ΓΙΑΝΝΗ
Γιατι για να δικαιουται να παιξει ψηφιακα οταν καποτε γινει η ψηφιακη τβ που προσωπικα τη βλεπω μετα απο δυο χρονια θα πρεπει
η να εχει αδεια αναλογικης πανελληνιας εκπομπης για να μπορει να εκπεμψει πανελλαδικα και ψηφιακα
η να συμμετεχει στην προκηρυξη αδειων για ψηφικη τβ οταν αυτες καποτε γινουν και να παρει την αδεια
οποτε μεσολαβει παρα πολυς χρονος
Θα το πω απλά, ελπίζοντας οτι ισως αναγνωρίσεις οτι καααατι παραπάνω μπρει να ξέρω κι εγω.
Η νέα τηλεόραση χανίων και ο καλός μου ο συνονόματος sagabeat ειναι με το χέρι στον διακόπτη μόλις ύπάρξει καποια de facto παραδοχή αναβαθμισης αδειας, να ανοιξει σε περιφερειακό επίπεδο (Κρητη). Καθως τετοιο de facto κινητρο ΔΕΝ εχει γίνει
-ουτε απο το ΕΣΡ (Ο σκαι που ανοιξε για πανελλήνια πήγε να πάρει τον ΣΜΑΡΤ στην αρχή, ειπε ο ρουσσόπουλος στον αλαφουζο "ξεχνα το - εχει τοπικής εμβέλειας - αν ανοιξεις πανελλήνια αφ ενος θα μας φανε αφ ετέρου θα ανοιξει πανελλήνια το κάθε κανάλι τοπικου χαρακτήρα στην Ελλάδα" και ετσι εδρασε εξυπνα (οπως κάθε μεγαλοεπιχειρηματιας κάνει) και αγορασε το ΣΕΒΕΝ, που ειχε πανελλήνιας.
-ουτε απο τον νεο νόμο που σαφεστατα προβλέπει οτι μεχρι την ψηφιακή ευρυεκπομπή τ κάθε κανάλι δικαιουται να καλύπτει την περιοχή που δηλωσε στον τελευταιο διαγωνισμό (του '98 )
Οσο και να χτυπάτε τον κ... σας στο μάρμαρο μεχρι εξαγωγης μαρμαρόσκονης, ΔΕΝ θα παιξει αναλογικά πανελλήνια το MTV γιατι αν μπορουσε να παιξει θα επαιζε και ο κουρής τοσο καιρό το MAD.
Καταλάβτέ το , κερνάω σόδα να το χωνέψετε, ΔΕΝ πρόκειται ετσι ευκολα κάποιος ενα πρωί να ανοιξει πανελλήνια τηλεόραση απο το τίποτα. Παιζονται πολλά, πολύ περισσότερα απο το γουστο το δικο σας και το δικό μου.
Στον δορυφόρο σιγουρα θα ανέβει και ακόμα και στο πακ΄το της VIACOM να το δω καμια εκπληξη.
Αλλά το επίγειο πανελλήνιο αναλογικό,
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.