κάποιος θα είναι μόνο η νεολαία της διψασμένης και αγνοημένης επαρχίας! Οι Αθηναίοι έτσι κι αλλιώς όσον αφορά τα μουσικά είναι και θα είναι στον όμορφο κόσμο τους!
Δυστυχώς όμως δεν βλέπω στο MTV να διαφέρουν από τους άλλους! Αντί να γίνει η παραμικρή προσπάθεια να βγουν εκτός λεκανοπεδίου, το μόνο που έκαναν ήταν να προσκυνήσουν τη NOVA! Ούτε η παραμικρή προσπάθεια να βγουν δορυφορικά FTA όπως τα άλλα (νεογέννητα και λίγο πιο ¨μεγάλα¨) αδελφάκια του, εδώ καν δεν έκαναν το κόπο να στείλουν σωστό λινκ προς την Κάντζα και έτσι η NOVA βάζοντας το δικό της μας το έχει με εικόνα Halia Definition!
Δυστυχώς δεν το βλέπω να έρχεται, το εγχείρημα αν πάει έτσι θα αποτύχει παταγωδώς!